Καλώς ορίσατε στο νέο Noiz.gr

πολυ καλυτερο το smf απο καθε αποψη. μπραβο για την επιλογη ;)

εχω βεβαια παρατηρησει ενα χρηστο feature το οποιο παραθετω σε photo.

snapshot2.png

προσωπικα δεν καταλαβαινω γιατι μπαινει στα ποστς. μαλλον δεν χρειαζεται .;)

elavd είπε:
Εγώ δεν έχω καταλάβει στο Προφίλ, σε τι εξυπηρετεί η λίστα φίλων...

Είναι κάτι σαν Address book για να στέλνεις πιο γρήγορα στις επαφές που έχεις ήδη αποθηκεύσει;
Ο καθένας μπορεί να ορίσει τους κολλητούς του μέσα στο προφίλ, οπότε ενημερώνεται πότε είναι και οι άλλοι online κλπ.

Παρατήρησα ότι στη μετατροπή της βάσης δεν διατηρήθηκαν οι "βαθμοί" όλων των μελών.

Κάποιοι πιθανά να υποβαθμήστηκαν, αλλά θα το διορθώσουμε. Ζητώ την επιοίκεια σας.  :-[

Μόλις διορθωθούν τα χρηστικά προβλήματα προχωράμε στα ranks.

yameth είπε:
Παρατήρησα ότι στη μετατροπή της βάσης δεν διατηρήθηκαν οι "βαθμοί" όλων των μελών.

Κάποιοι πιθανά να υποβαθμήστηκαν, αλλά θα το διορθώσουμε. Ζητώ την επιοίκεια σας.  :-[

Μόλις διορθωθούν τα χρηστικά προβλήματα προχωράμε στα ranks.
Επίσης δεν διατηρήθηκαν οι ημερομηνίες εγγραφής...

Όχι τίποτα άλλο, απλά να φανεί ποιοί είναι οι ..."λέουρες" εδώ μέσα... (3792783 και σήμερα στραβάδιαααααααα  ;D)

Αν εξαιρέσω το ότι μου χάθηκε το αβαταρ, στα υπόλοιπα φαίνεται ότι έγινε μια πολύ καλή δουλειά και τα νέα χαρακτηριστικά φαίνονται ενδιαφέρονται. Εύγε μπος!  ;)

boukaw7 είπε:
Αν εξαιρέσω το ότι μου χάθηκε το αβαταρ, στα υπόλοιπα φαίνεται ότι έγινε μια πολύ καλή δουλειά και τα νέα χαρακτηριστικά φαίνονται ενδιαφέρονται. Εύγε μπος!  ;)
πανε στο προφιλ σου και θα το βρεις το αβαταρ!!στις ρυθμισεις προφιλ εκει που γραφει gallery!!ψαξε και θα το βρεις μεσα στα πολλα αβαταρια!!

Θα το ψάξω περισσότερο για να το μάθω το νέο σαιτ.....

Εκ πρώτης όψεως βλέπω πως έγινε πολύ καλή δουλειά.

ε δεν αντέχω θα το πω: τα προηγούμενα smilies ήταν πολύ πιο...εκφραστικά και άμεσα πιστεύω....Κατά τ' άλλα δεν έχω παρατηρήσει κάτι άλλο που να μου "χτύπησε" άσχημα.....

Το είπα και στο noiz box (btw πολύ έξυπνη επιλογή ;)):πολλά μπράβο σε όσους προσπάθησαν για το τελικό αποτέλεσμα....

Το Προφίλ του καθενός, έχει πολύ δουλειά.

Ασχοληθείτε λίγο με αυτό. Η ηλικία είναι καλό να υπάρχει, αλλά και όλα τα δεδομένα που μπορεί να βοηθήσουν κάποιον στο να καταλάβει με ποιόν συζητά. Επίσης μπορείτε να στήσετε το τι βλέπετε και πως ενημερώνεστε (customized  :D ) και πολλά άλλα.

'Οποιος έχει το χρόνο ας ρίξει μια ματιά στη Βοήθεια.

Απάντά στα περισσότερα ερωτήματα γύρω από τις διαδικασίες και δυνατότητες του forum.

'Εκανα μια βλακεία και έβαλα στο ημερολόγιο (btw επίσης πολύ καλή επιλογη να βάλετε ημερολόγιο) τους W.A.S.P. 17-18 Οκτωβρίου ενώ είναι 27-28.....Πώς το αλλάζω;

υγ:Όσο αρχίζω να το μαθαίνω τόσο πιο γ@μ@το μου φαίνεται το νέο σαιτ! :) :D

Πώς βγάζω τη μια απο τις 2 καταχωρήσεις ενός live

που κάνει η μπάντα μου?

Να δω αν θα το συνηθισω.

Μου φανηκε λιγο δυσκοιλιο τωρα που μπηκα.

Μεγειές κι από εμένα!!!

Προσωπικά μου είναι πολύ δύσκολο να το συνηθίσω μετά από 4,5 χρόνια! Αλλά που θα μου πάει, όλα θέμα συνήθειας είναι ;D

Συγχαρητήρια, και πολλά ευχαριστώ στους συντελεστές αυτής της επαναστατικής, άμα τε και θεαματικής αλλάγής!!!

+1 (Επιτέλους) για τις υπογραφές, και τους τίτλους των σελίδων!!!

Είμαι πολύ ψώνιο, που θέλω να φαίνεται ότι είμαι μέλος του φόρουμ από το 2003; 

καλο μοιαζει αν και πρεπει να περασει καιρος γιανα το συνιθισω κι εγω.

ερωτηση

τι ειναι "καρμα"?

Βρήκα κι άλλα 2 "bugs":

1) Τα links μέσα στο κείμενο (όπως πχ αυτό δεν έχουν κάτι εμφανές για να δείνει ότι είναι links (πχ άλλο χρώμα, underline κλπ). Γίνονται εμφανή μόνο όταν τα έχει επισκευθεί κανείς, μιας και γίνονται πορτοκαλί

2) Κάποιες φορές (όχι πάντα, και αυτό με παραξένεψε) όταν μου έρχεται ειδοποίησε ότι κάποιος απάντησε σε μια ενότητα που παρακολουθώ, όταν πατήσω το link για να μεταφερθώ αυτόματα στο συγκεκριμένο μήνυμα (το οποίο μπορεί να βρίσκεται και στην 3η σελίδα του thread), o browser μου ανοίγει το πρώτο post αυτού του thread...

κι ομως εγω το βλεπω μπλε το λινκ που εβαλες

οσο για το β,  πραγματι συμβαινει.

η αναζητηση τα σπαει!!! cool!!!

τα τελευταια ποστς ειναι πολυ καλο που διατηρηθηκαν , θα προτιμουσα να ειναι περισσοτερα και να ειναι στην κορυφη της σελιδας του forum περιπου οπως παλια δηλαδη. αντι να σκρολαρω προς τα κατω για να τα δω αφου δω ολες τις κατηγοριες του φορουμ να γινεται το αναποδο.

το είπε και άλλος: τι είναι το karma;

επίσης μήπως είναι λίγοι οι 25 χαρακτήρες όριο για υπογραφή;

Το site είναι εξαιρετικά εύχρηστο και φρέσκο. Λυπάμαι που διαβάζω διάφορα σχόλια περί δυχρηστίας ή φανφάρας, και επίσης αντιλαμβάνομαι όλο και περισσότερο, ότι στο καλάθι δε χωράμε, στο κοφίνι περισσεύουμε. Ο δρόμος του Internet είναι εξελικτικός και δεν είναι δυνατόν ένα site με τόσα πολλά μέλη να μένει "ανοργάνωτο" τόσο πολύ καιρό.

Τώρα αν υπάρχουν smileys ή τετράχρωμες παπαρούνες, είναι κάτι που προσωπικά δε με απασχολεί, αν θέλω να παίξω μπαίνω σε παιδική χαρά. Μπράβο στους μάγκες που το αποφάσισαν και το σχεδίασαν, έκαναν πολύ καλή δουλειά, το site είναι εύχρηστο, γρήγορο και σταθερό.

Υπάρχουν πάρα πολλά καινούρια πράγματα, για να τα μάθει κανείς, απλά RTFM, όπως σε όλα τα καινούρια πράγματα. Ψάχνοντας έρχεται λοιπόν η λύση στο κάθε πράγμα. Εξαιρετικό το "Εμφάνιση μη αναγνωσμένων μηνυμάτων..." και η ευελιξία τόσο στο προφίλ όσο και στην εμφάνιση της πρώτης σελίδας.

Τώρα ψιλοbugs εννοείται ότι θα υπάρχουν αλλά φτιάχνονται όλα πολύ εύκολα και είναι μικρής σημασίας.

ΤΟ όριο των 25 χαρακτήρων για την υπογραφή είναι καλό νομίζω, γιατί άμα δινόταν η ευκαιρία να είναι απεριόριστο, το κάθε ποστ θα ήταν γύφτικο πανηγύρι (όπως σε διάφορα άλλα fora) με χαζοφωτογραφίες, ερωτοτράγουδα και "μολάκι μου θ αγαπώ, το μολάκι θου".

Και πάλι μπράβο σε όσους ενεπλάκησαν στη δημιουργία του site

Αν και συμφωνώ σε όλα όσα είπες, σε αυτό διαφωνώ:

kontras είπε:
ΤΟ όριο των 25 χαρακτήρων για την υπογραφή είναι καλό νομίζω, γιατί άμα δινόταν η ευκαιρία να είναι απεριόριστο, το κάθε ποστ θα ήταν γύφτικο πανηγύρι (όπως σε διάφορα άλλα fora) με χαζοφωτογραφίες, ερωτοτράγουδα και "μολάκι μου θ αγαπώ, το μολάκι θου".
Μετά από αρκετό RTFM είδα, ότι αν θες μπορείς στις ρυθμίσεις σου να επιλέξεις να μην εμφανίζονται οι υπογραφές των άλλων κάτω από τα posts.

Οπότε όποιος θέλει να γράψει μεγάλη υπογραφή (πχ το motto του) ας το κάνει και δεν θα ενοχλεί και κανέναν που δε θέλει να το βλέπει ;)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back