- Πόντοι
- 1
Καλησπερα σε ολους. Ποια καρτα ηχου ειναι η καλυτερη για Cubase γενικα επανω σε Laptop;1,2,3, μοντελα απο κατω προς τα επανω ως προς την τιμη κοστους της καθε μιας .Μια καρτα με ταλιγωτερα προβληματα ως προς το Κιουμπεης μουσικο προγραμμα. Μια καρτα να μεινη σε ενα μικρο στουντιο για οσο καιρο γινεται περισσοτερο μεχρι να ερθει η ωρα της που θα εχει ξεπεραστει για πολλους και διαφορους λογους, μεσα στο χρονο που θα περναει. Μαθαινω το Cubase, η κορη μου παιζει πιανω και με βοηθαει σ αυτο,και για αρχη θελω να ηχογραφω κιθαρες,μικροφωνα,εξωτερικους ηχους απο καποιο αρμονιο,συνθεσαιζερ με δικους του ηχους,καθε οργανο σε ξεχωριστο καναλι το καθενα στην αρχη. Κιθαρες κατευθειαν στη καρτα, η με ενα καλο DI Box για κιθαρα και μικροφωνο, η και απο ενισχυτη κιθαρας με μικροφωνο, με εναν απο ολους τους τροπους αυτους θα ειμαι ενταξει. Προς το παρων θα χρησημοποιω ενα lap top: DELL ,INSPIRON 5100. Texas instrument Firewire εχει απο την μαννα του. RAM 1000 MB. Εχω βεβαια να ρωτησω τοσα πολλα σαν καινουργιος ως προς το να γραφεις μουσικη με κομπιουτερς . Οποιος μπορει ας βοηθησει να κανω μια καλη αρχη. Αυτο που με ενδιαφερει προς το παρων ειναι να μαθω ποια καρτα ηχου εχει την μεγαλυτερει συμβατικοτητα μαζι με καποιο η με ολα τα προγραμματα Cubase.