Καλα underground συγροτηματα (μη εμπορικα)

Έλα ρε συ, τους μετάλλικα δεν ξέρεις; Έχω όλες τις κασσέτες τους. Και κάτι φανζιν στα αμερικάνικα με δώρο ραφτό για τζήν μπουφάν! \m/

Και κάτι φανζιν στα αμερικάνικα με δώρο ραφτό για τζήν μπουφάν! \m/
WOW!!!! 8O 8O 8O 8O Έχω 2 ραφτά Ramones!!! ΑΝΤΑΛΛΑΖΕΙΣ?!?!?!?!?!?!?!?!? :lol: :lol: :lol: 8)

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΕΙΠΕ ΤΡΑΣ ΕΙΠΕ ΤΡΑΣ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΟΛΟΙ, ΑΚΟΥ ΤΡΑΣ, ΘΡΑΣ ΡΕ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΣΧΕΤΕ ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ, ΧΑΧΑΧΑ ΕΙΠΕ ΤΡΑΣ ΤΡΑΣ ΤΡΑΣ ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑ

....ε, πρωί είναι ακόμα....

Ανταλλαζω ραφτο Motorhead-England με fender precision bass '65.

(Για ολη την πλατη) :lol: Eπισης ανταλλαζω underground ραφτο

Grateful Dead με ολη τη δισκογραφια του Terlegka. 8)

Ελληνικα Underground συγκ/τα.Stress,Γενια του Χαους,Γκροβερ,Ναυτια,Panx Romana,Xαοτικη Διασταση. :lol: :lol: :o

Ακου αυτα και τα υπολοιπα τα βρισκουμε! 8)

Ελληνικα Underground συγκ/τα.Stress' date='Γενια του Χαους,Γκροβερ,Ναυτια,Panx Romana,Xαοτικη Διασταση. :lol: :lol: :o Ακου αυτα και τα υπολοιπα τα βρισκουμε! 8)[/quote']

Σοβαρέψου. Χαλάς το thread :evil: :lol:

ΘΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΑ ΦΛΩΡΕ

Ανταλλαζω ραφτο Motorhead-England με fender precision bass '65.(Για ολη την πλατη)
Τι εννοείς; Το μπάσο το κρεμάς μπροστά' date=' όχι στην πλάτη!

Eπισης ανταλλαζω underground ραφτο Grateful Dead με ολη τη δισκογραφια του Terlegka. 8)
Έχεις και το live at dervenoxoria, dekapentavgoustos of '87;

Βασικα δεν ψαχνω να ακουσω ενα συγκεκριμενο ειδος. Απλα υπαρχουν διαφορα αξιολογα συγκροτηματα που δεν ειναι και τοσο γνωστα και καλο θα ηταν να μαθω κανενα.

(παλι αργησα να απαντησω και το ξεμπουρδελεψατε)

(βασικα καλα κανατε!)

Tι μεταλλικά και ξύλινα λέτε ρε παιδιά... Πείτε μου και μένα.... Για μουσική λέμε??...:lol:

ενα ελληνικο συγροτημα underground ειναι οι κορε υδρο φτηνη underground pop για την ελιτ :lol:

Trending...

Νέα θέματα

Back