Katty Perry - American Music Awards 2010 *Live* performance

RayDTutto

Re di tutto e di nessuno
Πόντοι
98
Δεν μου αρέσει να μιλάω αρνητικά αλλά όταν είναι κάποιος/-α πολυεκατομμυριούχος από τη μουσική και βγαίνει τόσο sub-standard μου τη δίνει...

Katty Perry - American Music Awards 2010 *Live* performance - FIREWORKS

Ναι οκ ξέρω ότι πουλάει εικόνα και τσιχλόφουσκα... αλλά και πάλι, έλεος...

με τοσα φραγκα που εχεις μωρη βαλε και κανενα δασκαλο να σου κανει κανα μαθημα. τα παοκια στη 4 καλυτερα τραγουδανε.

Εμενα μου αρεσει να μιλαω αρνητικα. Κι αυτη η γυναικα εχει βγαλει ΠΟΛΛΑ λεφτα κι εχει γινει διασημη ως τραγουδιστρια. Ιδεα δεν ειχα οτι δεν το εχει απο φωνη, ειχα ακουσει τα χιτακια της και μου αρεσαν (δεν ειμαι τελειως κομπλεξαρας, κι ας ακουω μεταλλα και γενικα σκληρα) αλλα αυτο το χαλι πρεπει να γνωστοποιηθει και να την κραξει ο κοσμος. Επειδη δηλαδη αρπαξε 2-3 θα μας την μοστραρουν για ταλεντο; Εδω αλλοι κι αλλοι που ζουνε για τη μουσικη κι αξιζουν και φυσικα ΣΥΝΘΕΤΟΥΝ, αναγνωριση δεν εχουν δει, την κωλομουσικοβιομηχανια μου μεσα!!

Ουφ. Τα ειπα.

Κάνετε λες κι ανακαλύψατε την Αμερική βρε παιδιά!!  ;D

Η συγκεκριμένη είναι μια μέτρια ερμηνεύτρια (η οποία ερμηνεύει τα δικά της κομμάτια όμως, τα οποία έχουν τα συστατικά του mega hit)

Ήταν μια άσχημη βραδυά αυτό που δείξατε στο 1ο βίντεο (το κομμάτι ήταν αρκετά ψηλό, it was not easy...)

Όταν επικεντρώνεται μόνο στο τραγούδι κι όχι στο σόου φανφάρα, τα καταφέρνει κάπως καλύτερα (χωρίς να είναι κάτι το σπουδαίο βέβαια...)

Lost (Live) - MTV Unplugged: Katy Perry [HQ] Español

Αν και στο συγκεκριμένο βίντεο αυτό που κλέβει την παράσταση είναι το χοντρό λάθος που κάνει ο drummer... ;)

Συμφωνώ απολύτως με longshadow. Επίσης κανείς δεν ανέφερε ότι η κοπέλα είναι διαολεμένα σέξι. Μεγάλο κομμάτι της καριέρας της βασίζεται στην προώθηση αυτής της εικόνας.

Jazzjoker είπε:
Συμφωνώ απολύτως με longshadow. Επίσης κανείς δεν ανέφερε ότι η κοπέλα είναι διαολεμένα σέξι. Μεγάλο κομμάτι της καριέρας της βασίζεται στην προώθηση αυτής της εικόνας.
She kissed a girl and she liked it. Και μεις, μόνο που δε γνωρίσαμε επιτυχία. Γκαντεμιά. ;D

She kissed a girl and she liked it. Και μεις, μόνο που δε γνωρίσαμε επιτυχία. Γκαντεμιά.
Κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις Νέστορα; Αγόρι πρέπει να φιλήσεις. ;D Α και να το κάνεις τραγούδι, έτσι;

Αν και στο συγκεκριμένο βίντεο αυτό που κλέβει την παράσταση είναι το χοντρό λάθος που κάνει ο drummer...
Απο περιέργεια, που ακριβώς είναι το λάθος; Ελπίζω να μη λες το ταμπουράκι στο 3.12  :)

Πάντως στο 2ο video το melodyne έχει πάει σύννεφο, μην ψαρώνουμε. Δεν αφήνουν πια τίποτα να περάσει έτσι και απορώ πως βρέθηκε το 1ο video (του οποίου το link δεν παίζει πια παρεπιπτόντως ;))

Clouseau είπε:
Απο περιέργεια, που ακριβώς είναι το λάθος; Ελπίζω να μη λες το ταμπουράκι στο 3.12  :)
Αυτό λέω... ;)

Για σεσσιον ντράμερ που συνοδεύει μεγάλο όνομα δεν είναι τόσο ελαφρύ.

@haryy, νόμιζα οτι κανένας δεν θα το καταλάβαινε!... :D  ;D ;D

Εδω ακούσαμε melodyne σε simon and garfunkel, σε katy perry δεν θ'ακούγαμε... ;D

Εντάξει δεν έχει καμία φοβερή φωνή, αλλά τραγουδάει με δικό της στυλ που είναι άμεσα αναγνωρίσιμο.

Τα παλιά της τραγούδια πάντως είχανε πιο πολύ πλάκα ( I kissed a girl, Ur so gay ).

Τώρα όλα τα καινούρια φωνάζουν "target group ανήλικα κοριτσάκια απο 8-18"...

το οτι η γκομενα ειναι πολυ ωραια αυτο το ξερουμε ολοι....

Katy Perry "Hot N Cold" - YouTube Live '08

θα προτιμουσα να βλεπω αυτην απο αυτον

kd_conspiracy.jpg

το οτι ειναι παραφωνη.....ε.....ενταξει......η πρωτη ειναι ή η τελευταια?

τη whitney houston την εχετε ακουσει τωρα τελευταια?

τη whitney houston την εχετε ακουσει τωρα τελευταια?
Αυτο δεν ειναι και πολυ επιτυχημενο παραδειγμα και δεν ειναι και...fair... ;) (μετα απο χρονια τρομερων καταχρησεων & abuse η κοπελα προσπαθει να ορθοποδησει ξανα...)

Στη χρυση της εποχη ηταν απο τις καλυτερες mezzo-soprano που βγηκαν ποτε.

Superfunk είπε:
Αυτο δεν ειναι και πολυ επιτυχημενο παραδειγμα και δεν ειναι και...fair... ;) (μετα απο χρονια τρομερων καταχρησεων & abuse η κοπελα προσπαθει να ορθοποδησει ξανα...)

Στη χρυση της εποχη ηταν απο τις καλυτερες mezzo-soprano που βγηκαν ποτε.
εχεις δικιο. mea culpa.

Πάντως για να επιστρέψω στην Perry δεν είναι ότι δεν μπορεί να τραγουδήσει αλλά ούτε ασχολήθηκε να πάρει έναν δάσκαλο να της μάθει πέντε πράγματα για τις αναπνοές... Και η Madonna ήταν μουγγή αλλά πέντε πράγματα τα έμαθε...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back