είμαι από βόρια Εύβοια και ξέρω πως το μόνο μαγαζί που πουλάει τέτοια είναι στην Χαλκίδα ( δάσκαλος ) έχω πάρει πολλά πράγματα από εκεί ....... ιστοσελίδα θα ήθελα να παραγγείλω .....θέλω από Ελλάδα για να μην περιμένω πολλές ημέρες ....panafana είπε:Καλημέρα. Σε ποιά πόλη είσαι?
Αυτο παει αναλογα την σελιδα και το που βρισκεται.panafana είπε:από Ελλάδα δεν ξέρω καμία αλλά αν δεν ξέρει κ κάποιος άλλος να σου προτείνει τότε πάρε από εξωτερικό. Η παράδοση γίνεται συνήθως εντός της βδομάδας.
Link please...messalion είπε:Αυτο παει αναλογα την σελιδα και το που βρισκεται.
Καλη επιλογη παντως για γρηγορη εξυπηρετηση ειναι το banzai![]()
Ολα στο πιατο Ολα στο πιατο.....ratman είπε:Link please...![]()
Τιποτα ρε φιλε.Απλως επειδη ξερω τι θες να κανεις οταν βρεις χρονο στηλε και απο δω ενα TS handwiredratman είπε:ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΤΕΕΕΕΕΕΛΟΣ![]()
<3 <3 <3 Χρηστάρα είσαι θεός.......
Ειχα ψωνισει μια φορα απο δαυτον και εκανε 1 μηνα να μου τα στηλει...... :υπαρχει και αυτο εδω http://www.uk-electronic.de/onlineshop/index.php/ με φθηνα μεταφορικα.
Πάντως, πριν από αρκετό καιρό ομολογουμένως, 5534 και 358 είχε ο Φανός όταν τα χρειάστηκα.ratman είπε:το θέμα μου είναι πως αυτά που θέλω δεν τα έχουν αυτά τα μαγαζιά :-\.....βρήκα από Αθήνα που είχε τα πάντα αλλά ήθελε παραγγελία πάνω από 70 ευρό και αυτά που θέλω εγώ δεν κάνουν πάνω από 15 ευρό
TLC555 (LinCMOS timer IC)
NE5534 (Single Low Noise Op Amp)
LM358 (Low Power Dual Op Amp)
MC14093B (Quad Schmitt trigger)
78L05 (5V Positive Voltage Regulator)
ICL7660 (CMOS switched-capacitor voltage converter)
CD4066 (Quad Bilateral Switch)
είναι για έναν άλλο αυτοματισμό δεν είναι για πετάλια κτλπ .....