Ώπα, για λέγε... Βαριά κατηγορία για έναν πολύ μεγάλο μουσικό.longshadow είπε:Μάνος ΧατζιδάκιςΟι μέτριοι μουσικοί αντιγράφουν.
Οι καλοί μουσικοί κλέβουν.
Ώπα, για λέγε... Βαριά κατηγορία για έναν πολύ μεγάλο μουσικό.longshadow είπε:Μάνος ΧατζιδάκιςΟι μέτριοι μουσικοί αντιγράφουν.
Οι καλοί μουσικοί κλέβουν.
Μπα...longshadow είπε:Μάνος Χατζιδάκις
Πάντως το είχε κι αυτός αναφέρει!....(κλέψει??)... ;Dmscmkr είπε:Μπα!Μπα...
* Good artists copy. Great artists steal. (Pablo Picasso)
* Immature poets imitate; mature poets steal. (T. S. Eliot, in Philip Massinger, in The Sacred Wood - 1920)
http://en.wikiquote.org/wiki/Pablo_Picasso
Το κομματι μπορει να ειναι καλο, ο δισκος ομως...... : : :Superfunk είπε:Παντως ακομα και να το εκλεψαν (που δεν το εκλεψαν) το κομματι των CP ειναι δραματικα καλυτερο απο ολες τις αποψεις...
;D ;D ;D!και πίστευα ότι εγώ ήμουν μόνο ανώμαλος...όντως τα κομμάτια του δε μου λένε τίποτα-όχι ότι δεν είναι καλός κιθαρίστας-απλά δε μου λέει γενικά τίποτα,προτιμώ 1000 φορές τον Στέφανο(τον Βαι Βαι)!Superfunk είπε:παντως Σατριανι ΔΕΝ ακουω (γιατι απλα δεν τον αντεχω ουτε ενα λεπτο... )
+1!δε μπορώ να δεχθώ κάτι τέτοιο!είπαμε παρθενογένεση στην τέχνη δεν υπάρχει..αλλά το να παρουσιάσεις έναν ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ ως κλέφτη είναι too much,εξάλλου τα έργα του Χατζιδάκι δεν είναι 3 συγχορδίες...όπως των CP και των κάθε CP!fotonios είπε:Μάνος Χατζιδάκις
Ώπα, για λέγε... Βαριά κατηγορία για έναν πολύ μεγάλο μουσικό.
Καλό είναι να διαβάζουμε όλα τα ποστς με τη σειρά και πιο προσεκτικά για να καταλαβαίνουμε και τί θέλουν να πουν...bluesbreaker είπε:+1!δε μπορώ να δεχθώ κάτι τέτοιο!είπαμε παρθενογένεση στην τέχνη δεν υπάρχει..αλλά το να παρουσιάσεις έναν ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ ως κλέφτη είναι too much,εξάλλου τα έργα του Χατζιδάκι δεν είναι 3 συγχορδίες...όπως των CP και των κάθε CP!
Eιλικρινά συγνώμη δεν πρόσεξα τα παραπάνω posts και δε συνειδητοποίησα πως αναφερόσουν σε ρήση του Χατζηδάκι :-[ :-[ :-[ :-[!!!δικό μου το λάθοςlongshadow είπε:Καλό είναι να διαβάζουμε όλα τα ποστς με τη σειρά και πιο προσεκτικά για να καταλαβαίνουμε και τί θέλουν να πουν...
Καθως επισης...Haris είπε:Οι άνθρωποι λειτουργούν με αυτό τον τρόπο - σε όλους τους τομείς - από τότε που κατέβηκαν από τα δέντρα (κάτι που σύμφωνα με τον Douglas Adams, δεν είναι βέβαιο ότι ήταν καλή κίνηση...).
Επίσης, ο Mark Twain είχε πει "All you need in this life is ignorance and confidence; then success is sure". Εντελώς άσχετο, αλλά να μη δείξω κι εγώ ότι είμαι διαβασμένος;kilon είπε:Νομίζω απο όλους πιο καλά το είπε ο Νεύτωνας σχετικά με την πρωτοτυπία όταν παραδέχτηκε "Στέκομαι σε όμους γιγάντων"
Α, κι εγώ που νόμιζα ότι ήταν τίτλος album των Oasis... Κι εδώ κλέφτες οι αδελφοί Gallagher...
Είμαι σίγουρος ότι το ήξερε, απλά έλεγε κάτι τέτοιες εξυπνάδες για να ψαρώνουμε παραπάνω. Είναι όπως όταν ο chuck norris τρώει σφαίρα και λέει στη γκόμενα: "Don't worry. It's just a scratch".spy είπε:...
ΥΓ. BTW, ο Newton έκανε ΠΟΛΛΑ παραπάνω από τους γίγαντες στους ώμους των οποίων στάθηκε.