- Λύσεις
- 1
- Πόντοι
- 1,603
Και για το φιλο μου τον mustafank να πω και εγω κάτι.mustafank είπε:Ωστόσο, αυτήν τη στιγμή, που γράφω, αισθάνομαι, παντελώς, απογοητεύμενος, σε φάση "είμαι ατάλαντος και θα 'πρεπε να τα παρατήσω".
Πώς τις ξεπεράσατε, ώστε να μην έχετε άγχος για την επόμενη φορά;
Πώς αντιμετωπίζετε τυχόν προβλήματα (λάθος νότες, κοκομπλόκο του εξοπλισμου), on stage;
![]()
Οπως βλεπεις απο τα συμφραζόμενα των ανωτέρω (εχει και ξανασυζητηθει το θέμα στο φορουμ παλαιοτερα) δεν θα πρεπει να αισθανεσαι απογοητευμένος και σε τετοια φαση που περιγράφεις, ειναι κατι που δεν υπάρχει ανθρωπος που να ασχολείται με τη μουσικη με οποιονδήποτε τροπος και να μην το εχει βιώσει και πάντα αυτες οι σκέψεις θα έρχονται-παρέρχονται και θα προβληματίζουν συγκυριακά ακόμα και τους πιο έμπειρους.
Αρα, δεν εισαι μόνος και δεν γραφω τιποτε αλλο γιατι οι εκλεκτοι συμφορουμίτες με κάλυψαν, μην γράφω ιδια πράματα απλά για να γράφω.
Μην το σκέφτεσαι λοιπον αρνητικά, αντιθετα δουλεψε αυτα που σκεφτεσαι και μετέτρεψε τα απο μια μανιοκαταθλιπτική κατάσταση που θα σου τρώει τα σωθικά, θα σου μαυρίζει την ψυχη για μέρες μειώνοντας σε στον ιδιο σου τον εαυτό, σε μια ευκαιρία να δουλεψεις αυτα που θεωρείς αδυναμα σημεία δικά σου και να εμπνευσεις θετικα την μπάντα σου.
Ακολουθησε συμβουλες που δόθηκαν.
Και ως επιλογο θα σου περιγράψω την σκηνη μιας γνωστης ταινίας
¨.... που στο Τοπ Γκαν, ο Μαβερικ που εχασε το φιλο του απο λάθος που θεωρουσε οτι ειχε την ευθύνη αποκλειστικά πηγαινε στις εκπαιδευτικες αερομαχίες και δεν συμμετείχε. Ο εκπαιδευτης του περιέγραψε την κατάσταση στον Διοικητή (Viper) και ο Viper του είπε. - Keep sending him up. Καποια στιγμή ξεκόλλησε και τους εφαγε όλους"
χααχαχαχαχαχαχαχααχαχαχααχ
Oποτε μην σε παιρνει απο κάτω.
Και μην αφηνεις το μυαλό σου να σου γιγαντώνει το πρόβλημα
Οι απο κάτω δεν τα πιανουν ολα, ακομα και μουσικοι να ειναι εκτος και αν ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΡΑΧΤΑ. Ποσο μαλλον αν ειναι δικα σας κομμάτια και δεν υπαρχει αμεσο μετρο συγκρισης οπως με τις διασκευες.
Αυτα τα λιγα λογια ειχα να πω για το θεμα.
Εμενα λιγο αλκοολ με βοηθούσε by the way.
Τελευταία επεξεργασία από moderator: