Κάτσε ρε άνθρωπε!Δεν κατάλαβα γιατί να έχουμε γνώμη; Σημαίνει κάτι αυτό αφού δεν μας αφορούσε το θέμα;Ok' date=' καταλαβαίνω πώς το λες, αλλά δηλαδή άμα εσύ δεις να βιάζουνε μια κοπέλα στο δρόμο θα πεις "στα @@ μου, εμένα βιάζουνε;" και θα πας παρακάτω; :lol: :lol: Ναι, ΠΡΟΦΑΝΩΣ δεν είναι το ίδιο, απλά το έθεσες λιγάκι αφοριστικά και δεν πάει έτσι....[/quote']
Όχι βρε παιδί μου αλλά δεν μπορώ να μπω στη μέση και να πω sf έχεις άδικο εδώ από τη στιγμή που έχω άγνοια περί του θέματος ή και δε με αφορά από τη στιγμή που ίσως να πρόκειται για κάτι προσωπικό..... Αυτό πάει και σε σένα abraxas. :wink:
φιλε gangster οι βρισιες που σβυστηκαν ειναι οι εξης:gangster' date=' οι βρισιες απλά σβήστηκαν[/quote']
Α, οκ!
Και προήλθαν από ποιόν; :roll:
μετα απο αλλη μια ειρωνια σου superfunk προς εμενα(ναι οκ εβαλε γελακια και καλα χιουμορ :? ),του ειπα ακριβως αυτο:superfunk εχεις κανει την μαλακια επαγγελμα,και μετα αυτος μου ειπε:η μαμα μου μου εχει πει να μην μιλαω με καθυστερημενα...
ολα αυτα ενω σε αλλο ποστ πριν μερικες μερες με ειπε με κεφαλαια γραμματα:υπανθρωπο :lol: ,επειδη επεμενα να μου πει ποιος ειναι ο κλασσικος ηχος fender...
μου διαγραφει λοιπον το ποστ μου(οπως μου εχει διαγραψει κ αλλα και δεν εχω πει τιποτα σε κανεναν) και αφηνει το δικο του που με ειρωνευεται...
ειδικα απο αυτον τον ξερολα δεν δεχομαι ποια κανενα χιουμορ οπως ξερω και πολλα ατομα που δεν γραφουν ποια στο νοιζ εξαιτιας του!
δεν ηθελα να συμμετασχω σε αυτο το thread του ..αποχωρισμου και της..κλαψας του....μη σε παρακαλω γυρνα πισω γιατι μου φαινεται αστειο απο την στιγμη που ..ενα φορουμ ειναι ρε παιδια...δεν ξερω γιατι το βλεπω τοσο χαλαρα εγω... :roll:
απλα ηθελα να ξερουν ολοι αυτο το...σοβαρο αιτιο αποχωρησης του sf.. :roll:
Τάκη το ότι είμαι νέος εδώ ας ελπίσω δεν μου αφαιρεί το δικαίωμα να πώ τη γνώμη μου....εγώ σας θαύμαζα το ίδιο και το χιούμορ σας....τώρα η λέξη μαλακία στο γραπτό λόγο χτυπάει αλλίως.....πές μου,έχω άδικο ?κι εμένα μου έχουν σβήσει διάφορα,αλλά ευτύχως......χωρίς να σημαίνει ότι δικαιολογώ τα πάντα..φιλε gangster οι βρισιες που σβυστηκαν ειναι οι εξης:gangster' date=' οι βρισιες απλά σβήστηκαν[/quote']
Α, οκ!
Και προήλθαν από ποιόν; :roll:
μετα απο αλλη μια ειρωνια σου superfunk προς εμενα(ναι οκ εβαλε γελακια και καλα χιουμορ :? ),του ειπα ακριβως αυτο:superfunk εχεις κανει την μαλακια επαγγελμα,και μετα αυτος μου ειπε:η μαμα μου μου εχει πει να μην μιλαω με καθυστερημενα...
ολα αυτα ενω σε αλλο ποστ πριν μερικες μερες με ειπε με κεφαλαια γραμματα:υπανθρωπο :lol: ,επειδη επεμενα να μου πει ποιος ειναι ο κλασσικος ηχος fender...
μου διαγραφει λοιπον το ποστ μου(οπως μου εχει διαγραψει κ αλλα και δεν εχω πει τιποτα σε κανεναν) και αφηνει το δικο του που με ειρωνευεται...
ειδικα απο αυτον τον ξερολα δεν δεχομαι ποια κανενα χιουμορ οπως ξερω και πολλα ατομα που δεν γραφουν ποια στο νοιζ εξαιτιας του!
δεν ηθελα να συμμετασχω σε αυτο το thread του ..αποχωρισμου και της..κλαψας του....μη σε παρακαλω γυρνα πισω γιατι μου φαινεται αστειο απο την στιγμη που ..ενα φορουμ ειναι ρε παιδια...δεν ξερω γιατι το βλεπω τοσο χαλαρα εγω... :roll:
απλα ηθελα να ξερουν ολοι αυτο το...σοβαρο αιτιο αποχωρησης του sf.. :roll:
+100000000000000 :wink:Θα ήθελα να πω κάτι για τον SF:Προσωπικά εγώ' date=' δεν ήξερα [b']την τύφλα μου[/b] στην π.S. εποχή (προ Superfunk) και έχω βοηθηθεί ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΟΛΥ από τις (κατά πολλούς) απόλυτες συμβουλές του.
Όχι ακριβώς...ξερεις τι γινεται ομως τωρα ηλια;εχεις μπλεξει δυο καταστασεις που ημουν μεσα εγω και φαινομαι ο κακος ενω εχουν γινει δεκαδες τετοια περιστατικα εδω μεσα με ολους μας αλλα οκ... :wink:
Αυτό που γράφεις εκτός από 'καραμέλα' είναι και τελείως παιδιάστικο. :roll:αλλα αυτο που κανεις ειναι παιδικο οι μεγαλοι ανθρωποι δεν αποφευφουν την μαχη.οσο για τις προσωπικες επιθεσεις με το να το βαζεις στα ποδια δεν κανεις τιποτα αλλλο απο το να διχνεις αδυναμια!!!
Καμμιά σχέση με την πραγματικότητα και την καθημερινή εμπειρία' date=' και αν θέλεις πίστεψέ με και θα δεις που σε 10 χρόνια θα καταλάβεις ότι έχω δίκιο. :wink:[/quote']bill εδω μπορει να εχεις δικιο και σαν μεγαλυτερος !
εχω να πω οτι και εγω ειχα μια διαμαχη με τον SF που ειχε να κανει με τη διαγραφη ποστ και ακομα πιστευω οτι ο τακις ειχε αρκετο δικιο!αλλα και εσυ τακι εισαι...θες να μεταφρασω το πρεβεζιανικο! :roll:
λιακο εχεις πμ...εχω να πω οτι και εγω ειχα μια διαμαχη με τον SF που ειχε να κανει με τη διαγραφη ποστ και ακομα πιστευω οτι ο τακις ειχε αρκετο δικιο!αλλα και εσυ τακι εισαι...θες να μεταφρασω το πρεβεζιανικο! :roll:
Εμένα γιατί ποτέ κανείς δεν μου έχει πειράξει κανένα από τα λιγοστά 242 posts μου;;;;; :?