- Πόντοι
- 2,148
Καμιά 200αριά λιγότερα.
και πολύ πιό πρόσφατη σχεδίαση θα έλεγα (από όσο θυμάμαι όταν τα είχα ψάξει πριν 2 χρόνια)
Καμιά 200αριά λιγότερα.
Εγω δε μασαω τα λόγια μου , και η ερωτηση που κάνεις στερείται περιεχομένου.Καλησπέρα!
Μάλλον θα παίξει αγορά νέας κάρτα ήχου και δεδομένου ότι είναι γενικά προτιμότερο το να είναι externally powered αναρωτιέμαι:
Μια καρτα που με ενδιαφέρει (focusrite 8i6) έχει usb type c σύνδεση.
Αυτή η σύνδεση είναι πιο αξιόπιστη ως προς τη τροφοδοσία, και άρα θα μπορούσα να παραβλέψω την εξωτερική τροφοδοσία, ή είναι πιο σοφό να παίρνω ρεύμα από DC έτσι κι αλλιώς;
νομίζω ρωτάει, μια και θα πάρει άλλη κάρτα ούτως ή άλλως, αν η σύνδεση usb c είναι τόσο σημαντική ώστε να παίξει ρόλο ανάμεσα σ αυτές που διαλέγειΕγω δε μασαω τα λόγια μου , και η ερωτηση που κάνεις στερείται περιεχομένου.
η σωστή ερωτηση ειναι ποιο interface θα ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΟΣΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ , ωστε να αξίζει να το πληρώσω ;;;
αυτη η ερώτηση ειναι η σωστή ερώτηση ,διαφορετικα μιλαμε για GAS
νομίζω ρωτάει, μια και θα πάρει άλλη κάρτα ούτως ή άλλως, αν η σύνδεση usb c είναι τόσο σημαντική ώστε να παίξει ρόλο ανάμεσα σ αυτές που διαλέγει
και όχι ότι θα αλλάξει αυτήν που έχει για να πάρει μια που θα έχει usb c εναντι b
δεν καταλαβαίνωτελικα καταληγει στο ΓΙΑΤΙ καποιος αγοραζει κατι.για ποιο λόγο κάποιος αγοράζει ότι ΗΔΗ έχει ;
το λόγο το γνωριζει ο ιδιος.δεν καταλαβαίνω
τι ερώτημα είναι αυτό?
α. γιατί θελει να πάρει κάτι καινούργιο
β. επειδή βαρέθηκε το παλιό
γ. επειδή το παλιό δεν του κάνει πλέον
δ. επειδή το λιμπίστηκε
ε. επειδή το χρειάζεται
στ. επειδή το άλλο είναι χειρότερο
ζ. επειδή...έτσι
κ.ο.κ.