- Πόντοι
- 18
Για σας νοιζαδες!
Θελω τη γωμη σας οσον αφορα στο καλιτερο VSTi πιανο που κυκλοφορει.
Ευχαριστω
Θελω τη γωμη σας οσον αφορα στο καλιτερο VSTi πιανο που κυκλοφορει.
Ευχαριστω
Αυτό συνέβαινε στην παλιά έκδοση. Αν βάλεις το patch, διορθώνεται.Έχω το αρχικό πακέτο και ομολογώ ότι ο ήχος είναι φανταστικός. Αλλά ως λιγο παλαιότερης εποχής ΔΕΝ έχει sympathetic resonance αν και έχει sustain resonance. Στον παλιό μου Η/Υ, έναν P4 2.8 GHz, 2 GB RAM δε δούλευε και πολύ καλά και μάλιστα μέσα στο Cubase ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ με κανένα τρόπο off line bouncing. Έπρεπε πάντα να είναι realtime.
Δεν έχω εμπειρία προσωπική και ομολογώ ότι είμαι λίγο κουρασμένος απο τον γενικό ήχο της EW, άρα δεν ξέρω πότε θα έχω εμπειρία...luckystrike είπε:Για την PLAY engine που χρησιμοποιουν πλεον ολα τα προιοντα της Eastwest/ Quantum Leap εχουν ακουστει τα χειροτερα. Nikolas, αν εχεις εμπειρια, let us know![]()
Κουρασμένος απο το υπερβολικό reverb ;Δεν έχω εμπειρία προσωπική και ομολογώ ότι είμαι λίγο κουρασμένος απο τον γενικό ήχο της EW, άρα δεν ξέρω πότε θα έχω εμπειρία...
Yup! Η βιβλιοθήκες της έχουν ένα αρκετά συγκεκριμένο ήχο. (Αγόρασα και περιμένω αύριο (σύμφωνα με τη Fedex) το LASS, που πρέπει να πάιζει διαφορετική μπάλα... αναμείνατε review.vitali είπε:Κουρασμένος απο το υπερβολικό reverb ;
το ξέρω, το ξέρω. 64-bit! YAY!Btw, βγήκε η έκδοση 3.5 της kontakt, fyi![]()
Νιώθω σχεδόν σίγουρος για αυτό! Αλλιώς δεν θα το αγόραζα...vitali είπε:Ρισκάρω να πω ότι δεν θα μετανιώσεις τα χρήματα σου.