Καινούριος ενισχυτής

Α ναι ναι, the 4 cable method, κάπου το είχα διαβάσει στο bossgtcentral...

ευχαριστώ πολύ παιδιά. :wink:

Ναι γιατί κάποια στιγμή κατάλαβα ότι δεν έχει και τόσο σημασία η διαφορά στον ήχο που προσφέρει ο λαμπάτος' date=' όσο έχει το παίξιμό μου το ίδιο και είναι αυτό που πρέπει να βελτιώσω και όχι τις λάμπες του ενισχυτή μου.

[/quote']

για να βελτιωθεις πρεπει να παιζεις συχνα....

για να παιζεις συχνα πρεπει να γουσταρεις...

για να γουσταρεις πρεπει να εχεις ηχο!!!!

για να εχεις ηχο πρεπει να εχεις λαμπα!!!

εχω το gt-5 αλλα εχω δοκιμασει τα παντα...και το ultrex :D και τιποτα δεν ειναι λαμπα!!!!

χωρις να θελω να σου παω κοντρα η να σε προσβαλω..

Στις 2 το βραδυ παιξε unplugged.....
Η για εξάσκηση πάρε μια φτηνή ακουστική να φτιάξεις και σωστό δεξί..!

Ναι γιατί κάποια στιγμή κατάλαβα ότι δεν έχει και τόσο σημασία η διαφορά στον ήχο που προσφέρει ο λαμπάτος' date=' όσο έχει το παίξιμό μου το ίδιο και είναι αυτό που πρέπει να βελτιώσω και όχι τις λάμπες του ενισχυτή μου.

[/quote']

για να βελτιωθεις πρεπει να παιζεις συχνα....

για να παιζεις συχνα πρεπει να γουσταρεις...

για να γουσταρεις πρεπει να εχεις ηχο!!!!

για να εχεις ηχο πρεπει να εχεις λαμπα!!!

εχω το gt-5 αλλα εχω δοκιμασει τα παντα...και το ultrex :D και τιποτα δεν ειναι λαμπα!!!!

χωρις να θελω να σου παω κοντρα η να σε προσβαλω..
Μ' αρέσει ο συλλογισμός σου! :D

Λέω να κατέβω κάποια στιγμή Θεσ/νίκη για να δοκιμάσω τους laney και αν βρω κάναν fender.Αν δε με ικανοποιήσουν ,βουυυρρρ για τον peavey!

Εκτός και αν βαρεθώ και τον παραγγείλω κατευθείον...

Έκοψα και το δάχτυλό μου μαλάκας και πρέπει να περιμένω να γιάνει.Δε λέει να αρχίσω να αιμορραγώ μές στο μαγαζί,πάνω στα μηχανήματά τους...

Paidia foberos enysxhths gia ayta ta xrhmata einai enas Carvin. O Vintage 16.All tube me treis 12AX7 kai dyo EL 84.&Exo akousei ton 50 Watt kai milame einai sketh glyka !!

Tora gia thn timh... o 50 arhs eixe gyro sta 790 Euro o 16 basika prepei na einai poly poio f8hnos. &&

&

SUPERFUNK ton exo akousei (sta 50 Watt den 8umamai to montelo) se ena magazi sta Giannena. Den ksero apo pou ton fernei alla 8a ton rothso giati ayton pou to exei ton ksero kala. Poia einai h gnomh sou gia ton Koch pou pairno ??  

Ο Carvin ειναι ισως ο καλυτερος' date='δεν τον φέρνουν όμως εδω :cry:[/quote']

Αν θυμάμαι καλά παλιότερες συζητήσεις, τον 50άρη τον φέρνει η αντιπροσωπία στην Αθήνα, είναι χαμηλά στην Ακαδημίας αν δεν κάνω λάθος.

Ο Carvin ειναι ισως ο καλυτερος' date='δεν τον φέρνουν όμως εδω :cry:[/quote']

Αν θυμάμαι καλά παλιότερες συζητήσεις, τον 50άρη τον φέρνει η αντιπροσωπία στην Αθήνα, είναι χαμηλά στην Ακαδημίας αν δεν κάνω λάθος.
+1 Γιατι και ενας φιλος μου τον αγορασε πριν κανα εξαμηνο.....

Από το site της Carvin έχει 399 $ άλλα 25 για μεταφορικά,δηλαδή 270 ευρώ.Για USA μόνο,όμως. :(

Θα πάρω τηλέφωνο και την ελληνική αντιπροσωπία να δω τι παίζει.

Αν και έχω μια υποψία ότι ΔΕΝ θέλω,μ' αυτά που θ' ακούσω...

Φίλε μου είσαι νευρικός;

Σε ρωτάω πολύ σοβαρά, γιατί αν είναι η αντιπροσωπία αυτή που νομίζω, μπορεί και να σε γράψουν οι εφημερίδες αν πας από εκεί.

Ο τύπος είναι ο μεγαλύτερος σπαζαρχίδης που έχω δει στη ζωή μου.

Έχουν γράψει και άλλοι τις εμπειρίες τους, τσέκαρε στο search για να δεις.

Χίλιες φορές κρίμα, γιατί δεν υπάρχει προϊόν της Carvin που να μην είναι από καλό έως φανταστικό, ακόμα και οι ακουστικές τους που φτιάχνονται στην Κορέα (αλλά σετάρονται στην Αμερική) είναι εξαιρετικές για τα λεφτά τους.

Λοιπον ρωτησα,&η αντιπροσωπια ειναι η "Τσιτιριδης Α.Ε.", Ακαδημιας 88, αλλα οντως ειναι Γ@@@@@τΑ Γ@@@@@τα με κεφαλαια γραμματα, τοθσ ενδιαφερει περισσοτερο η χονδρική παρά η λιανική πώληση. Εκει ποθ είδα τον 50 Watt είχε και μια Carvin&σε&strat style&μοντέλο Bolt on, νομίζω ή κατι τέτοιο, παιδια , Alder Body, Maple Neck, Sperzel Lockink Tuners&σε ένα Sun Burst χρωμα φοβερό, με βαλίτσα, παιδιά μαντέψτε τιμή ? (made in U.S.A. )&890&Euro...Τράβαγα τα μαλιά μου .Αλλα μην περιμενετε να σας πουν τόσο&εκει...&&&

Φίλε deebblues η κιθάρα που είδες θα πρέπει να ήταν η Contour 66. Ρίξε μια ματιά στο site της Carvin να δεις πόσο πωλείται στην Αμερική... :(

(και εννοείται ότι όλα τα όργανα της Carvin είναι "custom shop" με μία έννοια, αφού το φτιάχνεις κατά τα γούστα σου. Τα πραγματικά τους "custom shop", με παραγωγή 10-15 κομμάτια, είναι έργα τέχνης. Στο PC μου έχω background μια εικόνα από το site τους που δείχνει κάποια τέτοια... πανέμορφα όργανα...

¶λλη μία απορία:

Είναι εύκολο/δυνατό να βάλω headphone output σε ενισχυτή που δεν έχει;

Παιδια η Bolt On ηταν. Φοβερο όργανο. Ο Nomad στην Αθήνα είχε 1,200 Euro στα Γιαννενα τον βρήκα 800 Euro και εδώ στην Αρτα μου είπαν: " Ασε φιλε δεν ερχονται Carvin στην Ελλαδα "& Μηπος έχουν χασει λίγο την μπάλα&?????

Παιδια η Bolt On ηταν. Φοβερο όργανο. Ο Nomad στην Αθήνα είχε 1' date='200 Euro στα Γιαννενα τον βρήκα 800 Euro και εδώ στην Αρτα μου είπαν: " Ασε φιλε δεν ερχονται Carvin στην Ελλαδα "& Μηπος έχουν χασει λίγο την μπάλα&?????

[/quote']
Μήπως ήταν η Bolt plus τότε? Αυτή νομίζω βγαίνει με laminated top.

Είναι ακόμα πιο φτηνή από την Contour στην Αμερική, αλλά πολύ καλό όργανο.

Όσο για την τιμή που βρήκες τον Nomad είναι πολύ καλή, τηρουμένων των αναλογιών. :wink:

εγω παιδες ψηφιζω Tech 21 TM30 λογω ευελιξιας (fx loop, xlr out, headphones) , φυσικα εχει και αξιοπρεπεστατο ηχο επειδη ειναι αναλογικο μηχανημα - οχι ψηφιακο. αν τον βρεις γυρω στα 350 ευρω τσιμπα τον.

οσον αφορα τις δυναμικες, παρε μια κλασσικη... να φτιαξεις και δαχτυλα ...
em.icon.wink.png

Λοιπον ρωτησα' date='&η αντιπροσωπια ειναι η "Τσιτιριδης Α.Ε.", Ακαδημιας 88, αλλα οντως ειναι Γ@@@@@τΑ Γ@@@@@τα με κεφαλαια γραμματα, τοθσ ενδιαφερει περισσοτερο η χονδρική παρά η λιανική πώληση. Εκει ποθ είδα τον 50 Watt είχε και μια Carvin&σε&strat style&μοντέλο Bolt on, νομίζω ή κατι τέτοιο, παιδια , Alder Body, Maple Neck, Sperzel Lockink Tuners&σε ένα Sun Burst χρωμα φοβερό, με βαλίτσα, παιδιά μαντέψτε τιμή ? (made in U.S.A. )&890&Euro...Τράβαγα τα μαλιά μου .Αλλα μην περιμενετε να σας πουν τόσο&εκει...&&&

[/quote']
Επειδή τον ενδιαφέρει περισσότερο η χονδρική θα άνοιξε και δεύτερο μαγαζί πιο δίπλα.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back