Χαχαχαχααχ!Ναι καλά τώρα κάτι τους είπες....
1 είναι το απόλυτο συγκρότημα: Thou art lord (τα 2 πρώτα) από Σάκη και Daoloth! Τσίου σου λέω....
Κοίτα,γουστάρω πολύ τα ριφφάκια τους,και το αρμόνιο από πίσω.Αν και δεν τον πολυχωνεύω τον Danni(τραγουδιστής) σαν άνθρωπο,μπορώ να πω πως τα φωνητικά το γ@μ@νε.Όχι ως ικανότητες αλλά ως προς τη μουσική πο παίζουν :wink:σε γιατρο εχεις παει??? :lol:Και εμένα μου αρέσουν οι CoF πολύ :wink:
Εμένα το κοντοσούβλι.
XAXAXA... Η δήλωση της ημέρας.. Προσκυνώ..
και ναι η γνωστή κόντρα janick-kwstas δεν λέει να τελειώσει...Εμένα το κοντοσούβλι.
Το ήξερα ότι θα γράψεις μ^%#$κία!! :lol: :lol: :lol: :lol:
θα κανω μια εξεραιση και θα πω το ονομα της παλιο αδερφαρας+τραβεστη+λουγκρα= vile valo... μπ :? λιαχχχχχχγιατί ποιος είναι;αυτο μπορει να το καταλαβει καποιος απο τους gust του σιντι.... δε θελω καν να αναφερω το ονομα 'αυτου'
χαχαχα ναι κάπου το είχα διαβάσει και εγώ...θα κανω μια εξεραιση και θα πω το ονομα της παλιο αδερφαρας+τραβεστη+λουγκρα= vile valo... μπ :? λιαχχχχχχγιατί ποιος είναι;αυτο μπορει να το καταλαβει καποιος απο τους gust του σιντι.... δε θελω καν να αναφερω το ονομα 'αυτου'
O janick ακούει emo στα κρυφα.Το ήξερα ότι θα γράψεις μ^%#$κία!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Οh my God!!!!! Πραγματικά πολύ ψύχραιμη η απαντηση του kwstas αποστωμώνει τον janick....O janick ακούει emo στα κρυφα.Το ήξερα ότι θα γράψεις μ^%#$κία!! :lol: :lol: :lol: :lol:
όντως πολύ λούγκρα ο vile "ελάτε κοριτσάκια" valo.....