Καθαρισμός Ταστιέρας σε ΜΜ (Maple χωρίς λούστρο)

• Thread starter Thread starter om
  • Start date Start date
  • Last post Πρόσφατη δραστηριότητα Πρόσφατη δραστηριότητα:
  • Απαντήσεις Απαντήσεις: Απαντήσεις 31
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις: Εμφανίσεις 7K
Infernalgr είπε:
ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙΣ!!!!!!!

REFLEX? Καινουργια?

Αυτη τι ειναι η φτηνη 25αρα?
;D

Είναι η "έκδοση παραγωγής" της 25άρας. Στην ουσία η ίδια κιθάρα, χωρίς τα "επετειακά" στοιχεία της 25th (καπάκια, dots, χρώμα, κλπ).

Δεν είναι φτηνή... ακόμα τουλάχιστον... Πιθανώς μπορείς να βρεις φτηνότερη την 25th στο ebay ή από το forum της EBMM  ;)

Καλη φαση, αλλα μια Silhouette Special με maple, με gasαρει περισσοτερο αυτη τη στιγμη, το προβλημα ειναι no money no funny.

Αυτό είναι κ το δικό μου  8)

2d9a1yh.jpg

Infernalgr είπε:
Καλη φαση, αλλα μια Silhouette Special με maple, με gasαρει περισσοτερο αυτη τη στιγμη, το προβλημα ειναι no money no funny.
Αυτό είναι ψευδοδίλλημα σύντροφε Infernal.  8) 8)

Μη μου πεις ότι δεν έχεις άλλες κιθάρες να πουλήσεις για να χρηματοδοτήσεις μια Silo?  8)

Problem solved. Απλό.

Ας ανοίξει τώρα κάποιος ένα EBMM appreciation thread να τη σπάσουμε στους Στρατοτελελεσπολάκηδες!  ;D  :P :P

The Genius Loci είπε:
Ας ανοίξει τώρα κάποιος ένα EBMM appreciation thread να τη σπάσουμε στους Στρατοτελελεσπολάκηδες!  ;D  :P :P
Εσύ και...εσύ θα είστε!! ;D ;D

Καλησπέρα σε όλους,

αντιμετώπιζα και εγώ το ίδιο πρόβλημα... Έχω μία Gibson Les Paul Custom με αλουστράριστη maple ταστιέρα και δεν ήξερα πως να την καθαρίσω...

Μόλις παρήγγειλα το σετ της Birchwood από ένα γειτονικό οπλοπωλείο στα €18,00... Το λάδι και το κερί... Θα ποστάρω εντυπώσεις μόλις το χρησιμοποιήσω...

DV016_Jpg_Large_1331657143629_A.jpg

Για unfinished maple:

Αν έχει στρώση η ταστιέρα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτόν τον συνδιασμό με το πανάκι του: http://www.jimdunlop.com/product/formula-no-65--polish-cloth-combo

υ.γ για καθαρισμό των τάστων βάλε σε ένα πανάκι λίγο ζιπέλαιο και με προσοχή καθάρισε μόνο τα τάστα σου και όχι την τατιέρα (το ζιπέλαιο κάνει μόνο για rosewood ταστιέρα) και μετά χρησιμποίησε το dunlop 65.

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back