χαλασαν οι cradle of filth....

anastasis

Νέο μέλος
Πόντοι
16
:evil: ... ρε παιδια .... πριν απο λιγο καιρο ειχα αρχισει να ακουω cradle of filth αγοραζοντας το σιντι dusk and her embrance ξετρελαθηκα και τωρα προσφατα τυχαινει να ακουσω το καινουργιο τουσ σιντι... :x σκετη απογοητευση... αυτο μπορει να το καταλαβει καποιος απο τους gust του σιντι.... δε θελω καν να αναφερω το ονομα 'αυτου'.... θα ηθελα να αρχισει μια συζητηση για τη συγκεκριμενη περιπτοση αλλα και για παρομοιες καταστασεις συγκροτηματων... παρεπιπτωντος ξερει κανεις καμια μπαντα που να παιζει μουσικη παρομοια με τη μπυσικη που επαιζαν αρχικα....????

Γιατί πότε ήταν εντάξει (αν εξαιρέσω βαριά βαριά τα 2 πρώτα); Ουστ ρε τα σούργελα...

Γιατί πότε ήταν εντάξει (αν εξαιρέσω βαριά βαριά τα 2 πρώτα); Ουστ ρε τα σούργελα...
+10000000000000000000

Το Nymphetamine μια χαρά cdάκι ήταν.Εξαρτάται όμως και τι αρέσει στον καθένα στους C.O.F

Τίποτε... Απλώς εκμεταλλεύτηκαν τον όλο αναβρασμό της τότε gothic-industrial σκηνής και το εκμεταλλεύτηκαν εμπορικά. Έτσι θεωρούνται black ή και gothic από άτομα που δεν διαφέρουν σε τίποτε από άλλα που θεωρούν τους στοίχους των διάφανων κρίνων gothic (και όχι απλά μίζερους), που θεωρούν τους him gothic metal, love metal και ότι άλλη μπούρδα βρουν και πετάξουν, εκμεταλλευόμενοι πάντα το κύρος και το ιματζ 1 σκηνής, για την δημιουργεία ντόρου, ¶σχετο βέβαια αν οι ίδιοι είναι άσχετοι......

αυτο μπορει να το καταλαβει καποιος απο τους gust του σιντι.... δε θελω καν να αναφερω το ονομα 'αυτου'
γιατί ποιος είναι;

παρεπιπτωντος ξερει κανεις καμια μπαντα που να παιζει μουσικη παρομοια με τη μπυσικη που επαιζαν αρχικα....????
Ποια εννοείς; Το black των 2 πρώτων κυκλοφοριών, ή το "Βλακ" των επομένων (τρομάρα τους.....)

τσεκαρε τους catatenia(oxi katatonia:),withering surface,emperor,ancient rites και samael τα πρωτα τους(εννοειτε και dimmu borgir,πιστευω πως τους ξερεις ηδη).Ααα..και οπωσδηποτε αγορασε τα 2 πρωτα των C.O.F. και το cruelty brought the orchids εφοσον σου αρεσε το dusk...(στο τονιζω,αγορασε τα,οποτε μπορεσεις,χανεις στα booklet κτλ με το να κατεβασεις αυτα τα cd:)

όπως το είπες everglade orchids με όλη τη σημασία της λέξεως :lol: :lol: :lol:

κολλανε..στο δικο μου μυαλο τουλαχιστον.δεν ειμαι συντακτης σε περιοδικο,ακροατης της μουσικης ειμαι και απλα εριξα μια γνωμη.αλλωστε ρε σι οι cof στα πρωτα τους εχουν βουτηξει αρκετες πατεντες και τεχνοτροπιες απο emperor..οχι κ την αισθητικη τους..κατα τη γνωμη μου παντα..ειπαμε.Οι samael ειναι οντως αρκετα διαφορετικοι αλλα πιστευω οτι ειναι ενα αρκετα πανεξιπνο κ ωριμο σινθετικα γκρουπ,που αξιζει να το πρωτηνεις σε καποιον να το ακουσει(αν δε το γνωριζει ηδη βεβεα)

Οι CoF γ@μ@νε κανονικά!

Σούπερ μπάντα! Τα τελευταία album βεβαια δεν με συγκίνησαν άλλα τα πάντα από το Midian κ πρίν είναι πόρωση. Δε θα μπω στο tripaki της σύγκρισης με τους Emperor και Samael γιατι μιλάμε για εντελώς άλλη φάση.

Όσο για τον τραγουδιστή τον ΗΙΜ τι να πώ? Καλός παλικαράκος είναι αλλά σε CD των CoF δεν ταιριάζει.

Αφήστε τις μ@@@λ@@@κίες και ακούστε Abruptum να ξεστραβωθείτε.

Trending...

Νέα θέματα

Back