Kerkville

blue

Παροιμυώδης
Πόντοι
798
παίζει κιθάρες, λούπες και θόρυβο. Σύμφωνα με ένα δελτίο τύπου που βρήκα συμβαίνει το εξής :

Η μουσική του Μιχάλη Μοσχούτη πραγματεύεται τις αντιθέσεις μεταξύ του καθαρού και του επεξεργασμένου ήχου, της μελωδίας και του θορύβου, του οικείου και του απόκοσμου. Υπό το καλλιτεχνικό όνομα Kerkville κυκλοφόρησε τον χειμώνα του 2010 το πρώτο του προσωπικό άλμπουμ Days. Έκτοτε έχει παρουσιάσει ζωντανά την μουσική του σε συναυλίες στην Ελλάδα, την Ισπανία και την Ισλανδία
http://soundcloud.com/kerkville

http://www.myspace.com/kerkville

ΥΓ. Εμφανίζεται αύριο στη Knot Gallery μαζί με το Γιάννη Αναστασάκη :

Ψάξτε τον και στο youtube με το "Kerkville". Εϊναι εξαιρετικός.

Πολύ καλος και ατμοσφαιρικός ο παίκτης μου θύμισε τούς ακουστικούς υπερήρωες των 80's Ralph Towner και Egberto Gismonti  και ήχο ECM.

επισημαινω κι εγω, οτι ειναι εξαιρετικος. παιξαμε μαζι προσφατα, δεν ειχα ξανακουσει δουλεια του ζωντανα και εχω να πω οτι μου αφησε απλα τις καλυτερες εντυπωσεις. μαλιστα το ζωντανο σετ του μου αρεσε περισσοτερο απ ο,τι εχει ακουσει ηχογραφημενο. ντου νοτ μις δηλαδη σημερα.

Ήμανε κι εγώ σε εκείνο το λάιβ και έχω να πω ότι μου άρεσε πολύ, συστήνεται.

επιβεβαιωνω κι εγω πως ο αγαπητος sfaku ηταν εκει. δε λεει σαχλαμαρες  8) ;D :P

Πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση. Όπως λέει και ο matawan, το λάηβ είναι ακόμα καλύτερο.

matawan είπε:
επιβεβαιωνω κι εγω πως ο αγαπητος sfaku ηταν εκει. δε λεει σαχλαμαρες  8) ;D :P
;D ;D ;D

Ο φίλτατος matawan λέει τη μισή αλήθεια! Με τον Κώστα (ανωτέρω ακριβώς) πίναμε κάτι μπίρες στο μπαρ του Bios και δεν πήραμε χαμπάρι ότι ο Kerkville ξεκίνησε, με αποτέλεσμα να δούμε τη μισή παράσταση (μικρής διάρκειας ούτως ή άλλως). Αλλά το δείγμα ήταν επαρκώς καλό.

sfaku είπε:
Με τον Κώστα (ανωτέρω ακριβώς) πίναμε κάτι μπίρες στο μπαρ του Bios και δεν πήραμε χαμπάρι ότι ο Kerkville ξεκίνησε, με αποτέλεσμα να δούμε τη μισή παράσταση (μικρής διάρκειας ούτως ή άλλως). Αλλά το δείγμα ήταν επαρκώς καλό.
Etc είναι. Ελπίζω, κάποια στιγμή, να καθιερωθεί ένα σύστημα ειδοποίησης έναρξης συναυλιών στο bios.  ;D

WOW!!!

δεν τον είχα ξανακούσει....πραγματικά είχα ΠΑΡΑ πολύ καιρό να εντυπωσιαστώ τόσο πολύ από έλληνα μουσικο...!!!

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΟΥΣΙΚΗ!!!!!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back