- Πόντοι
- 398
Ειναι pre requisite?
Aπλή περιέργεια. Εγώ πάντως δεν το είδα ακόμη το βίντεο.
Ειναι pre requisite?
Το είδες ΠΡΙΝ σχολιάσεις για πρώτη φορά? Αυτό έχει σημασία.Το είδα εγώ το βίντεο, είναι στο ίδιο format με όλα τα υπόλοιπα: 30 δευτερόλεπτα πληροφορία, και 5 λεπτά εναλλαγές γραφικών για coaching επικοινωνία. Πιο συγκεκριμένα, σε αυτό το βίντεο εμφανίζονται 10 ΦΟΡΕΣ.
Ήμαρτον ρε παιδί μου. Όσο skilled και να είσαι, κάνεις τα βίντεό σου αδιάφορα, βαρετά, ή ακόμα και εκνευριστικά.
Μέτριο humor που εκφράζεται σαν να διαβάζεις σενάριο, πολλές επαναλήψεις και τράβιγμα, γιατί? Για να φτάσει το βίντεο στα 5 λεπτά και να μπορείς να βάλεις περισσότερα pop-ups με το email και τους σπόνσορές σου?
Δε πα να σαι και στο επίπεδο του Steve Vai, εγώ δε πρόκειται να σε πάρω στα σοβαρά.
(Μ'αρέσει που μιλάω σε 2ο πρόσωπο, λες και δεν έχει φύγει - μέχρι να ξανάρθει να ποστάρει το επόμενο βίντεο)
Το δικό μου πρώτο σχόλιο ήταν για το ότι απλά άφησε το βίντεο και δε συμμετείχε καθόλου στη συζήτηση, ενώ οι άλλοι έχουν ποστάρει για 4 σελίδες σε μία ώρα.Το είδες ΠΡΙΝ σχολιάσεις για πρώτη φορά? Αυτό έχει σημασία.
....
Πάντως δίνει ωραία αφορμή για συζητήσεις!
Ουτε εγω. Ουτε θα το δω. Απαντησα ομως στην ερωτηση.Aπλή περιέργεια. Εγώ πάντως δεν το είδα ακόμη το βίντεο.
Μα γιατι να συμμετεχει στη συζητηση αυτη ο op?
Δεν γίνεσαι καθόλου "κακός"..., απλά λες αλήθειες!..........................
Τέλος πάντων, rant over. Γίνομαι κακός και δε μου αρέσει...
Το ιδιο ισχυει και με τις διαφημισεις στην τηλεοραση.
Οι διαφημίσεις στην τηλεόραση (και οπουδήποτε αλλού με την όποια μορφή κι αν έχουν) είναι πληρωμένος χρόνος (ή χώρος σε άλλα μέσα), και πρέπει να ενημερώνει το μέσο ότι είναι ακριβώς αυτό, διαφημίσεις δηλαδή.
Δεν θα είχα κανένα πρόβλημα, αν τα συγκεκριμένα βίντεο (και όχι μόνο βέβαια) ανέβαιναν επί πληρωμή σε ειδικό χώρο, και με σχετική ενημέρωση ότι αποτελούν προώθηση υπηρεσιών.
1. Στη τηλεόραση, τα πάντα είναι πληρωμένος χρόνος. Είτε ο διαφημιστής πληρώνει για να διαφημίσει, είτε ο δημιουργός ενός επιμορφωτικού βίντεο πληρώνεται από το κανάλι για να δώσει το βιντεο του.
2. Τα συγκεκριμένα βίντεο ενώ περιέχουν, δευτερευόντως, έντονη προώθηση των υπηρεσιών του δημιουργού, το βασικό τους θέμα είναι επιμορφωτικό.
3. Με βάση το 2, δεν είναι ξεκάθαρο εάν έχουν, ή όχι, θέση στο θρεντς του φόρουμ. Ούτε είμαστε ειδικοί να κρίνουμε.
4. Δεν μπορείς να γνωρίζεις εάν πληρώνεται ή όχι η παρουσία αυτών των βίντεο εδώ μέσα. Επίσης, δεν μας αφορά ούτε το εάν πλήρώνεται, ούτε και η παρουσία τους εδώ μέσα (άμεσα έστω).
5. Φιλοξενούμαστε και εμείς εδώ, όπως και ο op. Όταν είμαστε φιλοξενούμενοι σε ένα μαγαζί που στο μπαρ κάθεται ένας που δεν γουστάρουμε, πάμε και καθόμαστε στα τραπεζάκια. Εάν ούτε εκεί μας αρέσει, αλλάζουμε μαγαζί. Δεν βάζουμε φασαρία στο κατάστημα.