καλυτερη 1x12 καμπίνα μεχρι 200 ευρω?

Superfunk είπε:
παντως ακομα προσπαθω να του μαθω να παιζει..ζεϊμπεκικο και δεν μπορει... ;D ;D (καπου εχω και μια φωτο μολις τη βρω θα την ποσταρω... ;D)

στο τσιφτετελι ομως μαμει,ριχνει ακομα και στον Μουζακη (λεμε τωρα... ;D)
χαχαχαχα...για πόσταρε ....

πάντως δε μου αρέσουν με τίποτα οι γκριν ντέι .. μου αρέσαν μόνο τα δύο πρώτα στη lookout που παίζαν punk α λα beatles ...  ;D ....

Αστον λίγο να πεινάσει με αυτά που παίζει και θα μάθει. Που θα πάει.
εχει προβλημα το παιδι,μονο απο την τουρνε του A.I καθαρισε κανα 100αρι εκατομμυρια δολλαρια... ;D ;D

τον γνωρισα μεσω ενος φιλου μου που εχει μια ταβερνα σε ενα ελληνικο νησι.....ειχε παει που λες ο τυπος με τη φιλη του να φαει και καποια στιγμη επιασαν τη κουβεντα...

τον ρωταει λοιπον ο φιλος μου (ασχετος απο...ροκ)

"τι δουλεια κανεις παλικαρι?"

και η απαντηση:

"να σου πω την αληθεια..οταν ημουν...19 ετων,εβγαλα ενα δισκο με τη μπαντα μου και..πηγε ...αρκετα καλα... κονομησα καμμια 20αρια εκατομμυρια δολλαρια.. ;D..απο τοτε...ξυνω τα...μυδια μου"  

παντως ειναι μαμω τα παλικαρια οι Green Day,εντελως αντισταρ και down to earth.

μου αρέσαν μόνο τα δύο πρώτα στη lookout που παίζαν punk α λα beatles
ενταξει πανκιδες ειναι ακομα,σαν 5χρονα ντυνονται.. ;D

Φυσικα

serenata_double.jpg

"μα αυτη δεν ειναι ΣΟΚΟΦΡΕΤΑ...."

"Γιατι ειναι καλη  καμπινα μια καμπινα που κανει 200 ευρω???"

Ο τιτλος λεει καλυτερη καμπινα στα 200Ε...Εγω τουλαχιστον ετσι την ερμηνευω...αν κανω λαθος να μου το πει το ατομο που ανοιξε το θεματακι...Ρωταει συγκεκριμενα πραγματα...ουτε ζητησε την αποψη μας για τι εξοπλισμο χρησιμοποιουν οι γκριν ντευ ουτε τις διαφορες της σερενατας απο τη σοκοφρετα...

Αντι λοιπον να καθεσαι και να ψαχνεις φωτογραφιες με τη σοκοφρετα και να λες εξυπναδες(εγω ετσι το βλεπω) καλο θα ηταν να εκανες ενα σερτς να εβρισκες κατι που θα βοηθουσε το παλικαρι...αν δε γουσταρες μαγκια σου...μη κανεις τπτ...ομως,εγω προσωπικα θεωρω ασχημο πραγμα τη περιαυτολογια...

Αν θεωρει μια καμπινα ακριβη για διαφορα 13 ευρω παλι δικο του θεμα ειναι...

Αν εχεις να προτεινεις κατι καλυτερο καντο...

Επισης το παιδι δε παιζει μεταλ...αλλα ουτε αυτο το διαβασες...

να μαι κι εγω, φιλε blackie δυστυχως εδω σ αυτη τη σελιδα συμβαίνει αρκετα αυτο το φαινόμενο των αστειων ..

ομως με ενδυαφερουν πραγματα για τον ηχο των greenday επισης μιας και το dookie για μενα εχει τον πιο καλό ηχο που εχω ακουσει σε ηχογραφιση!

το μονο που μου εχει γυρίσει τα μυαλά ειναι το σνεαρ τους που δε μπορω να εξηγήσω πως γράφτηκε τοσο ..ιδιέτερα και γαμάτα

οσο για την καμπίνα.. ειπα την καλυτερη σ'αυτα τα λεφτα..οσο γίνεται προς το στυλ αυτο να μιάζει ξερω πως δε θα χω ιδιο αποελεσμα  :)

προσωπικα, και με βαση τα δικα μου γουστα (αν και αφου θεωρεις το dookie απο τα καλυτερα ηχογραφημενα album εχουμε παρομοια γουστα  ;) ) η καλυτερη επιλογη 1x12 και απο αποψη ηχου (αλλα και εμφανισης) ειναι η orange καμπινουλα, και μιλαω γενικα, οχι μονο γι αυτα τα χρηματα  ;)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back