ευχαριστω για τις πληροφοριες παιδες
ο μετασχ. εξοδου ο εργαστασιακος ηταν 6.6 kct(Drake) αλλα ακουγοταν μαυρο χαλι με τις κτ66. νομιζω οτι θελει και παραπανω βολτ απο τα 410 που εχει μεσα του. ο doctor amp ειπε κατι για 490 βολτ για να δουλεψει σωστα η κτ66.
οντως τα orange drops του εδωσαν ζωη
κυριως παιζω χαμηλα (1-2 η ενταση) αλλα και καποιες φορες στο 6 και εκει αρχιζει να crunchary

kai me ena OCD einai super.!
η κιθαρα ειναι μια Les paul standard.
η 5751 ειναι νομιζω και πολυ σουπερ. (δοκιμασα και Tung Sol 12x7 reissue αλλα δεν εμεινα ικανοποιημενος.),τη 5751 εχω βαλει και σε jcm 900 με πολυ καλα αποτελεσματα ! ο ηχος ακουγεται πιο στογγυλος χωρις ομως να του λειπουν τα πριμα.
προσπαθω να πω οτι ο ηχος που βγαζει το μηχανημα δεν ειναι ακριβος μουντος απλα τα Vintage 30 του δινουν μια χαρακτηριστικη χροια μεσαιηλας η οποια εφυγε μολις εκανα μια αλλαγη με κατι Celestion S12 Sidewninder ενος φιλου μου. (εγινε σημερα νωρις το βραδυ)
Μαλλον δεν ταιριαζουν τα V30 με jtm45 ειτε κλειστη η ανοικτη καμπινα. εγω εχω ανοικτη καμπινα.....
ακουσα κατι Celestion G12H heritage series 30watt sto youtube mallon εκει παει το πραμα, τα Red Fang μαλλον φαινεται να του λειπουν πριμα ?