Η συγκεκριμένη με βεβαιότητα μπορώ να πω ότι δεν έχει κάποιο πρόβλημα, καθώς και σε texas instrument chipset παίζει, αλλά και σε οποιοδήποτε άλλο σύστημα την έχω δοκιμάσει!starscream είπε:Κατά τα άλλα τσέκαρε θέματα συμβατότητας drivers με λειτουργικά και θέματα που αφορούν τις firewire κάρτες.
Η mackie απ'οτι είδα και στο site δεν πρεπει να υποστηρίζει ASIO 2 αν κάνω λάθος διορθώστε με πάντως και η emu είναι πολύ καλή επιλογή εγώ ήμουν ανάμεσα σ'αυτές τις 2 (e-mu 0404 και Edirol ua-25) με προβλημάτισε όμως το γεγονός ότι στο thomann τις έχουν ίδια τιμή αλλά η e-mu στα χαρακτηριστικά φένεται να κάνει περισσότερα πράματα απο την edirol (24/192 δειγματοληψία Usb 2 κ.α που δεν τα έχει η edirol)starscream είπε:Σε ένα καλοστημένο μουσικό pc και αποκλείοντας ενδεχόμενα προβλήματα με drivers δεν πρέπει να διαφέρουν σημαντικά όσον αφορά το latency. Προφανώς και η mackie υποστηρίζει asio 2. Γενικά ο ανταγωνισμός έχει κάνει τις εταιρείες να βγάζουν αξιόλογες κάρτες ακόμα και με λίγα χρήματα, και είμαι σίγουρος ότι και η Edirol και η Emu θα είναι αξιοπρεπέστατες, αλλά κάνε και ένα search στο google. Ενδιαφέρον πρόσθετο ο limiter αλλά όχι και απαραίτητο. Αντίθετα βρίσκω το software bundle software της Emu πολύ αξιόλογο (λόγω Proteus).
Και οι 3 κάρτες έχουν εισόδους υψηλής εμπέδησης (Hi-Z) για απευθείας σύνδεση κιθάρας και hardware monitoring για zero latency (αν και αυτό αφορά τις ηχογραφήσεις με μικρόφωνα, για το amplitube/guitar rig θα πρέπει να συμβιβαστείς με τα ~8 ms, για να ακούσεις την παραμόρφωση πρέπει να περάσει το σήμα στον υπολογιστή).
Στο τέλος είναι και θέμα προσωπικής επιλογής.
Φίλε μου, κατανοώ ότι είσαι καινούριο μέλος και δεν ξέρεις ακόμα τον τρόπο που λειτουργεί το Noiz.challenger είπε:Οι περισσότερες και πιο αξιόλογες κάρτες απ ότι καταλαβείνω είναι usb και firewire. Τι διαφορά έχουν απο τις PCI? Εσείς θα προτείνατε pci κάρτα? Αν όχι γιατί?