- Πόντοι
- 48
μετα απο 4 χρονια με μια μεσαιας τιμης ηλεκτροακουστικη cort , ηρθε ο καιρος να παρω μια σοβαρη ακουστικη.δεν με ενδιαφερει καθολου το πιεζοηλεκτρικο συστημα ωστε να παιξω βυσματωμενος,με ενδιαφερει να αμερικανιζει ο ηχος της και να σκαει χωρις να τριζει ομως αλλα και πρωτιστως να μην φαλτσαρει!!!
εχω απηυδησει με αυτη που ειχα μεχρι τωρα!δοκιμασα πρασφατα μια lakewood , δεν θυμαμαι μοντελο αλλα με το πρωτο ακκορντο απογειωθηκα κυριολεκτικα!
η κιθαρα αυτη που χρειαζομαι θα χρησιμοποιειται unplugged σε μια παραδοσιακη παρεα που θα παιζει επτανησιακη μουσικη σε θεατρα διαφορων νομων και χωρων συνοδευοντας 4-5 μαντολινα.
στο σπιτι μου θα χρησιμοποιειται για κομματια τυου ballad/rock/meola/αντωνη βαρδη.αυτα μ αρεσουν τι να κανω!!!! 8)
τα χρηματα που εχω να διαθεσω ειναι απο 1000 - 2000 ευρω.
προτασεις?????
εχω απηυδησει με αυτη που ειχα μεχρι τωρα!δοκιμασα πρασφατα μια lakewood , δεν θυμαμαι μοντελο αλλα με το πρωτο ακκορντο απογειωθηκα κυριολεκτικα!
η κιθαρα αυτη που χρειαζομαι θα χρησιμοποιειται unplugged σε μια παραδοσιακη παρεα που θα παιζει επτανησιακη μουσικη σε θεατρα διαφορων νομων και χωρων συνοδευοντας 4-5 μαντολινα.
στο σπιτι μου θα χρησιμοποιειται για κομματια τυου ballad/rock/meola/αντωνη βαρδη.αυτα μ αρεσουν τι να κανω!!!! 8)
τα χρηματα που εχω να διαθεσω ειναι απο 1000 - 2000 ευρω.
προτασεις?????
Τελευταία επεξεργασία από moderator: