Καλώς ορίσατε στο νέο Noiz.gr

Σωστός ο elavd, αλλά και πάλι, αν έμπαινε ένας guest μέσα στο forum, ο οποίος βέβαια δεν θα είχε τη δυνατότητα να ψάξει ή να διαμορφώσει το προφίλ του, φαντάζεσαι τί θα έβλεπε  ;D

kontras είπε:
Σωστός ο elavd, αλλά και πάλι, αν έμπαινε ένας guest μέσα στο forum, ο οποίος βέβαια δεν θα είχε τη δυνατότητα να ψάξει ή να διαμορφώσει το προφίλ του, φαντάζεσαι τί θα έβλεπε  ;D
Anyway, πάντως κι εμένα οι 25 χαρακτήρες μου φάνηκαν πολύ λίγοι... Οριακά κατάφερα να γράψω την τωρινή μου υπογραφή (η οποία βέβαια περιέχει και code για bold)

Ναι ρε παιδάκια, αλλά τισταδιάλα είναι αυτό το κάρμα;  ??? ??? ???

kwstas79 είπε:
Ναι ρε παιδάκια, αλλά τισταδιάλα είναι αυτό το κάρμα;  ??? ??? ???
Έχω την εντύπωση ότι είναι σαν "βαθμός διαγωγής" τον οποίο θα σου αυξομειώνουν οι mods, ανάλογα με το πόσο καλό παιδάκι είσαι.

Με τέτοιο avatar, σε βλέπω να παίρνεις Karma = θερμοκρασία Σιβηρίας!!! ;D

Μεγειές!! :)

Αν και αρχικά μου ξένισε αρκετά το νέο look είναι σίγουρα θέμα συνήθειας.

Αυτό που βρίσκω άβολο μέχρι στιγμής είναι η αρχική σελίδα με τα threads να έχουν στυλ notes (σημειώσεων) καθώς και τα emotions. Οι υπόλοιπες λειτουργίες και επιλογές είναι πολύ εύχρηστες. Ήταν μια ανανέωση που χρειαζόταν. ;)

elavd είπε:
Έχω την εντύπωση ότι είναι σαν "βαθμός διαγωγής" τον οποίο θα σου αυξομειώνουν οι mods, ανάλογα με το πόσο καλό παιδάκι είσαι.
Με τέτοιο avatar, σε βλέπω να παίρνεις Karma = θερμοκρασία Σιβηρίας!!! ;D
Γιατί μου την λες έτσι άσχημα ελκαβλντ? Μια φορά είπα και γω να αβαταρω την φατσα μου...

Κι εμένα δεν μου εμφανίζει τα λινκς υπογραμμισμένα, αν δεν τα έχω επισκευθεί ήδη. Είναι σαν απλό κείμενο. Επίσης, όταν ένα thread έχει πάνω από μία σελίδα, δεν υπάρχει "Επόμενο" και "Προηγούμενο", και πρέπει να "σημαδεύεις" τον αριθμό της σελίδας που θες να πας. Τέλος, δεν ισχύουν τα παλιά λινκς? Είχα κάνει μια σελίδα bookmark και τώρα με βγάζει σε 404 error...

καλο θα ηταν παντως αν γινεται να αλλαξουν τα emoticons, γιατι ειναι υπερβολικα ασχημα :D οχι οτι ειναι και μειζονος σημασιας θεμα βεβαια :D

mechmg93 είπε:
καλο θα ηταν παντως αν γινεται να αλλαξουν τα emoticons, γιατι ειναι υπερβολικα ασχημα :D οχι οτι ειναι και μειζονος σημασιας θεμα βεβαια :D
Εμένα δε με πειράζουν ότι είναι άσχημα, αλλά το γεγονός ότι δεν ισχύουν οι παλιές καλές συντομέσεις (BBcode). Πχ έγραφες :lol: και σου έβγαινε το γέλιο

Εύγε :) και στο Boss και στους υπόλοιπους συντελεστές. :) :)

Το μόνο που μου φάνηκε λίγο κάπως, είναι η εμφάνιση των ποστς στην αρχική

Σελίδα...too much info, αλλά πιστεύω ότι είναι και θέμα συνήθειας.

Εύγε και πάλι :)

apos είπε:
Τέλος, δεν ισχύουν τα παλιά λινκς? Είχα κάνει μια σελίδα bookmark και τώρα με βγάζει σε 404 error...
Όχι, δεν ισχύουν τα παλιά links μέσα στο forum.

καλο θαταν τα hyperlinks να ειναι με αλλο χρωμα απο το μαυρο το γραμμάτων, ετσι πολλες φορες μπερδεύομαι...

