Χαλασμένος επιλογέας σε νέα Epiphοne

sotoman

Νέο μέλος
Πόντοι
16
αγορασα μια κιθάρα epiphοne lespaul-100 πριν απο κανα μήνα και σε ασχετες στιγμες ο διακόπτης treble rythm(για τους μαγνήτες δλδ)κολλαγε κλπ.οταν την πήγα στο μαγαζί μου ειπαν οτι μαζεύει σκόνη και πρέπει να ρίχνω λίγο οινόπνευμα.αυτό ομως μου το παθαίνει μια φορα στις 2-3 μερες με χρηση το πολύ 3 ώρες την βδομαδα.μηπως με δουλεύουν και μου πούλησαν χαλασμένη κιθάρα?

plz απαντηστε πριν κλεισουν τα μαγαζια αν ειναι να τους την παω πίσω

οι περισσοτερες ασιατικες κιθαρες εχουν πολυ κακης ποιοτητας διακοπτες και ηλεκτρικα,βαλε εναν καλο αμερικανικο διακοπτη (10 ευρω κανει περιπου) και να στον "φτιαξουν" και ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ ΤΕΤΟΙΑ ΛΑΜΑΚΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΙ 8O παλι θα χαλασει.

Θέλει κολητήρι.

Να την επιστρέψεις να στην φτιάξουν εκείνοι. Μόνιμα.

μου ειπαν πως μαζευει σκονη.οποτε δεν ξερω αν θα μου το αλλαξουν.απο τον κεβορκιαν την πηρα(μαλακια ε?)

oι ανθρωποι που σου πουλησαν την κιθαρα προφανως εχουν σχεση με το αθλημα οσο εχω εγω με την κηπουρικη... :roll:

ακου ..μαζευει σκονη!σιγα μη μαζευει & μακα! :twisted:

oι ανθρωποι που σου πουλησαν την κιθαρα προφανως εχουν σχεση με το αθλημα οσο εχω εγω με την κηπουρικη...
παρεπιπτωντος αν θελεις κανα αυτοματο ποτισμα για κηπους η μπαλκονια πες μου :lol: (πρεπει να παω το saxo μου για service και εχω εξοδα... :roll:

αν την επιστρέψεις (για να σου αλλάξει διακόπτη) στον ίδιο άνθρωπο που σου ειπε να ρίχνεις οινόπνευμα, πρόσεξε μην σου κάνει τις κολλήσεις με λόγκο :?

Aπό κάποιον που πρότεινε οινοπνευμα, όλα να τα περιμένεις.. ακόμα και λόγκο! (εκτός κι αν τα πραγματα δεν έχουν ακριβώς έτσι, ελπίζω πως δεν έφτασε εδω η ιστορία "σπασμένο τηλέφωνο")

Αυτήν την ιστορία με το οινόπνευμα την έχω ξανακούσει(μέσα σε μαγαζί) αλλά δε φαντάστηκα ότι μιλάμε για τέτοια πατάτα.Ίδια ακριβώς περίπτωση διακόπτης προβληματικός

Αυτός ο Κεβορκιάν πατάει κάτω και τον Αφουξενίδη μου φαίνεται.

(Για δυνατούς λύτες αυτό...) :wink:

Αφουξενιδης;;;;;;;;;;;

Τι λε ρε θηριο;;Καλλιθεα..πισω απο Αγιο Νικολαο μηπως..παλαιοτερα..;

Αυτος βρωμουσε μουχλα ρε....με το ενα ποδι στον τ...ο ηταν!!!

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
προτεινω την προσθηκη του μαγαζιου στην μαυρη λιστα. :D :D :D

Αφουξενιδης;;;;;;;;;;;
Τι λε ρε θηριο;;Καλλιθεα..πισω απο Αγιο Νικολαο μηπως..παλαιοτερα..;

Αυτος βρωμουσε μουχλα ρε....με το ενα ποδι στον τ...ο ηταν!!!
Το λουκούμι στον Αντουάν!! Το βρήκε!! :lol: :lol:

Respect στον μπαρμπα-Αφουξενίδη, η κλασσική που έχω ήδη έχει μεταλλαχθεί σε κοντραμπάσο...

αν παω παλι θα μου λεει και καλα οτι εχει σκονη και δεν υπαρχει προβλημα και θα μου ξαναπει μλκιες για οινοπνευμα.τι να του πω?δεν νομιζω να βγαλω ακρη

χεχεχεχε, σε λίγο θα σου πεί φίλε μου εκτός από το οινόπνευμα στο διακόπτη, λούσε την και με βενζίνη και καψτην με zippo να νιώσεις Hendrix :lol:

τι πράγματα ειναι αυτα..... και τι ακούει κανείς.....

πάρτην κατά την γνώμη μου, πήγαινέ την σε ένα μάστορα με 20-25 ευρώ για να σου αλλάξει διακόπτη ξεμπέρδεψες....

αν παω παλι θα μου λεει και καλα οτι εχει σκονη και δεν υπαρχει προβλημα και θα μου ξαναπει μλκιες για οινοπνευμα.τι να του πω?δεν νομιζω να βγαλω ακρη
Πούφ...νόμιζα ότι είχα στείλει μια απάντηση αλλά δεν τη βλέπω πουθενά... :?

Τεσπα, έγραφα ότι δεν πρόκειται να βγάλεις άκρη –ειδικά- με το συγκεκριμένο μαγαζί. Για αυτό γράψε ένα ακριβές post με το πρόβλημα της κιθάρας σου για να σε βοηθήσουν από το forum να το φτιάξεις μόνος σου.

Κοίτα, τι μου θύμισες. Απο εκεί είχα πάρει την πρώτη μου κιθάρα το 1996. :?

μαλλον θα την παω σε μαγαζι για να κμου το αλλαξουνε τελικα το διακοπτάκι....

Trending...

Νέα θέματα

Back