just like lightning

hyperpanos

Μέλος
Πόντοι
36
ένα take σε ένα από τα κομμάτια του φαλακρού πράκτορα (satriani) που στοιχειώνει τα ονειρά μου  ;) ;) ;).

Εγώ πότε θα απόκτήσω τον τόνο του κύριε Ευαγγελάτο μου  ;D ;D ;D,

για τα χέρια το ξέρουμε, ποτέ  :( :( :(

Joe_Satriani_-_Just_Like_Lightning.mp3

Attachments

Εξαφανισες ;D ;D...καποιες νοτουλες στο αρχικο γρηγορο θεματακι αλλα μετα καλα το πηγες....καλη προσπαθεια ;)

Παντα τετοια.

δίκιο έχεις, αλλά από αυτί είναι ότι βγάζω,σε ευχαριστώ όμως  :) :) :)

hyperpanos είπε:
Εγώ πότε θα απόκτήσω τον τόνο του κύριε Ευαγγελάτο μου  ;D ;D ;D,

για τα χέρια το ξέρουμε, ποτέ  :( :( :(
Δε χρειαζεται φιλε Πανο.Εχεις δικο σου τονο και ειναι πολυ ωραιος(εμενα τουλαχιστον μ αρεσει πολυ).Εχεις σκεφτει να βαλεις κατι δικο σου(μπορει να το χεις κανει ηδη και ως

νεος σχετικα στο φορουμ να μην το χω παρει χαμπαρι)?

Ηyperfriend!

Δεν το ξερω το κομματι..δεν ακουω πολυ τσου βιρτουοζους,πολυ επιλεκτικα μονο.

Αυτο που ακουσα μου αρεσε,δειχνει δαχτυλα με ''πολυ ψωμι''.

Εισαι ωραιος!

Ταπεινα αν θα μπορουσα να σε συμβουλεψω θα σου ελεγα τα εξης:

Δεν ξερω αν το κανεις,αν οχι,παιζε με ενισχυτη.

Εχε τα μιμητηρια για να ξεδινεις και οχι για βασικο ηχο σου.

Τραγουδα μελωδιες πρωτα και μετα παιζε τες(με απλα backing tracκs)

Τραγουδα αυτο που παιζεις ταυτοχρονα με το παιξιμο.(Απλα πραματα,πεντατονικη,φυσικη ελασσονα,αργα...ΔΕΝ ειναι δυσκολο κι ας λενε...)

Ακου προσεκτικα το vibrato ενος παιχτη που αγαπας και προσπαθησε να το μιμηθεις

(Κανε ΜΟΝΟ αυτο για μια βδομαδα... 8))

Ασε κατω το ποτηρι! >:( (Σορυ,η κορη μου...)

Οσο κι αν σου ακουστει υπερβολικο,οσο κι αν ξερω οτι εχεις ξεπερασει το σταδιο...

Ακου κλασσικο ροκ-μπλουζ ροκ και χτισου πανω σ αυτο ρυθμικα και τονικα παιζοντας πανω στα κομματια τα ιδια.ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΨΩΜΙ ΓΙΑ ΟΛΑ!

Χωρις να παρατησεις τα βιρτουοζια...Ολα με μετρο!

Μην προσπαθεις να μιμηθεις,προσπαθησε να κλεψεις. ;)(Οχι κανα σαντουιτς..)

Παιζε αυτα που σε εντυπωσιαζουν και ΜΠΟΡΕΙΣ.

τΑ ΘΕΤΙΚΑ ΣΟΥ.Μη χανεις χρονο με πραγματα που σε δυσκολευουν ΠΟΛΥ!

Ταπεινα με ενδιαφερον,δεν ειμαι δασκαλος,ειμαι φιλος,ολα ειναι αντικειμενικα,μιλησα υποκειμενικα!

(Μην αρχισουν  να με κραζουν... ;D)

Άκουσέ το ο ίδιος και κράτησε (αγνοώντας το πρωτότυπο που ούτε εγω το ξέρω) ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣ (no matter who's playing it).

Μου άρεσε κι εμένα.

freerock1974 είπε:
Ταπεινα με ενδιαφερον,δεν ειμαι δασκαλος
Είσαι (ευτυχώς, θέλεις δεν θέλεις)

Ηyperfriend!

Δεν το ξερω το κομματι..δεν ακουω πολυ τσου βιρτουοζους,πολυ επιλεκτικα μονο.

