χαλασαν οι cradle of filth....

όντως πολύ λούγκρα ο vile "ελάτε κοριτσάκια" valo.....

Τι σας έκαναν ο Danni και ο Valo ρε παιδιά????

Αφήστε γιατί έχω πορωθεί άγρια με ένα τραγουδάκι των HIM.Το For You.Από τα παλιά τα "βαριά"!

Με αφορμή αυτό που είπε ο janick πως του αρέσουν οι Maiden' date='μόλις μπήκα σε ένα συγκρότημα,και μου έδωσαν 14 περίπου τραγούδια να μάθω γιατί τα έχουν βγάλει.Τα 12 είναι Maiden!! Το βλέπω το χέρι μου να καταρέει[/quote']

πως γινεται στην ιδια συζητηση να αναφεροντε οι HIM κια oi Iron maiden???

πως απο cradle of filth καταληξαμε σε him κανεις δεν ξερει.εγω εχω να πω μονο "the forrest whispers my name" !!! :evil:

πως απο cradle of filth καταληξαμε σε him κανεις δεν ξερει.εγω εχω να πω μονο "the forrest whispers my name" !!! :evil:
γιατι εχουν φτασει στο ιδιο επιπεδο...

όντως πολύ λούγκρα ο vile "ελάτε κοριτσάκια" valo.....

Τι σας έκαναν ο Danni και ο Valo ρε παιδιά????

Αφήστε γιατί έχω πορωθεί άγρια με ένα τραγουδάκι των HIM.Το For You.Από τα παλιά τα "βαριά"!

Με αφορμή αυτό που είπε ο janick πως του αρέσουν οι Maiden' date='μόλις μπήκα σε ένα συγκρότημα,και μου έδωσαν 14 περίπου τραγούδια να μάθω γιατί τα έχουν βγάλει.Τα 12 είναι Maiden!! Το βλέπω το χέρι μου να καταρέει[/quote']

Sam welcome to the maiden world man..... :evil:

όντως φαντάσου να ήσουν μπασίστας......(κάτι ξέρουμε και εμείς που τα λέμε.... :wink: )

Το ήξερα ότι θα γράψεις μ^%#$κία!! :lol: :lol: :lol: :lol:
O janick ακούει emo στα κρυφα.
Τι σκατα ειναι το emo,ακομα δεν εχω καταλαβει.Νεα ταση της μοδας?

Ακουγεται πολυ τελευταια. :lol: :o :?: :?:

Εγώ φταίω ρε που είμαι καλός άνθρωπος και ήθελα να βοηθήσω αυτούς τους καημένους τους Εβραίους που κρυώνανε, ένα παγωμένο χειμωνιάτικο πρωϊνό στο εξωτικό ¶ουσβιτς...

η κόντρα συνεχίζεται και σε άλλο thread ε;

φτου σας και βαριέμαι να κάνω μεταδοση....

Trending...

Νέα θέματα

Back