- Πόντοι
- 723
επειδη μαλλον σε μπερδεψαμε παρε αυτο και εισαι καλυμμενος σε ΚΑΘΕ περιπτωση:

Θα τον έπαιρνα ευθύς αμέσως,αλλά με προβληματίζει το ότι δεν ταιριάζει με το χαλί μου!Σε άλλο χρωματάκι υπάρχει;επειδη μαλλον σε μπερδεψαμε παρε αυτο και εισαι καλυμμενος σε ΚΑΘΕ περιπτωση:
Ηλία' date=' τον Seymour Duncan που είναι στην πάνω φωτογραφία, ξέρεις, κάτω απ'όλη αυτή τη σαβούρα :lol: μήπως τον πουλάς;;;[/quote']Δεν πιστεύω να την εννοείς την ερώτηση???/...:lol:
:lol: :lol: :lol:Δεν πιστεύω να την εννοείς την ερώτηση???/...:lol:
Ποτε δεν κατάφερα με λαμπάτο ενισχυτή να παίξω χαμηλά και να το ευχαριστηθώ' date=' ούτε να παίξω χαμηλά στις 2 την νύχτα (μένω σε πολυκατοικία).
[/quote']
και ευχαριστήθηκες με τον τρανζιστορατο?
έπαιζες αρκετό διάστημα με full tube ενισχυτή και μπόρεσες να γυρίσεις πάλι στο τρανζίστορ και στα ψηφιακά?
απίστευτο....
έπαιζα χρόνια με τρανζίστορ και ψηφιακά και απτήν στιγμή που πήρα τον engl ακούω πραγματικό ήχο ηλεκτρικής κιθάρας!!!!
Με χαλάει ακόμη και αν περνάω το GT-5 μου απτον ενισχυτή (ακούγεται κατευθείαν η διαφορά της τζιτζικιλας...μπλιαχ)
Ειδικά αυτό για τη "μελέτη" με ενδιαφέρει,καθώς η σχέση μου με την κιθάρα περνάει μια κρίση τον τελευταίο καιρό...η ανταποκριση που εχουν οι λαμπατοι ενισχυτες στα dynamics(και οχι μονο) οταν παιζεις δεν μπορεις να την βρεις τοσο καλα στους τρανζιστορ.μελετωντας με λαμπατο βελτιωνεται πολυ παραπανω το παιξιμο σου και μαθαινεις να παιζεις σωστα
Ναι γιατί κάποια στιγμή κατάλαβα ότι δεν έχει και τόσο σημασία η διαφορά στον ήχο που προσφέρει ο λαμπάτος, όσο έχει το παίξιμό μου το ίδιο και είναι αυτό που πρέπει να βελτιώσω και όχι τις λάμπες του ενισχυτή μου.Ποτε δεν κατάφερα με λαμπάτο ενισχυτή να παίξω χαμηλά και να το ευχαριστηθώ' date=' ούτε να παίξω χαμηλά στις 2 την νύχτα (μένω σε πολυκατοικία).
[/quote']και ευχαριστήθηκες με τον τρανζιστορατο?
έπαιζες αρκετό διάστημα με full tube ενισχυτή και μπόρεσες να γυρίσεις πάλι στο τρανζίστορ και στα ψηφιακά?
Επειτα η ποιότητα του modeling τοσο στους Cube όσο και στο GT-8, που επίσης έχω, είναι πολύ καλή. Καμμία σχέση με την GT-5.
Οι ενισχυτές "ακούνε" στα dynamics μια χαρά.
Η τιμή τους είναι πολύ προσιτή έτσι ώστε να μη ζοριστώ αν έχω κάνει λάθος στην επιλογή του ενισχυτή ή αν μετα απο 2 χρόνια τα γούστα μου αλλάξουν.
Μου προσφέρουν πολύ μεγαλύτερη γκάμα απο ηχοχρώματα (βλέπε μοντέλα ενισχυτών) για να ψαχτώ στο τι μου κάνει ή απλώς να παίξω ανάλογα με την διάθεση της στιγμής.
Και τέλος είναι ευκολότερο το κουβάλημα.
Βέβαια όλα τα παραπάνω ισχύουν για τις δικές μου ανάγκες που είναι παίξιμο στο σπιτι και live παίξιμο σε μια θεατρική ομάδα.
Οι ανάγκες και τα γουστα καθενός είναι διαφορετικά αλλα πιστεύω ότι θα μπορούσε κανείς να ακούσει αυτούς του ενισχυτές χωρίς προκατάληψη και να δεί αν ταιριάζουν με τις ανάγκες του.
Τωρα μίλησες σωστά!οι ανάγκες , οι απαιτήσεις, που εχει ο καθενας διαφέρουν,οπως διαφερουν και οι εμπειρίες του :wink:Βέβαια όλα τα παραπάνω ισχύουν για τις δικές μου ανάγκες που είναι παίξιμο στο σπιτι και live παίξιμο σε μια θεατρική ομάδα. Οι ανάγκες και τα γουστα καθενός είναι διαφορετικά αλλα πιστεύω ότι θα μπορούσε κανείς να ακούσει αυτούς του ενισχυτές χωρίς προκατάληψη και να δεί αν ταιριάζουν με τις ανάγκες του.