Καποιες αιρετικες αληθειες γυρω απο τη μουσικη!

mechmg93 είπε:
δεν ειναι μαπα το μπασο, απλα ο kwstas79 ειναι μπουζουξης. το μπασο ανηκει στην  ιντερνετικη του περσονα.
λες; λες να σκάει μύτη με εξάχορδο στα μπουζουξίδικα τα Σάββατα και να μας δουλεύει όλους;

elavd είπε:
Σε τι θα μας αλλάξει ο γάμος δηλαδή; ;D
Μια μικρή ανθολογία απ' αυτά που ακούω τελευταία:

• "Στο σπίτι που θα μένουμε μαζί δεν θα μπει τέτοια κιθάρα." (για Fender Stratocaster)
  • "Αυτό γιατί δεν το βάζεις σε καμία αποθήκη; Παλαιοπωλείο θα γίνουμε!" (για vintage Fender Pro Reverb)
  • "Οι κιθάρες που φτιάχνουν οι Κορεάτες είναι σαν έπιπλα και είναι εντελώς κιτς με αυτά τα χρυσά"
  • "Πάρε αυτήν, να υπάρχει και ένα πραγματικό μουσικό όργανο στο σπίτι." (για ****** **-***)

Κατάλαβες τώρα;

το pick-up φτιαχτηκε για ακουμε δισκους κ οχι για να ανεβαινουμε πανω του και να μας περιστρεφει γυρω γυρω......

spy είπε:
Σε τι θα μας αλλάξει ο γάμος δηλαδή; ;D
Μια μικρή ανθολογία απ' αυτά που ακούω τελευταία:

• "Στο σπίτι που θα μένουμε μαζί δεν θα μπει τέτοια κιθάρα." (για Fender Stratocaster)
  • "Αυτό γιατί δεν το βάζεις σε καμία αποθήκη; Παλαιοπωλείο θα γίνουμε!" (για vintage Fender Pro Reverb)
  • "Οι κιθάρες που φτιάχνουν οι Κορεάτες είναι σαν έπιπλα και είναι εντελώς κιτς με αυτά τα χρυσά"
  • "Πάρε αυτήν, να υπάρχει και ένα πραγματικό μουσικό όργανο στο σπίτι." (για ****** **-***)

Κατάλαβες τώρα;
καλα..τον ...SUHR ή τον TOM ANDERSON παντρευτηκες εσυ??? :) ;D

Superfunk είπε:
καλα..τον ...SUHR ή τον TOM ANDERSON παντρευτηκες εσυ??? :) ;D
;D ;D ;D ;D ;D ;D

Όχι ρε συ. Απλά κάποια στιγμή της είχα δείξει τα βασικά (τι είναι solidbody, τι είναι σκάφος και τέτοια) και τώρα υπάρχει άποψη για όλα... Πάντως για τους Κορεάτες έχει κάποιο μικρό δίκιο...

Πολύ αιρετικό σε βλέπω FatalK. Χρόνια είχα ν' ακούσω κάτι τόσο πρωτοποριακό/αιρετικό όπως π.χ. αναφορά στην ανωτερότητα των αναλογικών εφφέ.

... πόσο μάλλον σε ένα πεταλάκι που καταπιέζει τα τζιτζίκια που κρύβει μέσα του (εντάξει, δεν είναι και Μetal Zone αλλά είναι στο μεταίχμιο).

ΣΣ. Εννοείται ότι όταν λέω για τα "τζιτζίκια που κρύβει μέσα του", εννοώ στον ήχο. Αναλογικό είναι. Kι εμένα ορισμένα από τα πιο αγαπημένα μου εφφέ είναι ψηφιακά. Ορισμένα όμως όχι.

Κοιτάξτε παιδιά και εμένα μου αρέσει η ψηφιακίλα αλλά τελευταία (δύο χρόνια τώρα) έχω πάει και σε μονοπάτια ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ.. 8)..όχι όμως υπερβολές ούτε στη μία ομάδα εφέ ούτε στην άλλη. ;)..

Απλά ρε harilatre και bloody ένοιωσα την ανάγκη να εκφράσω αυτό πιο πάνω για ένα από τα πιο καλά πετάλια αναλογικά που έχουν βγει ποτέ...(γνώμη μου).. 8).

