Αν και φάινεται να έχεις αποφασίσει προς τα που θα πας ωστόσο ρίξε μια ματιά και σε αυτό το σετάκι εδώ.
ειναι πολυ ενδιαφερον οντως. Δυο πραγματακια, πρωτον ξεφευγει απο το δυστυχως πολυ αυστηρο budget μου και δευτερον, δεν χρειαζομαι τα ακουστικα, καθοτι εχω ηδη τα agk k271 τα οποια εχω μαθει....filam είπε:Αν και φάινεται να έχεις αποφασίσει προς τα που θα πας ωστόσο ρίξε μια ματιά και σε αυτό το σετάκι εδώ.
Κανω μια διορθωση.Spyros Delta είπε:Πως θα στηριξεις το superlux στη βαση? Χρειαζεται αραχνη.
α ωραία... οπότε είναι και σχετικά εύκολη η διόρθωση... αν χρειαστείς κάποια τεχνική βοήθεια π.μe ...spimav_z είπε:Οσον αφορα το κοντραμπασο, ειναι δειγμα απο το halion...
στο Sonar που δουλεύω εγώ γίνεται real time... στο Cubase (ανέφερε αν θες και και την έκδοση που διαθέτεις) θα σε βοηθήσει κάποιος από τους φίλους που το κατέχει γιατί δεν γνωρίζω αν σου δίνει ανάλογη δυνατότητα...Αυτο που αναρωτιεμαι ειναι, πως μπορει να μετατραπει ενα Midi καναλι του cubase σε audio ωστε να μπορεσω να το επεξεργαστω με eq - compressor -reverb κλπ.
spimav_z είπε:Αυτο που αναρωτιεμαι ειναι, πως μπορει να μετατραπει ενα Midi καναλι του cubase σε audio ωστε να μπορεσω να το επεξεργαστω με eq - compressor -reverb κλπ.
Το κάνει από μόνο του παιδιά.θα σε βοηθήσει κάποιος από τους φίλους που το κατέχει γιατί δεν γνωρίζω αν σου δίνει ανάλογη δυνατότητα...
spimav_z είπε:( υ.γ. - αφου εμεινα ευχαριστημενος απο tascam Μικροφωνο και καρτα λεω να τα ταιριαξω με τα 3αρια tascam μονιτορακια, λογικα καλυτερα θα ειναι απο τα pc speakers του 90 που εχω, χαχα )
Σωστός!manosx είπε:Και στο cubase τσέκαρε τα instrument tracks που είναι μια "μαζεμένη" εκδοχή που ενσωματώνει midi και audio 2 σε 1 ;D