- Λύσεις
- 2
- Πόντοι
- 1,003
Νομίζω ότι αυτή η μακρά συζήτηση που έχει σαν στόχο την ολοκληρωτική απαξίωση μίας εταιρείας όπως η BEH (ωραίο αυτό), έχει έρθει ο καιρός να τελειώσει.Εσυ που η πειρα σου ειναι 20 χρονια οπως λες (δηλαδη ξερεις να μιξαρεις και χωρις αυτια πλεον )πως καθεσαι και ασχολεισαι με ΒΕΗ ηθελα να ξερα!
Βλέπεις φίλε μου Q, ότι το ίδιο σου το επιχείρημα είναι αντιφατικό: λες ότι κάποιος που ασχολείται επί 20 χρόνια δεν θα έπρεπε να μιλά γι' αυτά τα ακουστικά (τα οποία είμαι σίγουρος ότι δεν έχεις ακούσει), ΑΛΛΑ απ' την άλλη, εγώ τα περισσότερα κάκιστα σχόλια που ακούω γι΄ αυτή την εταιρεία, τα ακούω από τύπους που ασχολούνται 20 μέρες και όχι 20 χρόνια.
Ο λόγος είναι αυτονόητος. Κάποιος, κάπου, κάποτε (που ήξερε) είπε ότι η εταιρεία είναι μαλακία (και ίσως ήταν όντως). Αλλά από τότε μέχρι σήμερα μπορεί να έχουν περάσει 100 χρόνια και διάφοροι ημιμαθείς (δεν εννοώ εσένα Q) παπαγαλίζουν αυτή την άποψη και μάλιστα την παπαγαλίζουν φανατικά μην αφήνοντας κανένα περιθώριο να υπάρχει έστω και ένα προϊόν της που να είναι καλό.
Χρειάζεται πολύ μυαλό για να μαντέψει κανείς ότι δεν μπορεί να υπάρχει αλήθεια πίσω από όλα αυτά, αλλά το γνωστό ράδιο-αρβύλα που μαστίζει τον έλληνα και τον κάνει να έχει γνώμη για τα πάντα;
Ο npap τι είπε: ότι με 38 ευρώ υπάρχει κάτι αξιοπρεπές. Εγώ απαντώ ότι ΝΑΙ, θα το ψάξω καθώς αυτές τις μέρες θέλω όντως ένα δεύτερο ζευγάρι ακουστικά και αν υπάρχει έστω και μία περίπτωση να έχει δίκιο, δεν θέλω να μείνω εκτός του νυμφώνος. Αν έχει άδικο, ε, δεν έγινε και τίποτε σε αυτά τα λεφτά, θα τα κάνω δώρο σε κανένα ανηψάκι μου..
Τώρα, περί προκαταλήψεων ενάντια στην BEH, τι να πω άλλο.... όπως έχω ξαναπεί η γνώμη είναι η παρηγοριά του έλληνα.