- Πόντοι
- 398
Πολλάκις, σε σημείο να αναρωτιόμαστε ΟΛΟΙ στην μπάντα : Τι στου διάουλου άκουαν οι αποκάτου !!!!!!!!LK είπε:Μου χει τύχει να νομίζω ότι πιο χάλια ΔΕΝ γίνεται, και να'χω συναρπάσει τα πλήθη.
Πολλάκις, σε σημείο να αναρωτιόμαστε ΟΛΟΙ στην μπάντα : Τι στου διάουλου άκουαν οι αποκάτου !!!!!!!!LK είπε:Μου χει τύχει να νομίζω ότι πιο χάλια ΔΕΝ γίνεται, και να'χω συναρπάσει τα πλήθη.
Εγώ κάποιες φορές σκέφτομαι πως κάποιοι "φαν" έρχονται απο υποχρέωση και είναι προετοιμασμένοι για τα χειρότερα. Οπότε όταν το πρόγραμμα τραβάει πάνω απο το 50% σε απόδοση, κάνουνε τούμπες! ;Dbouzoukleri είπε:Πολλάκις, σε σημείο να αναρωτιόμαστε ΟΛΟΙ στην μπάντα : Τι στου διάουλου άκουαν οι αποκάτου !!!!!!!!
μπα, όλοι έχουν γεννηθεί ταλέντα και στις πρώτες εμφανίσεις σκίσανε.είναι πολύ πιθανό ότι στις πρώτες σας ζωντανές εμφανίσεις, πολλοί από εσάς, θα είχατε ανάλογες, κακές εμπειριες.
με το επόμενο πετυχημένο.Πώς τις ξεπεράσατε, ώστε να μην έχετε άγχος για την επόμενη φορά;
με λιγότερο άγχος, καλύτερη προετοιμασία, ψυχολογία και χαρά.Πώς αντιμετωπίζετε τυχόν προβλήματα (λάθος νότες, κοκομπλόκο του εξοπλισμου), on stage;
Johnnie Walker keep walking και αυτοπεποίθηση.αισθάνομαι, παντελώς, απογοητεύμενος, σε φάση "είμαι ατάλαντος και θα 'πρεπε να τα παρατήσω".
Σαν να τα είχα γράψει εγώ. Ακριβώς όμως.yameth είπε:1. αν κάτι δεν πηγαίνει καλά στον ήχο μου, στο στήσιμο της μπάντας ή στον συνολικό ήχο, σίγουρα θα κάνω κάποιο παιδαριώδες λάθος στο παίξιμο αφού χάνω την αυτοσυγκέντρωση μου και χαλιέμαι αφάνταστα. Και δεν παύει αυτή η "ψυχολογία" (!!!) αν δεν διορθώσω κάπως την κατάσταση. Υπολόγισε 2-3 κομμάτια ζημιά. Ο απόλυτος ερασιτεχνισμός θα έλεγα αλλά έτσι αντιδρώ...
2. μετά απο κάθε live και για 2 μέρες περίπου δεν θέλω να ακούσω τίποτα σχετικό. Εμετός... Η αυτοκριτική στο ζενιθ της.
Αλλά ευτυχώς είμαστε άνθρωποι και ως γνωστόν επιπόλαια όντα (ιδιαίτερα στη χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας) και αφού περάσει το διήμερο, ξανά προς τη δόξα τραβάς.
Διότι όποιος δεν εκτίθεται, είτε λουφάζει, είτε απλά κομπορρημονεί για το τι ήταν κάποτε ή θα έκανε αν ήταν σήμερα. So just Do it!
+1.000.000stamkosk είπε:Σκέψου πως σε κάθε επόμενο live, θα κάνεις νέα λάθη!
Το αστείο της υπόθεσης (γιατί σαν αστείο πρέπει να το βλέπεις) είναι πως όσο κι αν έχεις/έχετε προετοιμαστεί, όσο κι αν έχετε διοθρώσει λάθη, όσο κι αν έχετε βελτιώσετε μέρη του κομματιού, θα κάνεις λάθος εκεί που δεν είχες κάνει ποτέ, σε ένα σημείο που παίζεις με κλειστά μάτια για την πλάκα σου, σε ένα σημείο που θα είναι τόσο παιδαριώδες που θα αναρωτιέσαι πως είναι δυνατόν να γίνει λάθος. Ε ναι, είναι δυνατόν....
