Keith Richards: ABOUT....

Respect  o άνθρωπος  που βάζει  τον tom waits για ύπνο απο vωρις  και συνεχίζει να μεθοκοπάει για μεεεερες  ;D

Keith Richards - Under Review [Full DVD]

2 ωρίτσες ταινία ,για όποιον ενδιαφέρεται να μάθει πολλά για την εξέλιξη αυτού το ανθρώπου -παιχτικά ή και ανθρώπινα

Γύρω απ αυτό το βίντεο θα δείτε και πολλές 10λεπτες συνεντεύξεις που έδωσε πρόσφατα επ αυκαιρία της έκδοσης μιας από τις πολλές αυτοβιογραφίες του

ΥΓ για όποιον γουστάρει ,μην αρχίσουμε τα είναι δεν είναι ,έκανε αυτό εκείνο το άλλο  :D

ΥΓ 2 επειδή είναι 2 ώρες και κάποιος μπορεί να μην έχει χρόνο να το δει ζωντανά στο τιουμπ ,κατεβαίνει στο κομπιούτερ σας σχετικά γρήγορα , γύρω στη μισή ώρα με 2άρα γραμμή που έχω εγώ

Κάτι ακόμα σε σχέση με τη μουσική αυτή τη φορά γενικώτερα .............το ένοιωσα ασυναίσθητα ,για όσα χρόνια έπαιζα κιθάρα με γκρουπ και χωρίς να είμαι τπτ το ιδιαίτερο σα κιθαρίστας ,πάντα πρόσεχα και είχα το νου μου στο ντράμερ . Το μπασίστα τον είχα γραμμένο ,εκτός αν ήταν εξόφθαλμα παράτερος ..............για κάποιον που προσέχει και παρακολουθεί ,ο Κιθ πάντα είναι δίπλα στο Τσάρλι . Ασυναίσθητα μεν ,εμπειρικά δε, διαπίστωσα ότι ο μπασίστας ακολουθεί το ντράμερ και δε με νοιάζει τι κάνει .Το ίδιο κι εγώ ,ακολουθώ το συναισθηματικό κόσμο του ντράμερ μου ,δε πα να κουρεύονται οι υπόλοιποι ,εγώ είμαι δίπλα του . Έτσι μπορεί να βγει το γκρουβ ,κατά τη ταπεινή μου γνώμη  ;D

Άσχετο με το ποστ ,αλλά τι να κάνω μου ήρθε  ;D

samy paraga είπε:
Keith Richards - Under Review [Full DVD]

2 ωρίτσες ταινία ,για όποιον ενδιαφέρεται να μάθει πολλά για την εξέλιξη αυτού το ανθρώπου -παιχτικά ή και ανθρώπινα

Γύρω απ αυτό το βίντεο θα δείτε και πολλές 10λεπτες συνεντεύξεις που έδωσε πρόσφατα επ αυκαιρία της έκδοσης μιας από τις πολλές αυτοβιογραφίες του

ΥΓ για όποιον γουστάρει ,μην αρχίσουμε τα είναι δεν είναι ,έκανε αυτό εκείνο το άλλο  :D

ΥΓ 2 επειδή είναι 2 ώρες και κάποιος μπορεί να μην έχει χρόνο να το δει ζωντανά στο τιουμπ ,κατεβαίνει στο κομπιούτερ σας σχετικά γρήγορα , γύρω στη μισή ώρα με 2άρα γραμμή που έχω εγώ
εκπληκτικο!

thanx man.

Superfunk είπε:
εκπληκτικο!

thanx man.
Τι έτσι τσάμπα? Βάλε μια τέλε να την ακούσω να ρολάρει με ήχο start me up ,κέρνα ένα τζόνι Κόκκινο-δεν είμαι του ακριβού- και σούχω κι άλλα  ;D

Αυτή είναι στράτο με 6 χορδές και βγάζει ίδιο ήχο με την ακουστική μου ............................και δεν είδα πουθενά ούτε τη φυάλη το Τζόνι  ;D

Άντε καλά ,μέρες πούναι παλιοσκρούτζ να μη σε ξοδεύω ,θα το βάλω σε σιντί και θα πιω ένα vat 69 στην υγειά σου  ;)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back