- Πόντοι
- 16
Δεν μπορείς να συγκρίνεις ανόμοια πράγματα. Επίσης με την λογική σου είναι εξωπραγματικό, λόγου χάριν να την κερδίσω εγώ, διότι δεν παίζω καλά κιθάρα παρά μόνο γρατσουνάω. Με την ίδια λογική πάλι, μηπως το δώρο θα έπρεπε να είναι μια web camera; ;D ;D ;DThePilgrim είπε:""Μπείτε στο διαγωνισμό για να κερδίσετε μία ferrari spider....δεν είναι απαραίτητο να έχετε δίπλωμα ή να ξέρετε να οδηγάτε..""
Οχι οχι, Αντώνη παρεξήγησες. Όταν λέω τι θα την κάνει κάποιος που δεν ξέρει να παίζει αναφέρομαι σε αυτούς που δεν έχουν πιάσει ποτε κιθάρα στα χέρια τους. Επίσης όσο αναφορά για τον κίνδυνο του καλαμπουριού που παρέθεσα παραπάνω...ποτε δεν ξέρουμε πόσο επικίνδυνη είναι μία fender vintage collector's στα χέρια κάποιου που δεν έχει ξαναπιάσει κιθάρα ;D ;D ;Dantonisg είπε:Φίλε Προσκυνητή διαφωνώ κάθετα. Το παράδειγμά σου με το αυτοκίνητο είναι παντελώς άκυρο, διότι αποτελεί προτροπή σε τέλεση αδικήματος: έκθεση σε κίνδυνο.
Δεν μπορείς να συγκρίνεις ανόμοια πράγματα. Επίσης με την λογική σου είναι εξωπραγματικό, λόγου χάριν να την κερδίσω εγώ, διότι δεν παίζω καλά κιθάρα παρά μόνο γρατσουνάω. Με την ίδια λογική πάλι, μηπως το δώρο θα έπρεπε να είναι μια web camera; ;D ;D ;D
Στην τελική κανένας δεν κοροϊδεύει κανένα.
Ναι, MARKETING λέγεται.yannis37 είπε:...
αλλά για κάποιον λογο τους ενδιαφέρουν οι συμμετοχές και όχι να βγει κατι καλο
+1000000 αλλά σε λάθος site.... Αυτά είναι για αλλού!The philosopher είπε:Αλλά να μου πεις εδω γιορτάζουμε τους 3 Ιεράρχες που υποτίθεται ότι ήταν πρωτοστάτες των γραμμάτων και των τεχνών κάνοντας απεργία και κλείνοντας τα σχολεία...