Το ποτηράκι πριν όντως βοηθάει...
Το αλκοόλ πριν το live (σε μικρή ποσότητα, έζι; ) είναι χαλαρωτικό. Ένα ουίσκι, μια μπύρα (αν και φουσκώνει) είναι ότι πρέπει. Ένα όμως, γιατί Γιάννη μου αν είναι περισσότερα, θα έχουμε νέο thread ;Dmustafank είπε:Πώς τις ξεπεράσατε, ώστε να μην έχετε άγχος για την επόμενη φορά;
Πώς αντιμετωπίζετε τυχόν προβλήματα (λάθος νότες, κοκομπλόκο του εξοπλισμου), on stage;
![]()
Θα συμφωνησω απόλυτα σε αυτο !!! Συμβαινει και σε εμενα , οσες πρόβες και να κανεις ποτε δεν είσαι ''ετοιμος'' γιατι στο λαιβ θα γινουν λαθη που δεν εχουν γινει ποτε σε προβα !! Δε μπορω να δωσω εξηγηση.Αυτο που σιγουρα βοηθαει απιστευτα ειναι να υπαρχει καλος ηχος, οσο καλυτερος τοσο μικροτερες οι πιθανοτητες για λαθη 8)stamkosk είπε:Σκέψου πως σε κάθε επόμενο live, θα κάνεις νέα λάθη!
Το αστείο της υπόθεσης (γιατί σαν αστείο πρέπει να το βλέπεις) είναι πως όσο κι αν έχεις/έχετε προετοιμαστεί, όσο κι αν έχετε διοθρώσει λάθη, όσο κι αν έχετε βελτιώσετε μέρη του κομματιού, θα κάνεις λάθος εκεί που δεν είχες κάνει ποτέ, σε ένα σημείο που παίζεις με κλειστά μάτια για την πλάκα σου, σε ένα σημείο που θα είναι τόσο παιδαριώδες που θα αναρωτιέσαι πως είναι δυνατόν να γίνει λάθος. Ε ναι, είναι δυνατόν....
το πιο βασικο: Τις προβες αν οχι ολες να τις ηχογραφειτε για να ακουτε τις αδυναμιες σαςmustafank είπε:Μόλις επέστρεψα από το live της μπάντας μου, όπου, αν θέλω να κάνω ειλικρινή αυτοκριτική, έπαιξα χάλια...![]()
Αμα παιζει τοσο χαλια οσο εσυ και δεν ειναι ευχαριστημενος οπως κι εσυ .... εχει ενα δικιο μπορω να πω.Μπορειτε να αλλαξετε τηλεφωνα για να του συστησεις τον γιατρο σου. ;Dgvour είπε:Μαζι σου,διαρκως ετσι αισθανομαι οταν παιζω.
Αρα οτι και να σου πω μ...κια θα ειναι.
Κι οσο γινονται διαφορα κατα τη διαρκεια του live,τοσο μεγαλωνει αυτο το συναισθημα
και σου φταινε ολα σε σημειο που χανεις την ευχαριστηση και περιμενεις να τελειωσει για να "λυτρωθεις".
Σκεφτεσαι "το γ...σα το κομματι,εσκισα τη μπαντα,αμαν ειναι και καλοι μουσικοι απο κατω και βλεπουν,ρεζιλι,τι δουλεια εχω εδω ;D ;D κλπ κλπ....".
χαχαχαχα σε στυλ "και με την ισοπαλια ειμαστε ευχαριστημενοι"yameth είπε:Εγώ κάποιες φορές σκέφτομαι πως κάποιοι "φαν" έρχονται απο υποχρέωση και είναι προετοιμασμένοι για τα χειρότερα. Οπότε όταν το πρόγραμμα τραβάει πάνω απο το 50% σε απόδοση, κάνουνε τούμπες! ;D