Χαλασε η πεταλιερα και δεν υπαρχει Λυση!!!

wargasm

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Καλησπερα στη παρεα!

Χαλασε η πεταλιερα η zoom g7 1ut την εχω ανοιξει, εχω μετρησει διαφορα, εψαξα για σκασμενους πυλνωτες, αλλα κατι δεν παει καλα και δε μπορω να το βρω...

Το κακο ειναι οτι αυτη τη κυριακη, την ερχομενη πεμπτη και τελος του μηνος εχω live και δεν υπαρχει ουτε πεταλακι σαν back up!

Για πειτε λυσεις?

Παω για καινουρια συντομα να προλαβω τη κυριακη?

και αν ειναι ετσι για ποια??

Line 6 hd 400?

Το επισημο σερβις = νακας,

Να την παω αυριο και σαββατο να ειναι ετοιμη, αποκλιεται...

Λοιπον, εγω θα την παω αυριο το πρωι απο την παιανια στο σερβις του νακα και οτι γινει.

Απο φιλο εχω εναν με ενα eleven, ισως του το ζητησω για τη κυριακη.

τροφοδοσια τσεκαρα, 17v περνουν κανονικα μεσα, αλλα καπου χανετε και δεν μπορω να καταλαβω!! 198074598375 φισες εχει το ριμαδι!!!!!

Αν δε βγάλεις άκρη, και είσαι Αθηνα, ευχαρίστως σου δανείζω το pedaltrain με τα πεταλια μου.

Δεν εχω wah και volume. Όλα τα αλλα effects υπάρχουν.

Στειλε pm αν δεν εχεις άλλη λύση.

Dinosp είπε:
Αν δε βγάλεις άκρη, και είσαι Αθηνα, ευχαρίστως σου δανείζω το pedaltrain με τα πεταλια μου.

Dino σε ευχαριστω για τη προσφορα σου, αυτη τη κυριακη θα δουλεψω το eleven του φιλου και λογικα απο βδομαδα θα εχω βγαλει ακρη με το τι να κανω.

Σ'ευχαριστω παντως πραγματικα, να'σε καλα!

Παρεπιπτοντως δοκιμασα την hd 400 και πραγματικα αυτη η line6 πουλαει φυκια για μεταξωτες κορδελες...

wargasm είπε:
Dino σε ευχαριστω για τη προσφορα σου, αυτη τη κυριακη θα δουλεψω το eleven του φιλου και λογικα απο βδομαδα θα εχω βγαλει ακρη με το τι να κανω.

Σ'ευχαριστω παντως πραγματικα, να'σε καλα!

Παρεπιπτοντως δοκιμασα την hd 400 και πραγματικα αυτη η line6 πουλαει φυκια για μεταξωτες κορδελες...
Ok my friend

Αλήθεια, που θα παίξεις την Κυριακη, αν επιτρέπεται να ρωτήσω.?

Δεν ξέρω που μένεις, αλλά αν είσαι Αθήνα, δοκίμασε και αυτά.

Νάκας

ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΑΘΗΝΑ - ΚΕΝΤΡΟ | ΝΕΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Ε.Π.Ε.

Γαλαξία 4, Νέος Κόσμος, Τ.Κ.: 11745τηλ.: 210 9210800, φαξ: 210 9210802, υπεύθυνος: Δημήτρης Δερμών

ΑΘΗΝΑ - ΚΕΝΤΡΟ | ΚΟΤΣΙΦΑΣ Α. & ΣΙΑ E.E. AUDIO & VISION

Γερουλάνου 29 & Λάμψα, Αμπελόκηποι, Τ.Κ.: 11524, τηλ.: 210 6919931, φαξ: 210 6930416, e-mail: [email protected]

ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ | ΔΟΥΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Κωνσταντινουπόλεως 99, Περιστέρι, Τ.Κ.: 12132, τηλ.: 210 5717304-5, φαξ: 210 5717107, υπεύθυνος: Κωνσταντίνος Δούκης

ΝΟΤΙΑ ΑΤΤΙΚΗ | ΠΑΠΑΡΓΥΡΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ

Ελευθέρου Ανθρώπου 7-9, Άνω Γλυφάδα, Τ.Κ.: 16562, τηλ.: 210 9619690, email: [email protected] , web site: www.dbi.gr , υπεύθυνος: Παπαργύρης Παντελής

Έχω καλές εμπειρίες από κάποια, και σε ταχύτητα και σε τιμή.

Dino αυτη τη κυριακη παιζουμε στη Rainbow στο γκαζιμα ζι με rage n steel και syvilla, και την πεμπτη παιζουμε στο lazy μαζι με delivers, τελος του μηνα παιζουμε στο metal from hellas στο an.

fusiongtr αυτα ειναι κεντρα εξουσιοδοτημενα για σερβις της zoom?

Γιατι ελεγα αυριο πρωι να παω κατευθειαν στο νακα στη παιανια που ειανι το επισημο σερβις του.

wargasm είπε:
fusiongtr αυτα ειναι κεντρα εξουσιοδοτημενα για σερβις της zoom?
Είναι εξουσιοδοτημένα service του Νάκα.

Πολυ καλα!

Θα παω στο περιστερι που βολευει καλυτερα... Thanks fusiongtr !

Dinosp είπε:

Respect :)

Πάντως καλό θα ήταν να μην την είχες ανοίξει γιατί πολλά μηχανήματα χάνουν την εγγύηση τους... Καλή τύχη και καλά παιξίματα!

Την έχω 5-6 χρόνια, και την είχα αγοράσει μεταχειρησμενη οπότε έτσι και αλλιώς ειχε τελειώσει η εγγύηση.

wargasm είπε:
Την έχω 5-6 χρόνια, και την είχα αγοράσει μεταχειρησμενη οπότε έτσι και αλλιώς ειχε τελειώσει η εγγύηση.
ok λογικό τότε, σόρρυ! απλώς, νομίζωντας ότι είναι μέσα στην εγγύηση αντιμετώπιζα το ηθικό δίλλημα αν έπρεπε να σου γράψω να μην τους πεις ότι την άνοιξες... :)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back