Κανείς για mahogany;

Τελικά δεν έχουν πάει εντελώς χαμένες οι προσπάθειες να σε κάνουμε άνθρωπο... Χεχεχεχε... :lol: :lol: Μπράβο παιδί μου' date=' αρχίζεις και καταλαβαίνεις... :lol: :lol:[/quote']

Κούνια που σε κούναγε :lol:

Σιγά μη πάρω ποτέ SG ή κάτι που να τις θυμίζει... 8) :lol:

Κούνια που σε κούναγε :lol:

Σιγά μη πάρω ποτέ SG ή κάτι που να τις θυμίζει... 8) :lol:
Ρε πατριώτη...(κι εγώ από Γιάννενα είμαι, άλλο αν δεν ζω εκεί) άκου που σου λέω...Πάρε μια και δεν θα χάσεις... :D :D Δεν λέω καλές και οι γενικώς-caster, αλλά δοκίμασε και κάτι διαφορετικό... :lol: :lol:

les paul (με flame maple) ή SG... ιδού η απορία!

ή και τις δύο;;;;

Εδώ είναι που οι κοπέλες μας θα μας χωρίσουν...δεν χωράνε άλλες κιθαρες πια

Τελικά δεν έχουν πάει εντελώς χαμένες οι προσπάθειες να σε κάνουμε άνθρωπο... Χεχεχεχε... :lol: :lol: Μπράβο παιδί μου' date=' αρχίζεις και καταλαβαίνεις... :lol: :lol:[/quote']

παραδοξως μου εχει κολλησει ακριβως η ιδια κιθαρα.. :roll: ειναι κουκλα η ατιμη.. αλλα δεν ξερω, δεν με πειθει αυτη η μαρκα..

Πήρε χαμπάρι κανείς πως σε όλες μιλάμε για set neck??????

Ακόμα και η μονοκόμματη tele χωρίς το pickguard, δεν δείχνει να έχει βίδες...

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ρε πατριώτη...(κι εγώ από Γιάννενα είμαι' date=' άλλο αν δεν ζω εκεί) άκου που σου λέω...Πάρε μια και δεν θα χάσεις... :D :D Δεν λέω καλές και οι γενικώς-caster, αλλά δοκίμασε και κάτι διαφορετικό... :lol: :lol:[/quote']

Πατρίδα, αν είναι να πάρω κιθάρα με humbuckers, αυτή θα είναι (τύπου) 335 ;)

les paul (με flame maple) ή SG... ιδού η απορία!
ή και τις δύο;;;;

Εδώ είναι που οι κοπέλες μας θα μας χωρίσουν...δεν χωράνε άλλες κιθαρες πια
sg,sg!!!!! 8)

όλα καλά και φτηνά φαίνονται αλλά γιατί να προτιμήσει κάποιος μια Bach.. και όχι μια epi ή μια johnson..Πάντως αυτό το παιχνίδι με τα φτηνά και καλά όργανα είναι ενδιαφέρον αλλα κρύβει πάντα ρίσκο..

και αν διαβάσεις στο harmony-central Οι αποψεις διιστανται
εδω καλα τα παει..

http://reviews.harmony-central.com/reviews/Guitar/product/Bach+Guitars/Solid+Mahogany+Strat/10/1

Ρε παιδια εχω παθει την πλακα μου μιλαμε...

Οι ΛΠ φαινονται κανονικο μαονι και οχι οτι να ναι με φλουδα απο πανω (επιφον).

Επισης το φλεημ μεηπλ καπακι φαινεται να ειναι καπλαμας και οχι φωτο-φλεημ.

Λοιπόν από ότι είδα, κάποια μοντέλα είναι ΙΔΙΑ με κάποια Harley-Benton που πουλάει ο θωμάς (π.χ. τα neck-through μπάσα) οπότε λογικά και η ποιότητα τους θα είναι ανάλογη! Εγώ ψήνομαι απίστευτα πάντως...

Ποιος τολμηρός θα κάνει την αρχή?

:lol: :lol:

Και καλά για ξεκάρφωμα... αφού έχει ΗΔΗ παραγγείλει την full-mahogany SG του...

Και καλά για ξεκάρφωμα... αφού έχει ΗΔΗ παραγγείλει την full-mahogany SG του...
Η μόνη περίπτωση να πάρω SG είναι να βρω μία η οποία να μη φαίνεται όταν την κρατάω!!!

Κάτι σαν αυτή δηλαδή:

Photo2_0f227.jpg

photo1_7f93a.jpg

:lol: :lol: :lol:

Κι εγώ θέλω να τσιμπίσω μια και ίσως τελικά το jazz..Bach. 8)

Δεν κάνουμε μια ομαδική παραγγελία αφού ψηνόμαστε όλοι? :D

Α, ξέχασα, έστειλα mail και ρώτησα για τα μεταφορικά. Αναμένω απάντηση . Θα ενημερώσω σχετικά την ομήγυρη . :)

ρε σεις φαινονται πολυ ποιοτικες απο τις φωτο!πεταμε και ενα σετακι gfs μετα και.....

Η μόνη περίπτωση να πάρω SG είναι να βρω μία η οποία να μη φαίνεται όταν την κρατάω!!!
Ακόμα και έτσι δεν θα έχει τόσο "πλαστικό" ήχο όσο τα φεντεροειδή κατασκευάσματα... 8)

Κι εγώ θέλω να τσιμπίσω μια και ίσως τελικά το jazz..Bach. 8) Δεν κάνουμε μια ομαδική παραγγελία αφού ψηνόμαστε όλοι? :D
Μεσα φιλε μου αμα γινει το μπαμ!

Ακόμα και έτσι δεν θα έχει τόσο "πλαστικό" ήχο όσο τα φεντεροειδή κατασκευάσματα... 8)

lachen.gif
lachen.gif
lachen.gif
lachen.gif
lachen.gif
lachen.gif

Ε ρε γλέντια...

Σού'ρθε συστημένη η μπηχτή Λιάκο...ας πρόσεχες... :mrgreen:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back