Αυτο που ακουσα μου αρεσε,δειχνει δαχτυλα με ''πολυ ψωμι''.

Εισαι ωραιος!

Ταπεινα αν θα μπορουσα να σε συμβουλεψω θα σου ελεγα τα εξης:

Δεν ξερω αν το κανεις,αν οχι,παιζε με ενισχυτη.

Εχε τα μιμητηρια για να ξεδινεις και οχι για βασικο ηχο σου.

Τραγουδα μελωδιες πρωτα και μετα παιζε τες(με απλα backing tracκs)

Τραγουδα αυτο που παιζεις ταυτοχρονα με το παιξιμο.(Απλα πραματα,πεντατονικη,φυσικη ελασσονα,αργα...ΔΕΝ ειναι δυσκολο κι ας λενε...)

Ακου προσεκτικα το vibrato ενος παιχτη που αγαπας και προσπαθησε να το μιμηθεις

(Κανε ΜΟΝΟ αυτο για μια βδομαδα... 8))

Ασε κατω το ποτηρι! >:( (Σορυ,η κορη μου...)

Οσο κι αν σου ακουστει υπερβολικο,οσο κι αν ξερω οτι εχεις ξεπερασει το σταδιο...

Ακου κλασσικο ροκ-μπλουζ ροκ και χτισου πανω σ αυτο ρυθμικα και τονικα παιζοντας πανω στα κομματια τα ιδια.ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΨΩΜΙ ΓΙΑ ΟΛΑ!

Χωρις να παρατησεις τα βιρτουοζια...Ολα με μετρο!

Μην προσπαθεις να μιμηθεις,προσπαθησε να κλεψεις. ;)(Οχι κανα σαντουιτς..)

Παιζε αυτα που σε εντυπωσιαζουν και ΜΠΟΡΕΙΣ.

τΑ ΘΕΤΙΚΑ ΣΟΥ.Μη χανεις χρονο με πραγματα που σε δυσκολευουν ΠΟΛΥ!

Ταπεινα με ενδιαφερον,δεν ειμαι δασκαλος,ειμαι φιλος,ολα ειναι αντικειμενικα,μιλησα υποκειμενικα!
Τώρα χωρίς πλάκα ή κάνεις παρέα με τον Scott Henderson ή είναι απίστευτη σύμπτωση ;D ότι σε όλα συμφωνείτε ΑΚΡΙΒΩΣ.

Φίλε Ηyperfriend αν τον ακούσεις μόνο καλό έχεις να πάθεις ;D

He knows what he is talking about!!!

Να συμπληρώσω μόνο τούτο και ότι σημαίνει για σένα.

FIND THOSE CHORD TONES, AND TRY TO SING THEM FIRST.

fusiongtr είπε:
Είσαι (ευτυχώς, θέλεις δεν θέλεις)

Τώρα χωρίς πλάκα ή κάνεις παρέα με τον Scott Henderson ή είναι απίστευτη σύμπτωση ;D ότι σε όλα συμφωνείτε ΑΚΡΙΒΩΣ.
Eιμαι,αλλα οχι κιθαρας.(προς αποφυγην λαθος εντυπωσεων)

Σωπα ρε συ,εχει πει κι ο Henderson τοιαυτα?

Μωρ μπραβο του...Εγω απο αλλον τα κλεψα... ;D ;D ;D

(Aπo τη μανα μου που μου λεγε:

''Eπειδη κανει σουζες ο Γιωργακης πρεπει να κανεις και συ?'' ;D)

freerock1974 είπε:
Σωπα ρε συ,εχει πει κι ο Henderson τοιαυτα?
Κι άλλα πολλά ενδιαφέροντα. Από τους πιο rock τύπους (και με τρομερό χιούμορ) που υπάρχουν (και απίστευτος μουσικός και δάσκαλος). Χώρια που έχει και κόρη ;). Ψάξτον λίγο. Μόνο να κερδίσεις έχεις!

(Aπo τη μανα μου που μου λεγε:

''Eπειδη κανει σουζες ο Γιωργακης πρεπει να κανεις και συ?'' ;D)
Όντως κάνει σούζες? Για να του ξηγήσω τ' όνειρο να κόψει ρόδα μυρωμένα ;D

Glad you 're back pal ! :-*

Φίλε freerock, και μόνο που το άκουσες και βρήκες έστω και λιγο καλό το παιξιμό μου, εμένα μου αρκεί, δείχνει ότι κάτι κάνω  :D :D :D.Δεν θέλω να γίνομαι κουραστικός αλλά όπως έχω ξαναγράψει τα χέρια μου είναι σακατεμένα ύστερα απο ένα ατύχημα. Οπότε παίζω όσο καλύτερα μπορώ ή έτσι τουλάχιστον νομίζω εγώ.  

