Φοβερο τουμπανιερο δεν μπορω να τον πω....Ελα ομως που οταν ηταν νεος κολλησε με την "σωστη παρεα"!!?!! ;D ;Dkwstas79 είπε:Εγώ πάντως τον θεωρώ φοβερό τουμπανιέρο, ότι και να λένε οι άλλοι χίλια καντάρια "τεχνικής" δε φτάνουν ένα γραμμάριο έμπνευσης.
Ψηφίζει όλη η φαμίλια, έχω δώσει ήδη το ψηφοδέλτιο στην τυφλή γιαγιά12. John F*R*U*S*C*I*A*N*T*E for President
πω πω τι μου θύμισες τώρα; :-[fenderiarhs είπε:(ακομα και οταν του φευγει η μπακετα)
Ρε συ Παναγιωτη , και χωρις παρεξηγηση...17 ετων δεν εισαι??panagiotis είπε:πω πω τι μου θύμισες τώρα; :-[(ακομα και οταν του φευγει η μπακετα)
καθόμασταν μικροί και βάζαμε την κασέτα του λαιβ στην Πομπηία στο βίντεο και βλέπαμε ξανά και ξανά το σημείο που του φεύγει η μπακέτα και παίρνει άλλη....
φυσικά με τα απαραίτητα σχόλια του τύπου "πω! πώς το κάνει ο λούστης;" ή "τι κάνει το παλικάρι;" κλπ ;D ;D
ωραίες εποχές! 8)
+10000000000000mobynik είπε:Ψηφίζει όλη η φαμίλια, έχω δώσει ήδη το ψηφοδέλτιο στην τυφλή γιαγιά12. John F*R*U*S*C*I*A*N*T*E for President![]()
Το progressive δε ξεκίνησε από κανέναν από τους 2. Ξεκίνησε από κάποιους που είπαν να σκεφτούν λίγο πιο σύνθετα από τους προηγούμενους.... Και ίσως-ίσως ξεκίνησε από το Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band......FatalK είπε:Το progressive ξεκίνησε από τους Kansas και ΌΧΙ από τους RUSH!!!
FatalK είπε:Οι Chris Caffery και Al Pitrelli αποτελούν το καλύτερο κιθαριστικό δίδυμο των 90's!!!
Τελεία και πενιά!!! 8)
Ας "παιξουμε" ολοι σε αυτο το παιχνιδι ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΧΙΟΥΜΟΡ & ΜΕ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΛΑΚΑΣ,ετσι γιατι το παρασοβαρεψαμε εδω μεσα! :lol:
7.το εντεχνο ειναι ακριβως το ιδιο πραγμα με το σκυλαδικο...
10.οι Fender ειναι δραματικα καλυτερες κιθαρες απο τις Gibson! :lol:
Once you go black, you never go back? This is it?Evilnye είπε:Οι μαύροι παίζουν οτιδήποτε καλύτερα.