Όσον αφορά εμένα...
Δεν νομίζω οτι κανείς στο forum χρειάζεται την παρουσία «μπράβων» ή «αυλικών».Τα forum υπάρχουν για να εκφράζεται ο καθένας ελεύθερα μέσα στα πλαίσια που το ίδιο το forum θέτει.
Όπως ο καθένας τοποθετείται με περίσσιο θάρρος για κάποιο θέμα θα πρέπει με το ίδιο να δέχεται και την κριτική του απο άλλα μέλη.Εγώ δεν θεώρησα ποτέ οτι ο Superfunk χρειάστηκε ή θα ήθελε υποστήριξη από άλλα μέλη ..ούτε είδα να δέχεται κάποια άνανδρη επίθεση.Το «εγώ συμφωνώ/διαφωνώ με τον SF» είναι πολύ πιο τίμιο απο το “μη μου πειράζετε τον SF” και όταν λέω SF εννοώ το οποιοδήποτε μέλος.
Ο σεβασμός κερδίζεται δεν επιβάλλεται.
Δεν μίλησα ούτε για μπράβους ούτε για αυλικούς.
Τι εννοείς 'άνανδρη' επίθεση; Ποια είναι η 'αντρική' επίθεση δηλαδή; :roll: :roll:
Αν βγει κάποιος και σε βρίσει (ακόμα και 'δίκιο' να έχει) και μετά στη δώσει και θέλεις να φύγεις' date=' δικαιοδοτούμαι εγώ να σου λέω 'μη φεύγεις Κόρτο μου, θα μας λείψεις', ενώ όταν συνέβαιναν τα γεγονότα που σε οδήγησαν στην απόφασή σου, έκανα την πάπια; Επαναλαμβάνω, άσχετα αν είχες ή όχι δίκιο.[/quote']
Το άνανδρη το έγραψα χαριτολογώντας...
Έγραψα πιο πάνω αν είδες "μέσα στα πλαίσια που το ίδιο το forum θέτει"..εγώ δεν είδα βρισίδια και προσβολές επι προσωπικού αν συνέβη κατι τέτοιο οκ πάω πάσο ,το ξέρεις καλύτερα το θέμα.
οκ όμως το θέμα δεν είναι να πλατιάσουμε τόσο πολύ απλά δεν ήθελα να θεωρούμαι Πόντιος Πιλάτος :wink: