Κατι ...μη ρομαντικο...

you can take the man out of the song, but you cant take the song out of the man...αυτο που θελω  να πω ειναι οτι αυτο το κομματι, kateme,  "φωναζει" οτι θελει στιχο, φωνουλες και τετοια, το ζηταει, πως το λενε. Ακομη και καποια κιθαριστικα μερη μου εδωσαν την εντυπωση οτι στην ουσια παιζουν τον ρολο μιας "φωνης". Βεβαια θα μου πεις που να μπλεκεις με τραγουδιαρες και τραγουδιαρηδες, αμα δε θες να τα πεις ο ιδιος...

Από όσα κομμάτια σου έχω ακούσει αυτό είναι το αγαπημένο μου.Με τη χαρακτηριστική του superfunkila αλλά και το όμορφο groove του :).Καλά για τον ήχο το λιγότερο που έχω να πω είναι ότι βρίσκεσαι σε ΑΛΛΟ level πραγματικά :)

ΥΓ:το μπασο πώς είναι γραμμένο?στο panning το βάζεις κέντρο?

Ευχαριστώ

matawan είπε:
  "φωναζει" οτι θελει στιχο, φωνουλες και τετοια, το ζηταει, πως το λενε.
Συμφωνώ 1000!

Βεβαια θα μου πεις που να μπλεκεις με τραγουδιαρες και τραγουδιαρηδες, αμα δε θες να τα πεις ο ιδιος...
Συμφωνώ 1.000.000! Και εγώ αυτό θα σου πώ.....και εσύ αυτό θα πείς ;)

:το μπασο πώς είναι γραμμένο?
bass>tl audio pre amp>sonar 8.5>ampeg svx plug in

στο panning το βάζεις κέντρο?
παντα κεντρο.

Σιγά που δεν είναι ρομαντικό αυτό!!!

Από τα ρομαντικότερά σου θα έλεγα!!!!
δεν υπαρχει ελπις δηλ..... ;D

Ακομη και καποια κιθαριστικα μερη μου εδωσαν την εντυπωση οτι στην ουσια παιζουν τον ρολο μιας "φωνης".
εχεις δικιο...once τραγουδιαρης...always τραγουδιαρης....

.Καλά για τον ήχο το λιγότερο που έχω να πω είναι ότι βρίσκεσαι σε ΑΛΛΟ level πραγματικά
ειναι το....inflator....τα κανει ολα να ακουγονται....ωραια.... ;D ;D ;D

Superfunk είπε:
ειναι το....inflator....τα κανει ολα να ακουγονται....ωραια.... ;D ;D ;D
Ναιι αυτό είναι σίγουρα ;D

ΥΓ:το inflator το βάζεις σε κάθε επιμέρους κανάλι ή στο master?

Ευχαριστώ και πάλι

Ωραίο και γκρούβι! Προσωπικά, το μέρος με το φαρφισοϊδές όργανο θα το περνούσα μόνο μία φορά, αλλά λεπτομέρειες. Και κάτι πρέπει να κάνεις με τα breaks των ντραμς. Παρα ακούγονται ψεύτικα.

Γούσταρα πολύ τις κιθάρες.

Α, και μου έφερε στο μυαλό εικόνες από πίνακες του Ντελακρουά!  ;D

Μπα μη σκας...το ξερω οτι τα fills μου ειναι δια τον πεουλα για αυτο και συνηθως τα αποφευγω.....(μαζι με τα crash βεβαιως ,βεβαιως... ;D) ;D.....μονο να...γκρουβ ξερω.... ;D

Superfunk είπε:
μονο να...γκρουβ ξερω.... ;D
Και πολύ καλά κάνεις. Εκεί είναι το ζουμί!

Ακουγεται φρεσκο και γκρουβατο.Νομιζω κι εμενα ειναι η προτιμηση μου

απ οσα εχω ακουσει.

Παντως φιλτατε Supafunk κι εγω με τα τυμπανα την πατησα(νομιζα οτι ειναι

προκατ-μολις το ανεφερες προσεξα στις λεπτομερειες οτι ειναι κανονικα-πολυ

groove αδερφε μου!)

Reborn είπε:
You're Superfunk,Indeed ;D ;D ;D ;D
Α γεια σου. Και μένα μου άρεσε περισσότερο απο τα υπόλοιπα SF που έχω ακούσει. :)Και πολύ ωραίο ταμπούρο! Ποιο plug in είναι?

Και πολύ ωραίο ταμπούρο! Ποιο plug in είναι?
vst ειναι,ειμαι φανατικος λατρης των BFD... αλλα τα δικα μου ειναι...καραπειραγμενα (τα επεξεργαζομαι σαν κανονικο drum kit & δεν χρησιμοποιω την δικη τους κονσολα αλλα τα βγαζω σε ξεχωριστα καναλια οπου και τα επεξεργαζομαι με διαφορα plug ins ..... ;D)

το συγκεκριμενο ειναι ενα Ludwig Acrolite παιγμενο με blastics.

Πολύ 70s blaxploitation groove. Περιμένω να βγουν από τη γωνία ή o Richard Roundtree ή ο Ron O'Neal.  :) :) :)

Ωραία θέματα στις κιθάρες, ωραίοι ήχοι τυμπάνων και το farfisa ΣΚΙΖΕΙ!!! (Farfisa ή Vox Continental??? ;) )

Πολύ ωραίο. Μπράβο. Μπήκα στο mood. Πάω να δω τώρα το Black Belt Jones!!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back