- Πόντοι
- 16
Το πήρε/δοκίμασε κανείς; Εντυπώσεις;
Δε χρειαζόταν να πας στη Γερμανία να το δοκιμάσεις, το έχει σίγουρα το Drumstore και πιθανότατα Νάκας κτλ. Βέβαια δε τα πλασάρει ο Mayer εδώ αλλά τι να κάνουμε...str.drummer είπε:Το δοκίμασα εγώ. Μου το έδειξε ο Jojo στο Musikmesse!
Το καλύτερο ήταν ότι μου μιλούσε ο κύριος Jojo Mayer... το pedal όμως δεν μου έκατσε εμένα. Πολύ καλή κατασκευή, αλλά δεν είναι για 'μενα.
Δεν είχα σκοπό να πάρω γουρούνι στο σακί καλέ μου άνθρωπε, συζήτηση κάνουμε. Αλλά φαίνεται καλό και εύχρηστο, με πρώτη ευκαιρία θα το τσεκάρω απο κοντά.Αν δεν το δοκιμάσεις ο ίδιος, μην το πάρεις/παραγγείλεις.
Εξαρτάται από το πόδι σου, την τεχνική σου, σε τί έχεις συνηθίσει κλπ. Μπορεί το καλύτερο για 'σένα να είναι κάποιο φτηνό αγνώστου ταυτότητας, δεν έχει σημασία. Καλό πετάλι είναι αυτό που θα δοκιμάσεις και θα το νοιώσεις καλό.
Γεια χαρά Περικλή. Ναι ίσως να μην κάνει για τους βαρυπόδαρους μιας και όπως λέει και στο βίντεο η ''μπόμπα'' του πεταλιού επιστρέφει στη αρχική της θέση, χωρίς να ωθείται προς τα εμπρός, κάτι που μειώνει προφανώς τη δύναμη του χτυπήματος (κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με τις μπακέτες, μπροσθόβαρες=δυνατό χτύπημα+δύσκολη επιστροφή και το ανάποδο).pericles είπε:Kαλημερα after_hours .To πεταλι ειναι SONOR αν δεν κανω λαθος (απλα ειναι με την υπογραφη του Mayer ) εμενα μου φανηκε ελαφρια κατασκευη και κανει μαλλον για παιχτες με ελαφρυ ποδι αλλα ταυτοχρονα και προχωρημενη τεχνικη.Ετσι λοιπον θα προτιμουσα να το δοκιμασω καπου.Το Drumstore δεν ξερω αν το εχει αλλα θα το επισκεφθω για κατι αλλο τελος της εβδομαδας και αν το εχει θα το δοκιμασω .AYTA .
ok man... sorry! Είπα και γω αυτό που ξέρω.After_Hours είπε:Δε χρειαζόταν να πας στη Γερμανία να το δοκιμάσεις, το έχει σίγουρα το Drumstore και πιθανότατα Νάκας κτλ. Βέβαια δε τα πλασάρει ο Mayer εδώ αλλά τι να κάνουμε...Απλά είμαι μακρυά απ' το κέντρο και λέω μήπως το τσέκαρε κανείς ντόπιος του Noiz..
Δεν είχα σκοπό να πάρω γουρούνι στο σακί καλέ μου άνθρωπε, συζήτηση κάνουμε. Αλλά φαίνεται καλό και εύχρηστο, με πρώτη ευκαιρία θα το τσεκάρω απο κοντά.