- Πόντοι
- 38
Τι έγινε ρε παιδιά?Κανένα καινούριο κλιπάκι?
Ο ήχος τα σπάει!!!!! Αν και θα τον ήθελα λίίίίγο πιο πριμαριστό... Ένα κλικ... Αλλά κατά τα άλλα απίστευτο το wah... Το κακό με τα auto wah είναι ότι θέλει ΠΟΛΥ καλή ρύθμιση των δυναμικών γιατί αλλιώς είτε pickάρουν είτε γίνονται πιο γρήγορα από ότι θες...Evilnye είπε:Εδώ δοκιμάζω και το wah από τον ενισχυτή![]()
+1000 ;DEvilnye είπε:Πωπω izzy_livin καλως ήρθες και με έστειλες!!!!!
Απίστευτος ήχος!!
Για πες!! με τι παίζεις; πως ηχογράφησες τι έκανες, έβαλες κανένα εφέ;;;
kegamo! :O :O Μπράβο!
Έχω κάνει πατάτα, για κάποιο λογο δεν έχω δυνατό σήμα, κάτι θα πείραξα θα το ψάξω αύριο να δω τι άλλαξα και ανέβασα ένταση από το gain στο audacity οπότε ειδικά στο τέλος είναι χάλια.ReCoC είπε:@Evilnye: Θα συμφωνήσω με τον funky_bassman. Πολύ ωραίος ήχος αλλά πολύ μπουκώνει. Νομίζω οτι ήθελε λίγα πρίμα ακόμα και ίσως λίγο λιγότερο μπάσο. Κατα τα άλλα με άρεσε πολύ ;D
Εγώ εννοούσα ότι όλοι μας αφήσαμε ένα μέτρο κενό στην κιθάρα και μετά στην ίδια νότα με παρόμοιο τρόπο...Evilnye είπε:funky_bassman: Ναι παίξαμε όλοι στο ίδιο ρυθμικό περίπου.
Καλώς σας βρήκα!!Evilnye είπε:Πωπω izzy_livin καλως ήρθες και με έστειλες!!!!!
Απίστευτος ήχος!!
Για πες!! με τι παίζεις; πως ηχογράφησες τι έκανες, έβαλες κανένα εφέ;;;
kegamo! :O :O Μπράβο!
Thanks for the infoizzy_livin είπε:Παίζω με το Fender American Vintage '75 Jazz remake.
Ηχογράφησα μέσω Gearbox της line6 στο Νuendo 4.
Το μόνο που έκανα ήταν να φτιάξω EQ, να χώσω κομπρέσορα και να βάλω λίγο reverb για να μην είναι τελείως dry.
Makes sense, έβγαλε ηχάρα. Πρέπει να το άκουσα καμια 10ρια φορές σερί χτες.audiokostas είπε:Μου άρεσε (ίσως γιατί ήταν και από το τελευταία και η ακουστική μου μνήμη είναι χρυσόψαρου) ή ηχητική και παικτική πρόταση του izzy. Ballsy Bass.
Με κλιπάκι;Θα επανέθω όμως.