oι RAMONES δεν χρησιμοποιουσαν ΚΑΝΕΝΑ πεταλι,οτι ακους ειναι το "χερι" του τυπου και φυσικα 2-3 τσιτωμενοι 100αρηδες Plexi (θυμαμαι την πρωτη φορα που τους ειδα ζωντανους στη ΝΥ,δεν μπορουσα να ακουσω τιποτα για 2-3 μερες τοσο δυνατα επαιζε.... ;D)tsak bam είπε:πως θα μπορέσω να πετύχω μια ιδιέτερη χρεια στον ηχο μου? πχ ramones καταλαβενεις απ τον ηχο της κιθάρας χωρις να ακουσεις φωνη!
Ετσι έπαιξαν και στο "Ροδον" όταν τους είδαSuperfunk είπε:oι RAMONES δεν χρησιμοποιουσαν ΚΑΝΕΝΑ πεταλι,οτι ακους ειναι το "χερι" του τυπου και φυσικα 2-3 τσιτωμενοι 100αρηδες Plexi (θυμαμαι την πρωτη φορα που τους ειδα ζωντανους στη ΝΥ,δεν μπορουσα να ακουσω τιποτα για 2-3 μερες τοσο δυνατα επαιζε.... ;D)
παντως κλασσικο πανκ πεταλι εινια η "μουφα" (big muff)
επισης το να μη ξερεις να παιζεις σχεδον καθολου κιθαρα αλλα να εχεις ενα ......αδυσωπητο δεξι χερι βοηθαει πολυ (οπως ακριβως και ο Johnny δηλ.) ;D
προφανως ειχαν...κουφαθει ολοι και εδω ε???κράτησε μόλις μια ώρα, αλλά η διάθεση του κοινού για encore ήταν - περιέργως - πολύ περιορισμένη
άλλη εξήγηση δεν έχωSuperfunk είπε:προφανως ειχαν...κουφαθει ολοι και εδω ε???
αυτο που εστειλες δεν ακουγεται σαν πεταλι αλλα σαν drive channel καποιου high gain ενισχυτη.αλλα ακουστε λιγο αυτο που εστειλα, τετοιο πραγμα πως θα βγει?
ε,απο το 83 και μετα που δεν μιλιοντουσαν μεταξυ τους οι δυο μακαριτες Joey & Johnny (ειχε κλεψει ο ενας τη γυναικα του αλλου αλλα και ειχαν και χοντρες πολιτικες διαφορες ,ο Johnny ηταν δηλωμενος ....ναζι και θαυμαστης του Χιτλερ ενω ο Joey.....φανατικος δημοκρατικος.....) ολη η φαση του γκρουπ ηταν "το κανουμε για τα φραγκα",παντως χωρις αυτους απλα δεν θα υπηρχε τιποτα απο πανκ & new wave....παίξανε μετά βίας 60μιν, με μάλλον βαριεστημένο ύφος, επαγγελματικά/διεκπεραιωτικά και όχι με ψυχή
όπως?? κι εμενα ετσι μου ακουγεται..! το πετάλι δε ξερω γιατι το πα, ειμαι κατά των πεταλιων.. χιτλερ λεει ! κατι μου θυμίζει αυτοSuperfunk είπε:αυτο που εστειλες δεν ακουγεται σαν πεταλι αλλα σαν drive channel καποιου high gain ενισχυτη.
δηλαδή αυτό που έγραψα για τους πανκ κιθαρίστες εσύ το εξέλαβες ως αφορισμό;astakoume είπε:Και αφορισμοί για τους πανκ κιθαρίστες μου θυμίζουν τη μάνα μου που έλεγε οτι όλα τα τραγούδια των μπήτλς είναι το ίδιο.Και ένα φίλο κιθαρίστα μπλούζ που δεν του αρέσει το φλαμένκο επειδή είναι όλα ίδια....