Καλλιτέχνης με "όλο τα πακέτο"

• Thread starter Thread starter LK
  • Start date Start date
  • Last post Πρόσφατη δραστηριότητα Πρόσφατη δραστηριότητα:
  • Απαντήσεις Απαντήσεις: Απαντήσεις 109
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις: Εμφανίσεις 10K
ez είπε:
Πολλοί κι εξαίρετοι.
Μου αρέσουν both MR.

Αν όμως έπρεπε να επιλέξω black brother  ;D , θα διάλεγα τον Lenny K. (όχι τον lemmy  :P ;D)

Νομίζω ότι ο John Bon Jovi είναι χαρακτηριστικό δείγμα κατέχοντος το πακέτο. Looks, μουσική καριέρα με μπάντα και solo, show biz και όλα αυτά διαχρονικά.

Edit: Για τον Prince που ανέφερες, μια χαρά μούρη έχει. Το ύψος του είναι που του χαλάει το πακέτο.

LK είπε:
Μου αρέσουν both MR.

Αν όμως έπρεπε να επιλέξω black brother  ;D , θα διάλεγα τον Lenny K. (όχι τον lemmy  :P ;D)
;D :D...ήταν ο τρίτος που θα πόσταρα (γνωρίζοντας τα γούστα σου κιόλας μέσα απο τα ποστ σου εδώ) καθώς ήμανε σίγουρος γι'αυτόν, αλλά είπα να προσπεράσω τα αυτονόητα  ;D 8)...

Muhhamad Ali

fist.jpg

Δεύτερη επιλογη

Σάκης Ρουβάς.

Tριτη επιλογη και κορυφαία

Michael Jackson.

Και δεν κανω πλάκα για κανεναν απο τους πρώτους δυο.

Τhe Champions of All Time

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
LK είπε:
Καλλιτέχνης ...στις μπάτσες  ;D
ειναι πιο συνθετο. Θελω να το αναγνωρίσεις, το έχω ανάγκη λολ

cos_dr είπε:
ειναι πιο συνθετο. Θελω να το αναγνωρίσεις, το έχω ανάγκη λολ
To αναγνώρισα. ;D

Jazzjoker είπε:
Νομίζω ότι ο John Bon Jovi
Σωστόν επίσης..

Edit: Για τον Prince που ανέφερες, μια χαρά μούρη έχει. Το ύψος του είναι που του χαλάει το πακέτο.
Δεν μου αρέσει..δεν μου αρέσει.. ;D ;D Εδώ έφαγε πόρτα στο Batman και έβαλαν τον  Michael Keaton ...φαντάσου... ;D ;D

;D :D...ήταν ο τρίτος που θα πόσταρα (γνωρίζοντας τα γούστα σου κιόλας μέσα απο τα ποστ σου εδώ) καθώς ήμανε σίγουρος γι'αυτόν, αλλά είπα να προσπεράσω τα αυτονόητα  ;D 8)...
Damn it...είμαι προβλέψιμος ;D ;D ;D

Nick Cave
Αμέ!

fusiongtr είπε:
John Lurie
Ρε αυτός έφαγε πόρτα...στη Ζαλονικη. Σοβαρα....δεν θυμάμαι το μαγαζί. ;D ;D
Παντως ωραίος είναι. ;D

LK είπε:
Ρε αυτός έφαγε πόρτα...στη Ζαλονικη. Σοβαρα....δεν θυμάμαι το μαγαζί. ;D ;D

Παντως ωραίος είναι. ;D
Νομίζω ότι σου πάει και σαν στυλ.

Έχει κάτι από Λάκη.

fusiongtr είπε:
Νομίζω ότι σου πάει και σαν στυλ.

Έχει κάτι από Λάκη.
Πλάκα κάνεις. Εικόνισμα το χω αυτό

Lounge_Lizards-st.jpg

Για θύμισέ μου...κάπου στα late 90's έπαιζε σε μια διαφήμιση στην Tv, θυμάσαι ποιά ήταν;

LK είπε:
Για θύμισέ μου...κάπου στα late 90's έπαιζε σε μια διαφήμιση στην Tv, θυμάσαι ποιά ήταν;
Δεν θυμάμαι ρε φίλε. :-\

Έχουμε πάρει σβάρνα όλους τους Αμερικάνους όμως.  Οπότε David Bowie από UK πλευρά.

Jazzjoker είπε:
Οπότε David Bowie από UK πλευρά.
like!
Και ο Lemmy uk είναι ;D

Jazzjoker είπε:
Έχουμε πάρει σβάρνα όλους τους Αμερικάνους όμως.  Οπότε David Bowie από UK πλευρά.
Ο Σπάιρους μάλλον δεν το πιστεύει τόσο σοβαρά πιστεύω, αλλά ο Δαυίδ...........είναι τοπ οφ δε ποπς λαιμαι, τα πάντα όλα και φάτσα και μουσικός και ηθοποιός και περφόρμερ κλπ κλπ και απορώ πως δεν βρέθηκε κανένας νωρίτερα να τον αναφέρει δια να τελέψει η κουβέντα .  8)

Βάλτε και Sting και Lenny Kravitz μέσα (όχι ότι μου αρέσουν απαραίτητα, αλλά το έχουν το "πακέτο").

Α, και φυσικά αυτόν.

images

samy paraga είπε:
Ο Σπάιρους μάλλον δεν το πιστεύει τόσο σοβαρά πιστεύω, αλλά ο Δαυίδ...........είναι τοπ οφ δε ποπς λαιμαι, τα πάντα όλα και φάτσα και μουσικός και ηθοποιός και περφόρμερ κλπ κλπ και απορώ πως δεν βρέθηκε κανένας νωρίτερα να τον αναφέρει δια να τελέψει η κουβέντα .  8)
Γι αυτό δεν τον βάλαμε. Για να μην τελειωσει...να χομεν να λεμε ;D

θα πω 2:

Lenny Kravitz  και chris cornell (soundgarden,audioslave,solo)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back