χαλασαν οι cradle of filth....

Ναι καλά τώρα κάτι τους είπες....

1 είναι το απόλυτο συγκρότημα: Thou art lord (τα 2 πρώτα) από Σάκη και Daoloth! Τσίου σου λέω....

Ναι καλά τώρα κάτι τους είπες....
1 είναι το απόλυτο συγκρότημα: Thou art lord (τα 2 πρώτα) από Σάκη και Daoloth! Τσίου σου λέω....
Χαχαχαχααχ!

Φάση στο μοναστηράκι με 2 φίλους και τον ... Γιώργη!

"Γιώωωωωργηηηηη!!!!"

"Δεν με λένε Γιώργη!"

ΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

ποιον Γιώργη βρε παιδιά;

edit: Καλά ναι άκυρο... Τον bodycount εννοείτε ε;

bodycount=ζαχαρόπουλος...

παρατσούκλι που του κόλλησαν οι διάφοροι blackαδες (και μη μεταλερς) από όταν έγραφε στο Invader που αποθέωνε διάφορα hardcore.

τότε τα κοροϊδεύανε, ιδίως οι φανατικοί του χαμστερ και τώρα προσκυνούν κάτι τέτοιους.... Και μετά πειράζονται όταν τα λες περιοδικόπληκτα (ατάκα απίστευτη...._

Και εμένα μου αρέσουν οι CoF πολύ :wink:
σε γιατρο εχεις παει??? :lol:
Κοίτα,γουστάρω πολύ τα ριφφάκια τους,και το αρμόνιο από πίσω.Αν και δεν τον πολυχωνεύω τον Danni(τραγουδιστής) σαν άνθρωπο,μπορώ να πω πως τα φωνητικά το γ@μ@νε.Όχι ως ικανότητες αλλά ως προς τη μουσική πο παίζουν :wink:

ΙΟΝ αμυγδάλου Rules (των 200 γραμμαρίων που έχει ολόκληρο αμύγδαλο εννοείται!)

Εμένα το κοντοσούβλι.

Το ήξερα ότι θα γράψεις μ^%#$κία!! :lol: :lol: :lol: :lol:
και ναι η γνωστή κόντρα janick-kwstas δεν λέει να τελειώσει...

ο πρώτος ρίχνει λάδι στη φωτιά και ξανανοίγει την κόντρα....

αναμένεται με ενδιαφέρον η απάντηση του (ελπίζουμε) ψυχραιμότερου kwstas...

:D :D :D :D :D

αυτο μπορει να το καταλαβει καποιος απο τους gust του σιντι.... δε θελω καν να αναφερω το ονομα 'αυτου'
γιατί ποιος είναι;
θα κανω μια εξεραιση και θα πω το ονομα της παλιο αδερφαρας+τραβεστη+λουγκρα= vile valo... μπ :? λιαχχχχχχ

αυτο μπορει να το καταλαβει καποιος απο τους gust του σιντι.... δε θελω καν να αναφερω το ονομα 'αυτου'
γιατί ποιος είναι;
θα κανω μια εξεραιση και θα πω το ονομα της παλιο αδερφαρας+τραβεστη+λουγκρα= vile valo... μπ :? λιαχχχχχχ
χαχαχα ναι κάπου το είχα διαβάσει και εγώ...

όντως πολύ λούγκρα ο vile "ελάτε κοριτσάκια" valo.....

Το ήξερα ότι θα γράψεις μ^%#$κία!! :lol: :lol: :lol: :lol:
O janick ακούει emo στα κρυφα.
Οh my God!!!!! Πραγματικά πολύ ψύχραιμη η απαντηση του kwstas αποστωμώνει τον janick....

το σκορ γίνεται 1-1

όντως πολύ λούγκρα ο vile "ελάτε κοριτσάκια" valo.....

Τι σας έκαναν ο Danni και ο Valo ρε παιδιά????

Αφήστε γιατί έχω πορωθεί άγρια με ένα τραγουδάκι των HIM.Το For You.Από τα παλιά τα "βαριά"!

Με αφορμή αυτό που είπε ο janick πως του αρέσουν οι Maiden,μόλις μπήκα σε ένα συγκρότημα,και μου έδωσαν 14 περίπου τραγούδια να μάθω γιατί τα έχουν βγάλει.Τα 12 είναι Maiden!! Το βλέπω το χέρι μου να καταρέει

Trending...

Νέα θέματα

Back