Αμα είναι για test records (έχω κανα δύο), προτιμώ αυτούς που έχουν sweep, tracking, channel separation, VTA κλπ test πάνω τους και όχι ηχογραφήσεις.THEOD είπε:Παντος εμενα σημερα εφτασε το vol 1 και επαθα την πλακα μου![]()
![]()
![]()
![]()
Η πλακα με αυτο δισκο ειναι απο τη μια πλευρα ειναι τεστ αλλα super natural και απο την αλλη - ειναι απίστευτα μουσικός ,αν πεσει στα ματια σου discogsserfarisma δε χανεις να τον τσεκαρεις .audiokostas είπε:Αμα είναι για test records (έχω κανα δύο), προτιμώ αυτούς που έχουν sweep, tracking, channel separation, VTA κλπ test πάνω τους και όχι ηχογραφήσεις.
Να στήνω καλά το μηχάνημα και μετά ακούω τις ηχογραφήσεις που θέλω.
Έτσι το θυμάμαι κι εγώ. Αλλά δεν μου άρεσε σαν αίσθηση όταν το άκουσα. Πιτσιρικάς βέβαια ήμουν τότε. Κάτω από 18, νομίζω. Έχουν περάσει πάνω από πέντε χρόνια...Nestoras είπε:Το άκουσα πρόσφατα (από βινύλιο-δεν το είχα δει ποτέ πριν) και νόμιζα ότι η μπάντα έπαιζε στο δωμάτιό μου.
Και Ο θκος μου έτσι είναι: Μισός-μισόςTHEOD είπε:Η πλακα με αυτο δισκο ειναι απο τη μια πλευρα ειναι τεστ αλλα super natural και απο την αλλη - ειναι απίστευτα μουσικός ,αν πεσει στα ματια σου discogsserfarisma δε χανεις να τον τσεκαρεις .![]()
npap είπε:reference audiophile ηχογραφήσεις με καθαρά τεχνικά κριτήρια θα μπορούσα με την σειρά μου να αναφέρω πολλές... θα περιοριστώ όμως μόνο σε μία, που εκτός του "απόλυτου" ήχου με καθηλώνει και μουσικά...
Tower Of Power – Direct
και στο βινύλιο άμεσης κοπής (που κάποτε έπεσε στα χέρια μου για μια βδομάδα δανεικό και ο φίλος δεν μου το άλλαζε ούτε με την μισή μου δισκοθήκη) αλλά και στην εξίσου άψογη μεταφορά του σε cd που κυκλοφόρησε πολλά χρόνια αργότερα...
![]()
Με την θρυλική ΕΜΙ TG12345 (no tubes Σταύρο ;D) και τα Neumann (αν θυμάμαι καλά) να τραβάνε (από απόσταση λέει ο Alan Parsons και όχι close mic όπως διατείνονται πολλοί) τους Hiwatt με τις κιθάρες (το μπάσο ήταν DI) και τον μάγο Alan Parsons στο σκαμνί.degdekis είπε:η abbey road στα καλύτερά της....
Καλα αμα αυτη ειναι κακη ηχογραφηση τοτε τι να πουνε κατι αλλες...εξαιρετικη παραγωγη ειναι με αποψη και μια χαρα μιξη/ηχο.samy paraga είπε:Ωπ συγνώμη, μόλις θυμήθηκα την χειρότερη όλων...............αλλά τι υπέροχος ήχος
https://www.youtube.com/watch?v=jWECePdrwW0
Ναι όντως...samy paraga είπε:Ωπ συγνώμη, μόλις θυμήθηκα την χειρότερη όλων...............αλλά τι υπέροχος ήχος![]()