όντως πολύ λούγκρα ο vile "ελάτε κοριτσάκια" valo.....
Τι σας έκαναν ο Danni και ο Valo ρε παιδιά????
Αφήστε γιατί έχω πορωθεί άγρια με ένα τραγουδάκι των HIM.Το For You.Από τα παλιά τα "βαριά"!
Με αφορμή αυτό που είπε ο janick πως του αρέσουν οι Maiden' date='μόλις μπήκα σε ένα συγκρότημα,και μου έδωσαν 14 περίπου τραγούδια να μάθω γιατί τα έχουν βγάλει.Τα 12 είναι Maiden!! Το βλέπω το χέρι μου να καταρέει[/quote']
πως γινεται στην ιδια συζητηση να αναφεροντε οι HIM κια oi Iron maiden???
Γιατί απαγορεύεται;; :lol: :lol: :lol:πως γινεται στην ιδια συζητηση να αναφεροντε οι HIM κια oi Iron maiden???
ειναι θεμα επιπεδου..... 8)Γιατί απαγορεύεται;; :lol: :lol: :lol:πως γινεται στην ιδια συζητηση να αναφεροντε οι HIM κια oi Iron maiden???
γιατι εχουν φτασει στο ιδιο επιπεδο...πως απο cradle of filth καταληξαμε σε him κανεις δεν ξερει.εγω εχω να πω μονο "the forrest whispers my name" !!! :evil:
όντως πολύ λούγκρα ο vile "ελάτε κοριτσάκια" valo.....
Τι σας έκαναν ο Danni και ο Valo ρε παιδιά????
Αφήστε γιατί έχω πορωθεί άγρια με ένα τραγουδάκι των HIM.Το For You.Από τα παλιά τα "βαριά"!
Με αφορμή αυτό που είπε ο janick πως του αρέσουν οι Maiden' date='μόλις μπήκα σε ένα συγκρότημα,και μου έδωσαν 14 περίπου τραγούδια να μάθω γιατί τα έχουν βγάλει.Τα 12 είναι Maiden!! Το βλέπω το χέρι μου να καταρέει[/quote']
Sam welcome to the maiden world man..... :evil:
όντως φαντάσου να ήσουν μπασίστας......(κάτι ξέρουμε και εμείς που τα λέμε.... :wink: )
Τι σκατα ειναι το emo,ακομα δεν εχω καταλαβει.Νεα ταση της μοδας?O janick ακούει emo στα κρυφα.Το ήξερα ότι θα γράψεις μ^%#$κία!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Τουλάχιστον δεν είμαι ο ναζιστοφασίστας του noiz. :lol: :lol: :lol:O janick ακούει emo στα κρυφα.Το ήξερα ότι θα γράψεις μ^%#$κία!! :lol: :lol: :lol: :lol: