πρεπει να ακουσεις beatles!kultura είπε:Οι Beatles ήταν απλούστατοι,
Σε αυτο εχεις δικιο, απλα εγω τα λεω ολα 'κομματια'.κατ' αρχάς μιλάμε για "τραγούδι"
Βεβαιως, αλλα να εχει και κατι παραπανω απ το εντεχνιζον 'ντραν - στα ματια σου βλεπω φεγγαρια, ντρουν - στα χειλη σου φωτια, ντραν - ζαλιζονται τα παλ(ικ)(αμ)αρια, ντρουν - σε καθε σου ματια...' ;Dαλλά αν αυτός που το γράφει είναι και μουσικός (δηλ. τραγουδοποιός), γιατί να μην το μελοποιήσει κιόλας;
Σου το εχει πει ο ιδιος? ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ? ;DWow! είπε:...ο στίχος του κηλαηδόνη είναι σατυρικός, δεν τον εννοεί. Είσαι ο πρώτος άνθρωπος που συναντάω στη ζωή μου και τον έχει πάρει στα σοβαρά. Αλήθεια στο λέω, δε κάνω πλάκα.
Όχι, ΑΥΤΟ (ναι καλά κοιτάς)playloud είπε:Σου το εχει πει ο ιδιος? ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ? ;D
Και μετά έρχοναι οι αξύριστοι και λένε ότι οι Coldplay κλέβουν κομάτια από άλλους. Ευτυχώς που συμφωνείς με τον Κηλαηδόνη, αλλά διαφωνείς με 'σένα.Σατυρικος, ξεσατυρικος ΕΓΩ συμφωνω.
Αυτο ακριβως αλλωστε συμβαινει και με τα ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κομματια που κατα γενικη παραδοχη θεωρουνται "καλα"
ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό που ήθελα να γράψω διαβάζοντας το threadWow! είπε:- Και μόνο το ότι ένα thread που αναφέρεται στο "καλό τραγούδι" κατέληξε να είναι ένα thread για τους Beatles, αυτό τα λέει όλα.
Άλλη μια εύστοχη παρατήρηση courtesy of Wow!.Wow! είπε:μία απλή - κοινή παραδοχή : ότι δεν έχουν παραμικρή γαμ$%νη ιδέα για το πως γίνεται ένα καλό τραγούδι, διότι αν ξέραμε πως γίνεται θα το κάναμε και θα είχαμε γίνει άλλοι άνθρωποι.
Για τη μαμά μου τα δικά μου τραγούδια είναι τα καλύτερα ever. Άλλωστε άλλο καλό κομμάτι και άλλο γνωστό κομμάτι. :-\Wow! είπε:@Thanocaster, καλά βρε άνθρωπε, εδώ συζητάμε για τους Beatles και εσύ μας περιγράφεις τη μέθοδο με την οποία έχεις καταφέρει να ΜΗΝ τελειώσεις 150 κομάτια. Έλεος!
Ε αυτό δεν είναι κουφόSuperfunk είπε:π.χ. ενα ρε εβδομης μινορε η μια κιθαρα παιζει το ρε7μιν αλλα η αλλη ειτε φα ματζορε είτε ρε μινορε (πολλες φορες εναλλαξ) και αλλα πολλα τετοια "κουφα")
Με τον Κηλαηδονη συμφωνω και με μενα ΒΕΒΑΙΑ συμφωνω, καθοτι ΞΕΡΩ ΤΙ μου θυμιζουν τα κομματια και απο ΠΟΥ ειναι κλεμμενα, αρα, οι κολπλεης και οι αλλοι "φτηνοι" μαλλον θα πρεπει να προσπαθουν καλυτερα.Wow! είπε:Όχι, ΑΥΤΟ (ναι καλά κοιτάς)
Και μετά έρχοναι οι αξύριστοι και λένε ότι οι Coldplay κλέβουν κομάτια από άλλους. Ευτυχώς που συμφωνείς με τον Κηλαηδόνη, αλλά διαφωνείς με 'σένα.
Πλάκα έχεις πάντως, βρήκα και ένα ωραίο site εξ' αιτίας σου.
![]()