Αυτός δεν είναι καλλιτέχνης, είναι ο Θεός. ;Dfusiongtr είπε:Είμαστε όλοι για τα μπάζα.
Ποιόν δεν είπαμε?
Τον καλύτερο.
FRANK SINATRA.
Θεος ειναι...ΣΥΝΘΕΤΗΣ δεν ηταν.....LK είπε:Αυτός δεν είναι καλλιτέχνης, είναι ο Θεός. ;D
KΑΛΟΝΤΥΜΕΝΟΣ και ΜΕ ΣΤΥΛ ΟΛΑ ΤΑ CHECK ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ;DΤραγουδοποιός FAIL , μουσικός CHECK , φωνάρα KAPA-CHECK, παραγωγός CHECK, ηθοποιός CHECK, ομορφάντρας CHECK, σούπερ δισκογραφία KAPA-CHECK , με εκπομπή στην tv CHECK…
LK είπε:Αυτός δεν είναι καλλιτέχνης, είναι μαφιόζος ο Θεός. ;D
Καλά και εγώ "μη γνωρίζοντας"TakisMasterKey είπε:Πολύ προβλέψιμοι οι περισσότεροι. ;D
Ο πρώτος που σκέφτηκα είναι ο Jeff Martin (των The Tea Party για τους μη γνωρίζοντες)
Εκεί που τον γκουγκλάρεις, ψάξε και το αν έχει πέραση σε γυναίκες. Δεν θα κάνω εγώ το συνήγορό τουLK είπε:Καλά και εγώ "μη γνωρίζοντας" ήμουν, αλλά τον γκουγκλαρα. ;D ;D ;D
Προφανώς παρέλειψες το "ομορφάντρας". Για τα άλλα δεν ξέρω. ;D ;D ;D ;D
μπα ουτε τα αλλα εχει,υπενθυμιζω για ΟΣΟΥΣ ΠΟΣΤΑΡΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΣΤ ΣΤΟ THREAD ;D ;DLK είπε:Προφανώς παρέλειψες το "ομορφάντρας". Για τα άλλα δεν ξέρω. ;D ;D ;D ;D
Ο JEFF (Jeff δεν τον ειπαμε? ;D) σκοραρει ως εξης:Όσα περισσότερα χαρακτηριστικά-ιδιότητες- χαρίσματα-δεξιότητες κ.ο.κ. μπορούν να συγκεντρωθούν σε ένα πρόσωπο.
;DΤραγουδοποιός CHECK , μουσικός CHECK , φωνάρα ΔΕΝ ΚΣΕΡΩ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΤΕ ΜΟΥ , παραγωγός CHECK, ηθοποιός FAIL, ομορφάντρας FAIL , σούπερ δισκογραφία FAIL, με εκπομπή στην tv FAIL,συγγραφεας FAIL,σεναριογραφος FAIL ,σχεδιαστης ρουχων FAIL,ζωγραφος FAIL ,trend maker FAIL …
Με τι keyword?TakisMasterKey είπε:Εκεί που τον γκουγκλάρεις, ψάξε και το αν έχει πέραση σε γυναίκες.
Καλά που είσαι κι εσύ να μας ανοίγεις τα μάτια. Είμαστε πολύ τυχεροί εδώ μέσα!Superfunk είπε:μπα ουτε τα αλλα εχει,υπενθυμιζω για ΟΣΟΥΣ ΠΟΣΤΑΡΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΣΤ ΣΤΟ THREAD ;D ;D
Ο JEFF (Jeff δεν τον ειπαμε? ;D) σκοραρει ως εξης:
;D
Φυσικα και ειστε,ειδικα οσοι δεν διαβαζετε ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ τα ποστ των αλλων αλλα απαντατε ετσι κι αλλοιως... ;DTakisMasterKey είπε:Καλά που είσαι κι εσύ να μας ανοίγεις τα μάτια. Είμαστε πολύ τυχεροί εδώ μέσα!
ο συγκεκριμενος που προτεινεις (εκτος και αν εχεις καποιες πληροφοριες που το google δεν εχει) ΔEN ειναι τετοιος...μπορει να ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ μουσικος και συνθετης αλλα ΔΕΝ ζηταμε αυτο στο συγκεκριμενο θεμα.Renaissance man
noun
noun: Renaissance man; plural noun: Renaissance men
a man with many talents or areas of knowledge.
Κριμα που ο Mastroianni δεν έγραφε κάνα τραγουδάκι, δεν γρατζουνουσε και καμία κιθαρα....θα τον έβαζα πρώτο στη λίστα. ;D ;D ;DSuperfunk είπε:Τον Leonardo Da Vinci της ΜΟΥΣΙΚΗΣ πΣαχνουμε δηλαδη.... ;D