Με Blackstar ενισχυτή γράφω μέσω της line out γραμμής του, στο audacity, αλλά στο θέμα ηχογράφησης είμαι επιεικώς απαράδεκτος, πάλι καλά που γράφω και έτσι  ;D ;D ;D.

Ακούω ρόκ, σχεδόν όλα τα είδη της, αλλά έλα που στον λίγο χρόνο που μένει καθημερινά λόγω υποχρεώσεων (παιδιά, γυναίκα και δουλειά, βεβαίως βεβαίως) όλο αυτόν καταλήγω να ακούω. Αδυναμίες, τι να πεις.

Σας  ευχαριστώ πολύ και σας gvour και fusiongtr για τα καλά σας λόγια.

Φιλε Πανο οι περισσοτεροι ετσι την παλευουμε εν μεσω υποχρεωσεων

παιδιων δουλειας αλλα you know that s life.Παντως περα απο τα χερια σου(θυμαμαι που

το ειχες αναφερει παλαιοτερα) κατα την ταπεινη μου γνωμη εχεις ηχο στο παιξιμο και

δικο σου τονο(αλλο αν σε καποιον αρεσει η οχι-θεμα γουστου).

Τωρα στα σοβαρα παλι ;D ;D τους απο πανω Πανο μην τους ακους.Ειναι δυνατο να χεις

εμπιστοσυνη σε ανθρωπο με ονομα Φιουζιον?Μας δηλωνει οτι ειναι φιουζιονας

(παιζουν αυτα τα ακαταληπτα-γι αυτο τους αποκαλουν και φουσιονια απο το φουσιον

που παιζουν)μονο αυτο σκεψου.Κι ο αλλος ομως με τσι πετρες και στ ονομα και στην πραξη ξερεις αυτος ο freerock στα κρυφα τετοια ακουει.Δεν ακους στα κομματια του που εχει κατι φιουζιον αλλαγες?

Θα πεσει φωτια να μας καψει.Ο καιρος γαρ εγγυς.

Και μόνο ότι τα βγάζεις με το αυτί είναι άξιο θαυμασμού (άσε που είναι και η καλύτερη μελέτη). Το παίξιμο είναι πολύ καλό και ο ήχος μια χαρά, παρότι απέχει πολύ από αυτό που θεωρώ προσωπικά ωραίο ηλεκτρικό ήχο αν και αυτό έχει να κάνει με τα διαφορετικά μας ακούσματα προφανώς.

Όπως λέει κι Ελευθεροκάς1974 θα ήθελα να σε ακούσω και σε κάτι δικό σου.

Παρτιτούρες έχω να διαβάσω 25 χρόνια, από τα 15 μου, ωχ πρόδωσα την ηλικία μου  >:( >:( >:(, ταμπλατούρες βαριέμαι να διαβάσω, οπότε το μόνο που μένει είναι το αυτί, που και εγώ νομίζω ότι είναι ότι το καλύτερο  ;) ;) ;).  Το έχω ξαναπεί το παρακάνω με το drive, παρασύρομαι ο νεανίας  ;D ;D ;D

gvour είπε:
Κι ο αλλος ομως με τσι πετρες και στ ονομα και στην πραξη ξερεις αυτος ο freerock στα κρυφα τετοια ακουει.Δεν ακους στα κομματια του που εχει κατι φιουζιον αλλαγες?
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Ναι,η αληθεια ειναι οτι θα ηθελα ειμαι fusion τυπος...και βγαζω φθονο που δεν το καταφερα ποτε....

Ροκ και μ@#$κιες...Αναγκαστικα εκει καταληξαμε... :( :P ;D

Φιλε hyperpanos...Η προυποθεση για τις πιο πανω (μη αναγκαιες μαλλον) παροτρυνσεις μου

ηταν οτι παιζεις ΗΔΗ πολυ καλα!

Go on my friend!

Εισαι ωραιος! ;)

να'σται καλά ρε παιδιά, με κάτι τέτοια καλά λόγια πονάω λιγότερο  :'( :'( :'( και παίζω περισσότερο  :D :D :D

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back