Συμφωνώ 1000!matawan είπε:"φωναζει" οτι θελει στιχο, φωνουλες και τετοια, το ζηταει, πως το λενε.
Συμφωνώ 1.000.000! Και εγώ αυτό θα σου πώ.....και εσύ αυτό θα πείςΒεβαια θα μου πεις που να μπλεκεις με τραγουδιαρες και τραγουδιαρηδες, αμα δε θες να τα πεις ο ιδιος...
bass>tl audio pre amp>sonar 8.5>ampeg svx plug in:το μπασο πώς είναι γραμμένο?
παντα κεντρο.στο panning το βάζεις κέντρο?
δεν υπαρχει ελπις δηλ..... ;DΣιγά που δεν είναι ρομαντικό αυτό!!!
Από τα ρομαντικότερά σου θα έλεγα!!!!
εχεις δικιο...once τραγουδιαρης...always τραγουδιαρης....Ακομη και καποια κιθαριστικα μερη μου εδωσαν την εντυπωση οτι στην ουσια παιζουν τον ρολο μιας "φωνης".
ειναι το....inflator....τα κανει ολα να ακουγονται....ωραια.... ;D ;D ;D.Καλά για τον ήχο το λιγότερο που έχω να πω είναι ότι βρίσκεσαι σε ΑΛΛΟ level πραγματικά
Ναιι αυτό είναι σίγουρα ;DSuperfunk είπε:ειναι το....inflator....τα κανει ολα να ακουγονται....ωραια.... ;D ;D ;D
το βαζω στο bus των drums & τελευταιο απο ολα στο final stereo bus (αντι για mastering)το inflator το βάζεις σε κάθε επιμέρους κανάλι ή στο master?
Αυτο ειναι αδυνατον μια και...ετσι παιζω....(δεν ειναι programming τα παιζω κανονικα.... ;D) ;D ;DΠαρα ακούγονται ψεύτικα.
Και πολύ καλά κάνεις. Εκεί είναι το ζουμί!Superfunk είπε:μονο να...γκρουβ ξερω.... ;D
Α γεια σου. Και μένα μου άρεσε περισσότερο απο τα υπόλοιπα SF που έχω ακούσει.Reborn είπε:You're Superfunk,Indeed ;D ;D ;D ;D
vst ειναι,ειμαι φανατικος λατρης των BFD... αλλα τα δικα μου ειναι...καραπειραγμενα (τα επεξεργαζομαι σαν κανονικο drum kit & δεν χρησιμοποιω την δικη τους κονσολα αλλα τα βγαζω σε ξεχωριστα καναλια οπου και τα επεξεργαζομαι με διαφορα plug ins ..... ;D)Και πολύ ωραίο ταμπούρο! Ποιο plug in είναι?