άλλως 1 να παραπονεθεί για τα λινκς. Κάντε κάτι να ξεχωρίζουν από το υπόλοιπο κείμενο. Αν βρω κάτι άλλο θα πω

elavd είπε:
Εμένα δε με πειράζουν ότι είναι άσχημα, αλλά το γεγονός ότι δεν ισχύουν οι παλιές καλές συντομέσεις (BBcode). Πχ έγραφες :lol: και σου έβγαινε το γέλιο
+1000!

απλα να επισημανω οτι δεν υπαρχει πουθενα το υπερσημαντικοτατο, για πααααααρα πολλους, αρθρο του superfunk περι setup κιθαρας. πιστευω πως θα ληθει συντομα το προβληματακι, απλα το αναφερω μηπως με τα πολλα ξεχαστηκε.

κατα τα αλλα μια χαρα. keep up the good work.

:)

Παρατήρησα και κάτι ακόμη, κατά τη γνώμη μου σημαντικό:

Υπάρχει και δεύτερη αναζήτηση (αυτή η οποία είναι πάνω δεξιά), η οποία δεν φέρνει ΚΑΝΕΝΑ απολύτως αποτέλεσμα... Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με αυτή? Γιατί αν υπάρχει καλό θα είναι να καταργηθεί για να μη φέρνει σύγχιση...

Ναι, τα links είναι ένα θέμα και τα άρθρα επίσης.

Πάντως, το περιβάλλον (τόσο αυτό της πλοήγησης) όσο και της καταχώρησης κειμένου είναι πολύ πιο βολικό. Επίσης πολύ βολικό και αυτό με τις επικεφαλίδες (που είχε επισημάνει και ο wasted). Συμφωνώ και με τον περιορισμό στις υπογραφές.

Ένα "trademark" στο theme που προσωπικά μου άρεσε ( ;D ) ήταν η κατακόρυφη διαχωριστική γραμμή του κελιού του χρήστη από το μύνημά του στα δεξιά. Διαχώριζε την επαναλαμβανόμενη πληροφορία (όνομα, άβαταρ, ιδιότητες ομάδας post, τόπος κλπ) από το κυρίως μύνημα στα δεξιά.  Ίσως είναι η αίσθησή μου, αλλά δυσκολεύομαι "με μία ματιά" να εντοπίσω ποιός είναι αυτός που γράφει στα δεξιά....

Επίσης επιτέλους, οι τρέχοντες safari βλέπουν το Ευρώ. ( €    ;D ;D ;D ;D )

Επίσης, η επικεφαλίδα του κάθε post.....εκτός από τον αύξοντα αριθμό της καταχώρησης είναι επαναλαμβανόμενη πληροφορία μέσα σε ένα thread. Είναι πολύ βολικό που υπάρχει λινκ για συγκεκριμένο post αλλά πιστεύω ότι (αισθητικά) όλη αυτή η γραμμή θα ήταν καλύτερο να ήταν λιγότερο εμφανής. Ταυτόχρονα, ο συνολικός τίτλος του θέματος θα μπορούσε να είναι πιο εμφανής.

Με άλλα λόγια :Θα μεγάλωνα πολυ το "1" και θα μίκραινα πολύ τα "2"

titles.jpg

:)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
elavd είπε:
Παρατήρησα και κάτι ακόμη, κατά τη γνώμη μου σημαντικό:

Υπάρχει και δεύτερη αναζήτηση (αυτή η οποία είναι πάνω δεξιά), η οποία δεν φέρνει ΚΑΝΕΝΑ απολύτως αποτέλεσμα... Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με αυτή? Γιατί αν υπάρχει καλό θα είναι να καταργηθεί για να μη φέρνει σύγχιση...
χτες δουλευε αψογα παντως. οντως δεν δουλευει τωρα.

harilatron είπε:
Ένα "trademark" στο theme που προσωπικά μου άρεσε ( ;D ) ήταν η κατακόρυφη διαχωριστική γραμμή του κελιού του χρήστη από το μύνημά του στα δεξιά. Διαχώριζε την επαναλαμβανόμενη πληροφορία (όνομα, άβαταρ, ιδιότητες ομάδας post, τόπος κλπ) από το κυρίως μύνημα στα δεξιά.  Ίσως είναι η αίσθησή μου, αλλά δυσκολεύομαι "με μία ματιά" να εντοπίσω ποιός είναι αυτός που γράφει στα δεξιά....
Συμφωνώ και γω μ' αυτό!

Το χρωματάκι στα λινξ είναι απαραίτητο.

Κάποια πιο σύγχρονα smilies (σαν αυτά του smiley extra πχ) θα ήταν καλοδεχούμενα.

Με γειά, να το χαιρόμαστε!  :) Χρειάζεται συνήθεια...

πάντα η προσπάθεια για το καλύτερο ειναι ευπρόσδεκτη...

πολύ καλη δουλειά με ελάχιστα πραγματικά χρηστικά προβλήματα...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back