Πώς με βρίσκετε ρε παιδί μου; (πως λέει και ο Κλυνν) ;) :D ;D

Nα στο πω αλλιώς ΜοιραίεΚάπα: αν ποστάριζες "Εlectroharmonix Deluxe Memory Man = ANAΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑΑΑΑΑΑΑΑ", θα το καταλάβαινα (και μέχρι ενός βαθμού θα το συμμεριζόμουν κιόλας), αλλά με το... DS1 δυσκολεύομαι να σε καταλάβω (πόσο μάλλον αν είναι σε στοκ μορφή κι όχι αναβαθμισμένο από Keeley και σία).

έχεις ένα δίκιο ματωμένη_Κυριακή. :-\..αλλά δε ξέρω ρε παιδί μου, με καλύπτει πολύ. :-\ ;)..

θα μπορούσα να σου πω ΗΤ/BOOST της BLACKSTAR = ΑΝΑΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ. ;) :D..(σ.σ. τρομερό πετάλι για τους λάτρεις του είδους...) 8)

αλλά είπα για το DS-1 γιατί το πήρα πρόσφατα και έχω τρελαθεί... 8)

τι λες σε αυτά;

Λέω ότι αφού καλύπτει εσένα, διάφορα μεγαθήρια της κιθαριστικής μουσικής (Vai, Satriani, Petrucci κλπ) και εκατομμύρια άλλους, all is well in guitarland...

(πάντως, από αυτούς χρησιμοποιείται η μετατροπή του από τον Keeley, και μόνο σε ρόλο boost σε έναν "βρώμικο" ενισχυτή)

Όταν ακούς Leonard Cohen απαιτείται να αρνηθείς ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ εχει να κάνει με τα πρίμα..!! (ψιλο/φιλοσοφικό αλλά αληθινό ;))

Αν αποκτήσεις πάρα πολύ καλή τεχνική θα παίξεις στη μπαντα αυτού που είχε πάρα πολύ καλές ιδέες....

neeq είπε:
Αν αποκτήσεις πάρα πολύ καλή τεχνική θα παίξεις στη μπαντα αυτού που είχε πάρα πολύ καλές ιδέες....
οταν την μουσικη την φτιαχνουν οι μπαντες και οχι οι session μουσικοι των studios ,τοτε αυτο δεν ισχυει παντα... 
nickmason2.jpg

μερικες αληθειας και απο μενα

" οι μουσικοι κανονικα , δεν πρεπει να παντρευονται" (η θα χορταινουν τα παιδια τους , η θα ακουσουν τα αυτια τους)

"ο γαμος σκοτωνει την μουσικη" (τερμα η πολυωρη μελετη , η ενασχοληση με τον ηχο , τα τζαμαρισματα , τα rock club κλπ....)

τα παραπανω ισχυουν σιγα σιγα , αλλα σταθερα...

longshadow είπε:
βεβαια υπαρχουν και οι αλλοι στους οποιους ο "γαμος" χαριζει EJ Strat!!.... ;D ;D
Καλά σου λέει ρε Σπύρο! Κλαίνε οι χήρες, κλαίνε κι οι...παντρεμένες; ;D ;D

Όποιος λέει πως ακούει Progressive (οτιδήποτε progressive) και αγνοεί την ύπαρξη των συγκεκριμένων συγκροτημάτων: CAMEL, GENESIS, JETHRO TULL, KING CRIMSON & YES, είναι άξιος της τύχης του!!!

...έτσι ξερά να ουμ... 8)

...άντε να ουμ... 8)

longshadow είπε:
οταν την μουσικη την φτιαχνουν οι μπαντες και οχι οι session μουσικοι των studios ,τοτε αυτο δεν ισχυει παντα... 
nickmason2.jpg

+1.......βεβαια οποιος εχει δει τον εικονιζομενο στο live at pompei καταλαβαινει οτι τελικα ολα αυτα δεν εχουν και μεγαλη σημασια......o ανθρωπος παιζει μια χαρα ντραμς...αυτα ακριβως που χρειαζονται (ακομα και οταν του φευγει η μπακετα)........ ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back