Anyway, πάντως κι εμένα οι 25 χαρακτήρες μου φάνηκαν πολύ λίγοι... Οριακά κατάφερα να γράψω την τωρινή μου υπογραφή (η οποία βέβαια περιέχει και code για bold)kontras είπε:Σωστός ο elavd, αλλά και πάλι, αν έμπαινε ένας guest μέσα στο forum, ο οποίος βέβαια δεν θα είχε τη δυνατότητα να ψάξει ή να διαμορφώσει το προφίλ του, φαντάζεσαι τί θα έβλεπε ;D
Έχω την εντύπωση ότι είναι σαν "βαθμός διαγωγής" τον οποίο θα σου αυξομειώνουν οι mods, ανάλογα με το πόσο καλό παιδάκι είσαι.kwstas79 είπε:Ναι ρε παιδάκια, αλλά τισταδιάλα είναι αυτό το κάρμα; ??? ??? ???
Γιατί μου την λες έτσι άσχημα ελκαβλντ? Μια φορά είπα και γω να αβαταρω την φατσα μου...elavd είπε:Έχω την εντύπωση ότι είναι σαν "βαθμός διαγωγής" τον οποίο θα σου αυξομειώνουν οι mods, ανάλογα με το πόσο καλό παιδάκι είσαι.
Με τέτοιο avatar, σε βλέπω να παίρνεις Karma = θερμοκρασία Σιβηρίας!!! ;D
Εμένα δε με πειράζουν ότι είναι άσχημα, αλλά το γεγονός ότι δεν ισχύουν οι παλιές καλές συντομέσεις (BBcode). Πχ έγραφες :lol: και σου έβγαινε το γέλιοmechmg93 είπε:καλο θα ηταν παντως αν γινεται να αλλαξουν τα emoticons, γιατι ειναι υπερβολικα ασχημα οχι οτι ειναι και μειζονος σημασιας θεμα βεβαια
Όχι, δεν ισχύουν τα παλιά links μέσα στο forum.apos είπε:Τέλος, δεν ισχύουν τα παλιά λινκς? Είχα κάνει μια σελίδα bookmark και τώρα με βγάζει σε 404 error...
+1000!elavd είπε:Εμένα δε με πειράζουν ότι είναι άσχημα, αλλά το γεγονός ότι δεν ισχύουν οι παλιές καλές συντομέσεις (BBcode). Πχ έγραφες :lol: και σου έβγαινε το γέλιο
χτες δουλευε αψογα παντως. οντως δεν δουλευει τωρα.elavd είπε:Παρατήρησα και κάτι ακόμη, κατά τη γνώμη μου σημαντικό:
Υπάρχει και δεύτερη αναζήτηση (αυτή η οποία είναι πάνω δεξιά), η οποία δεν φέρνει ΚΑΝΕΝΑ απολύτως αποτέλεσμα... Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με αυτή? Γιατί αν υπάρχει καλό θα είναι να καταργηθεί για να μη φέρνει σύγχιση...
Συμφωνώ και γω μ' αυτό!harilatron είπε:Ένα "trademark" στο theme που προσωπικά μου άρεσε ( ;D ) ήταν η κατακόρυφη διαχωριστική γραμμή του κελιού του χρήστη από το μύνημά του στα δεξιά. Διαχώριζε την επαναλαμβανόμενη πληροφορία (όνομα, άβαταρ, ιδιότητες ομάδας post, τόπος κλπ) από το κυρίως μύνημα στα δεξιά. Ίσως είναι η αίσθησή μου, αλλά δυσκολεύομαι "με μία ματιά" να εντοπίσω ποιός είναι αυτός που γράφει στα δεξιά....