ok. δωσε μου μονο κανα 2 μερες και θα το εχεις.Μπορω να σου ζητησω μια χαρη? μπορεις να μου κανεις το σχεδιο μιας bc rich ironbird ?για να κανω κατι μετατροπες πανω σ αυτην.
Xιλια ευχαριστω. Εισαι απιθανος ;D ;D ;DE.G. είπε:φιλε bakas το σχεδιο της bc rich ironbird ειναι ετοιμο σε pdf. αν το θελεις και σε dwg πες το. ελπιζω να βοηθησα. καλη κατασκευη!
χαχα για αυτο δεν ανησιχω ...τα ειναι αρκετα ευκολο αφου θα με βοηθησει ο πατερας μου..αλλα δεν ξερω τι επιπτωσεις εχει στον ηχο ολο αυτοE.G. είπε:εσυ πας για πολυ custom. κοιταξε με δερματινη ειχα φτιαξει μικρος κατι ηχεια. το προβλημα ειναι οτι σε καποια σημεια θα πρεπει να γινουν ενωσεις που σε μια κιθαρα δεν ξερω αν θα φαινονται ωραιες. το σχεδιο που εχεις διαλεξει δεν ειναι και το ποιο ευκολο για κατι τετοιο.
Ηχητικά, λόγω δερματίνης θα ακούγεται μάλλον πιο sleazy και hard....bakas είπε:χαχα για αυτο δεν ανησιχω ...τα ειναι αρκετα ευκολο αφου θα με βοηθησει ο πατερας μου..αλλα δεν ξερω τι επιπτωσεις εχει στον ηχο ολο αυτο
Sottos είπε:Ηχητικά, λόγω δερματίνης θα ακούγεται μάλλον πιο sleazy και hard....
Πέρα απ την πλάκα, δε νομίζω να έχεις θέμα με τον ήχο λόγω δερματίνης. Εδώ άλλοι ντύνουν με γούνα τις κιθάρες τους (ZZ top):
http://3.bp.blogspot.com/_c2LfMRmgbzE/THoRDjDgg4I/AAAAAAAAH6I/_5dusEEBU6I/s400/images-1.jpeg
o Williamsats πρόσφατα έκανε έναν ενισχυτή έτσι, ψάξε το post του. Επίσης ο Genius Loki έχει ανεβάσει κάτι παρόμοιο...ζήτα τους λεπτομέρειες...schafferbfg είπε:και θέλω..έτσι όπως είναι το σώμα..να κολλήσω χαρτί..και πάνω από το χαρτί βάλω λούστρο τι αποτέλεσμα θα έχω?
WARNING μην το κανεις αυτο...δεν ειναι καλη ιδεα...manosx είπε:Δερμάτινη κιθάρα...
Φίλε, άμα κάνεις και μια τσέπη για τις πένες, θα είσαι ΘΕΟΣ ;D ;D
ο william το ειχε κανει σε κοντρα πλακε νομιζω - ή τελος παντων σε διαφορετικο ξυλο απο οτι ειναι το κιτακι του schafferbfg.............αρα τα αποτελεσματα μπορει να φθηνουν απο την πραγματικοτηταmarathon είπε:o Williamsats πρόσφατα έκανε έναν ενισχυτή έτσι, ψάξε το post του. Επίσης ο Genius Loki έχει ανεβάσει κάτι παρόμοιο...ζήτα τους λεπτομέρειες...
...ναι...ξέχασα ότι το Harley Benton κιτ έχει επιλεγμένο Tonewood ;D ;D...Άσε που παίζει το κόντραπλακέ του William να είναι καλύτερης ποιότητας ;Dmessalion είπε:ο william το ειχε κανει σε κοντρα πλακε νομιζω - ή τελος παντων σε διαφορετικο ξυλο απο οτι ειναι το κιτακι του schafferbfg.............
Μα δεν ξέρω, δεν το έχω κάνει ποτέ...ξέρω απλά ότι θα έχει αρκετά προβλήματα γι αυτό τον παραπέμπω σε κάποιον που ήδη το έχει κάνει.mara - γιατι δεν του δινεις εσυ καποιες συμβουλες ρε γι'αυτο που θελει να κανει ?? ξερεις εσυ
Μην προτείνεις ποτέ κάτι που δεν έχεις κάνει και δεν ξέρεις πώς γίνεται. Όλα αυτά απλά τα φαντάζεσαι και δεν βλέπεις τα (προφανή) τεχνικά προβλήματα σε αυτά που προτείνεις. Αυτό που του προτείνεις κάνει πάνω από 200 ευρώ...παντως νομιζω οτι αν κολλησει "ειδικο" αυτοκολλητο επανω στο σωμα δεν θα εχει προβλημα με το λουστρο και θα βγει πολυ καλο.............τωρα για κανονικες φωτο του lucky luke καλητερα θα σου προτεινα να τις περασεις σε υπολογιστη και να κανεις εκτυπωση σε αυτο το "ειδικο" αυτοκολλητο οποτε μια η αλλη σου ερχεται και εχεις και το κεφαλι σου ησυχο........
p.s. οπου "ειδικο" = δεν θυμαμαι πως λεγεται το χαρτι
το εχω δει να το κανουν και ξερω οτι γινεται και το ξερω οτι ειναι ακριβο - εγω δεν ανεφερα τιμη ουτε και ο ιδιος εβαλε πλαφον...........marathon είπε:Μην προτείνεις ποτέ κάτι που δεν έχεις κάνει και δεν ξέρεις πώς γίνεται. Όλα αυτά απλά τα φαντάζεσαι και δεν βλέπεις τα (προφανή) τεχνικά προβλήματα σε αυτά που προτείνεις. Αυτό που του προτείνεις κάνει πάνω από 200 ευρώ...