- Πόντοι
- 1,788
Μου αρέσουν both MR.ez είπε:Πολλοί κι εξαίρετοι.
Αν όμως έπρεπε να επιλέξω black brother ;D , θα διάλεγα τον Lenny K. (όχι τον lemmy
![Stick out tongue :P :P](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f61b.png)
Μου αρέσουν both MR.ez είπε:Πολλοί κι εξαίρετοι.
;DLK είπε:Μου αρέσουν both MR.
Αν όμως έπρεπε να επιλέξω black brother ;D , θα διάλεγα τον Lenny K. (όχι τον lemmy;D)
Καλλιτέχνης ...στις μπάτσες ;Dcos_dr είπε:Muhhamad Ali
ειναι πιο συνθετο. Θελω να το αναγνωρίσεις, το έχω ανάγκη λολLK είπε:Καλλιτέχνης ...στις μπάτσες ;D
To αναγνώρισα. ;Dcos_dr είπε:ειναι πιο συνθετο. Θελω να το αναγνωρίσεις, το έχω ανάγκη λολ
Σωστόν επίσης..Jazzjoker είπε:Νομίζω ότι ο John Bon Jovi
Δεν μου αρέσει..δεν μου αρέσει.. ;D ;D Εδώ έφαγε πόρτα στο Batman και έβαλαν τον Michael Keaton ...φαντάσου... ;D ;DEdit: Για τον Prince που ανέφερες, μια χαρά μούρη έχει. Το ύψος του είναι που του χαλάει το πακέτο.
Damn it...είμαι προβλέψιμος ;D ;D ;D;D...ήταν ο τρίτος που θα πόσταρα (γνωρίζοντας τα γούστα σου κιόλας μέσα απο τα ποστ σου εδώ) καθώς ήμανε σίγουρος γι'αυτόν, αλλά είπα να προσπεράσω τα αυτονόητα ;D 8)...
Αμέ!Nick Cave
Ρε αυτός έφαγε πόρτα...στη Ζαλονικη. Σοβαρα....δεν θυμάμαι το μαγαζί. ;D ;Dfusiongtr είπε:John Lurie
Νομίζω ότι σου πάει και σαν στυλ.LK είπε:Ρε αυτός έφαγε πόρτα...στη Ζαλονικη. Σοβαρα....δεν θυμάμαι το μαγαζί. ;D ;D
Παντως ωραίος είναι. ;D
Πλάκα κάνεις. Εικόνισμα το χω αυτόfusiongtr είπε:Νομίζω ότι σου πάει και σαν στυλ.
Έχει κάτι από Λάκη.
Δεν θυμάμαι ρε φίλε. :-\LK είπε:Για θύμισέ μου...κάπου στα late 90's έπαιζε σε μια διαφήμιση στην Tv, θυμάσαι ποιά ήταν;
Ο Σπάιρους μάλλον δεν το πιστεύει τόσο σοβαρά πιστεύω, αλλά ο Δαυίδ...........είναι τοπ οφ δε ποπς λαιμαι, τα πάντα όλα και φάτσα και μουσικός και ηθοποιός και περφόρμερ κλπ κλπ και απορώ πως δεν βρέθηκε κανένας νωρίτερα να τον αναφέρει δια να τελέψει η κουβέντα . 8)Jazzjoker είπε:Έχουμε πάρει σβάρνα όλους τους Αμερικάνους όμως. Οπότε David Bowie από UK πλευρά.
Γι αυτό δεν τον βάλαμε. Για να μην τελειωσει...να χομεν να λεμε ;Dsamy paraga είπε:Ο Σπάιρους μάλλον δεν το πιστεύει τόσο σοβαρά πιστεύω, αλλά ο Δαυίδ...........είναι τοπ οφ δε ποπς λαιμαι, τα πάντα όλα και φάτσα και μουσικός και ηθοποιός και περφόρμερ κλπ κλπ και απορώ πως δεν βρέθηκε κανένας νωρίτερα να τον αναφέρει δια να τελέψει η κουβέντα . 8)