- Πόντοι
- 2,368
τωρα γιατι μου το χαλας?yameth είπε:Μόνο στην φαντασία σου...
Και ετοιμαζομουν να παρω την Matchless,τον Dr Z & το Fender Custom Shop να μου στειλουν καμμια 60αρια κομματια.....
τωρα γιατι μου το χαλας?yameth είπε:Μόνο στην φαντασία σου...
νικο πες στην matchless και για μενα 2 καλα λογια ρε μιας και θα χρεωθεις το τηλεφωνημαSuperfunk είπε:τωρα γιατι μου το χαλας?
Και ετοιμαζομουν να παρω την Matchless,τον Dr Z & το Fender Custom Shop να μου στειλουν καμμια 60αρια κομματια.....
+1% (για το πρώτο σκέλος)miii είπε:καλα βασικα παμε για μπανιο τωρα το ξανανοιγουμε το θεμα το απογευμα
ήμουν περίεργος πότε θα αντιδρούσες για όλες τις - απρόκλητες - προσβολές που έχεις δεχθεί σε αυτό το τόπικ... :-Xmiii είπε:επι του θεματος αφου εγω δεν ξερω τοσα πολλα γιατι δε μου λετε εσεις που τα ξερετε εστω και με πμ να μαθω και τονιζεται το γεγονος οτι ειμαι ασχετος...
miii είπε:επι του θεματος αφου εγω δεν ξερω τοσα πολλα γιατι δε μου λετε εσεις που τα ξερετε εστω και με πμ να μαθω και τονιζεται το γεγονος οτι ειμαι ασχετος...
σε καλυψε ?? και μην ζητας σε φορουμ που μπαινουν ολοι για να "μαθουν" πραγματα να σου πουν κατι εσενα μυστικα...........εμεις ειμαστε βλαχοι δλδ που βγαζουμε τα ματια μας στο διαβασμα και στα σεμιναρια ? δεν νομιζωΤο να μάθεις τα % κέρδους είναι μάλλον το ελάχιστο που πρέπει να κάνεις για να ανοίξεις οποιοδήποτε μαγαζί! Υπάρχουν τόσα άλλα θέματα σχετικά με τους πωλητές (marketing, advertising, promoting, blah blah), που 80 σελίδες στο νοιζ δε σε φτάνουν για να τα καλύψεις όλα!
Ξέρεις για τι επένδυση μιλάς; Έχεις ιδέα; Έχεις κάνει κάποιο business plan; Έχεις μιλήσει σε κάποια τράπεζα; Σε καναν εκτελωνιστή;miii είπε:Αυτο που θελω να κανω ειναι ενας συγχρονος χωρος με σχετικα μεγαλο στοκ 200κιθαρες σε ιδιοκτητο μαγαζι 150τ.μ με 100τ.μ υπογειο το οποιο σκεφτομαι να το λειτουργω σαν προβαδικο. με τιμες thomann δλδ να μην αγοραζει ο αλλος την κιθαρα μετα να μπαινει στο internet και να σε βριζει φαινεται τοσο ασχημη επενδυση? ???επισης δεν σε υποχρεωνει κανενας να αγοραζεις απο τους εδω χοντρεμπορους ...και ετσι μπορεις να εισαι ανταγωνιστικος
να σου εξηγησω λιγο τα πανω πανω γιατι αυτες οι ετεριες εχουν τοσο "χαμηλες" τιμες....miii είπε:Αυτο που θελω να κανω ειναι ενας συγχρονος χωρος με σχετικα μεγαλο στοκ 200κιθαρες σε ιδιοκτητο μαγαζι 150τ.μ με 100τ.μ υπογειο το οποιο σκεφτομαι να το λειτουργω σαν προβαδικο. με τιμες thomann δλδ να μην αγοραζει ο αλλος την κιθαρα μετα να μπαινει στο internet και να σε βριζει φαινεται τοσο ασχημη επενδυση? ???επισης δεν σε υποχρεωνει κανενας να αγοραζεις απο τους εδω χοντρεμπορους ...και ετσι μπορεις να εισαι ανταγωνιστικος
+1000yameth είπε:Υ.Γ. Εγώ πάντως θα δοκίμαζα κάτι με μεγαλύτερο ποσοστό κέρδους. Οπως τα καλσόν π.χ. ;D
οι τιμες που σου εδωσα ηταν υποκοιμενικες - να σου πω και αλλον εναν λογο που δεν μπορεις να εχεις τοσο ανταγωνιστικες τιμες οπως ο θωμας οπως ειπες και εσυ - αυτες οι ετεριες εχουν κανει αποσβεση το κοστος τους και εχουν μονο κερδος απο την επιχειρηση τους - αρα μαθηματικα να το δεις δεν μπορεις να εχεις καλυτερες τιμες - γιατι για να κανεις εσυ μια αποσβεση στα 10 χρονια ας πουμε - την ιδια κιθαρα που πουλαει ο θωμας και βγαζει ενα κερδος 100 ευρω το κομματι εσυ πρεπει να την πουλησεις και να βγαλεις κερδος 300 ευρω το κομματι - μονο για 1 κιθαρα αμα πουλησετε και οι 2.......miii είπε:κιθαρες φτιαχνουν και πολλες αγνωστες εταιριες χωρις αντιπροσωπο με τις οποιες μπορεις να συνεργαστεις και αν μιλαμε για fender american stratocaster αγορα 700ευρω π.χ και πωληση 1100αψογο το βλεπω ...
ας απαντήσω και σε αυτό πριν πάω για φαγητό με την οικογένια...miii είπε:κιθαρες φτιαχνουν και πολλες αγνωστες εταιριες χωρις αντιπροσωπο με τις οποιες μπορεις να συνεργαστεις και αν μιλαμε για fender american stratocaster αγορα 700ευρω π.χ και πωληση 1100αψογο το βλεπω ...
βλακεια εκανες - επρεπε να πας για φαγητο ;D ;DNikolas είπε:ας απαντήσω και σε αυτό πριν πάω για φαγητό με την οικογένια...
ειπε πιο πανω οτι ειναι ιδιοκτητο - αλλα και παλι - ρευμα και ιστοριες θα του ερχεται ισα και ομοια4. Ενοίκιο. (πόσο; )
Eύγε στο παιδί για την ψυχραιμία του.όλοι οι συνομιλητές ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ για τη συμπεριφορά τους.(εκτός από κανα δυο και φαίνεται ποιοι)gdevelek είπε:ήμουν περίεργος πότε θα αντιδρούσες για όλες τις - απρόκλητες - προσβολές που έχεις δεχθεί σε αυτό το τόπικ... :-X