• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

καποιο καλο marshallαδικο overdrive

harros

Νέο μέλος
Πόντοι
1
Εχετε να μου προτεινεται καποιο καλο overdrive με χροια marshall μεχρι 150 ευρω?

Εχω εναν bugera v22.

Μέχρι 150 ευρώ μεταχειρισμένο ή καινούργιο; Kαι τι χροιά overdriven Marshall ακριβώς; Πλέξι, JCM800, Βluesbreaker; (τα δυο που προαναφέρθηκαν δεν είναι overdrives αλλά καθαρά distortions). Για όλες σου τις επιλογές κοίτα το "καρφιτσωμένο" θέμα του παρόντος section: http://www.noiz.gr/index.php?topic=178754.0

zvex box of rock..

to crunchbox και to wampler ειναι distortions οπως αναφερθηκε και παραπνω. η χροια τους ειναι σαν ενας boostαρισμενος marshall

Θα σου πρότεινα να ψάχτεις στα μεταχειρισμένα για κάποιο Tonebone Hot British ή ακόμα καλύτερα κανένα Plexitube αν το πετύχεις φθηνά.

Αν ψάξεις στο ebay παίζει να πετύχεις και κάποιο από τα παλια μεγάλα

Marshall πετάλια όπως το The Gun'nor και το Drivemaster που κάνουν πολύ καλά αυτό που θες.

Kι εμένα η πρώτη μου σκέψη (ως και μανιακού με τα πετάλια) ήταν το Box of Rock, ή το πανομοιότυπο αλλά πιο παραμετροποιήσιμο και φτηνότερο Distortron. Δεν έχω παίξει με κανένα Marshall flavoured βρωμοπέταλο που να πετυχαίνει καλύτερα ένα overdrive ηχόχρωμα χωρίς να γίνεται άγριο. Μια άλλη συνηθισμένη πρόταση, το Catalinbread Dirty Little Secret, όταν το είχα μου ακουγόταν λίγο "ξενέρωτο" και "ρηχό" σε ήχους overdrive, ενώ σε JCM800 στυλ τα πήγαινε καλύτερα.

Με την ισοτιμία €/$ εδώ που είναι τώρα, θα πρότεινα να κοιταξεις το bearfoot dyna red distortion (οκ, σε distortion μονοπάτια, αλλά παίζει όμορφα και με χαμηλό gain). Το πετάλι είναι κλώνος του θρυλικού BJF DRD και είναι μάλλον το τελευταίο που θα έβγαζα από την αλυσίδα μου :).

Από αυτά που ήδη προτάθηκαν το box of rock είναι επίσης μια πολύ καλή επιλογή (και με boost).

Kι εγώ distortion θα το έλεγα... (εντάξει, όχι και "θρυλικό" ;D - γνωστό σε μερικούς ίσως).

Δεν γνωρίζω αν έχει loop ο V22 αν έχει όμως σου προτείνω αυτό ανεπιφύλακτα για Marshall χροιά...

gdevelek είπε:
Αξίζει να δοκιμάσεις το Marshall Guv'nor-2.
...το οποίο ο θωμάς το έχει 58Ε και στην Ελλάδα το βλέπω στα 53Ε  8)

gdevelek είπε:
Αξίζει να δοκιμάσεις το Marshall Guv'nor-2.
Αν είναι να πάει σε marshall πετάλι, καλύτερα το Bluesbreaker II. Αν και με λιγότερο gain,  είναι κλάσεις ανώτερο ηχητικά από το Guv'nor, κατά την άποψή μου πάντα (έχω και τα δύο).

Απορω που κανεις δεν προτεινε το πιο marshall (RIP Jim) απ'ολα!!!!! Marshall THE Guv'nor mk1......... Αληθεια τι πιο original british loud απο αυτο!!!! Μονο μεταχειρω βεβαια και μαλιστα σε σχετικα τσιμπημενες τιμες. Οποιος προτεινει το mk2 τον προκαλω να τα βαλουμε head to head με το mk1 μου!!! χαχαχαχαχα

Επισης καλο ειναι και το bluesbreaker mk1 αλλα οι τιμες ebay ξεφευγουν!!! Ειναι οτι λεει η λεξη και στοιχεια plexi. Επισης δεχομαι προκλησεις σε σχεση με το mk2!!!! :):):):)

...έχουν προταθεί στα δεκάδες προηγούμενα θρεντς και στο λινκαρισμένο πιο πριν.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back