+1, λεω να πειραματιστώ με τις μπασσοκαμπίνες απ'το pod x3.longshadow είπε:Γουστάρω!!...;D ;D
Θα παίξω κι εγω κάτι...κι ας μην είμαι μπασίστας...
+1ReCoC,πολύ καλή η ιδέα σου,bravo!
Τα μαλλιά κάνουν τη διαφορά, άμα βρει τη Δαλιδά του να δεις οτι δεν θα ανεβάζει πλέον κλιψ ;DΕγώ σκέφτηκα πως γίνεται ο Longshadow να έχει τέτοιο απίστευτο ήχο καρφί στην κάρτα ήχου!!!!Εγώ έγραψα άλλο ένα κανάλι σολάροντας αλλά αποφάνθηκα να δουλέψω όπως θα τζάμαρα για να μην το χαόσω...
Δεν γίνεται αυτός ο ήχος να είναι καρφί... Κάποιο εφέ παίζει μπάλα εκεί πέρα!!! Αν είναι καρφί τότε τι να πω... ΔΙΔΑΞΕ ΜΑΣ!!!Jasemeister είπε:Τα μαλλιά κάνουν τη διαφορά, άμα βρει τη Δαλιδά του να δεις οτι δεν θα ανεβάζει πλέον κλιψ ;D
Απλά έχει δουλέψει μετά την ηχογράφηση eq ,compression και λίγο flanger.funky_bassman είπε:Δεν γίνεται αυτός ο ήχος να είναι καρφί... Κάποιο εφέ παίζει μπάλα εκεί πέρα!!! Αν είναι καρφί τότε τι να πω... ΔΙΔΑΞΕ ΜΑΣ!!!
Εγώ πάλι έπαιξα μέσω amp sim από την Line6 ΑΚΟΜΠΡΕΣΑΡΙΣΤΟΣ τελείως (δεν μου αρέσει το compression)....longshadow είπε:Απλά έχει δουλέψει μετά την ηχογράφηση eq ,compression και λίγο flanger.
Δεν υπάρχει δηλαδή κάποιο εφφέ στυλ amp sim ή cabinet sim.
Το ροκάδικο μου άρεσε πολύ. Πολύ ωραία προσέγγιση και άποψη!Babtua είπε:Ειπα να αυτοσχεδιασω κι εγω λιγάκι... έτσι τα τρακς είναι ολόκληρα και one-take, με διάφορες ιδέες, αυτοσχεδιασμούς, πειράματα και λάθη, αλλά τέτοια ώρα τέτοια λόγια... ;D
Τώρα έκανες ΕΜΕΝΑ να σκάσω από περιέργεια φαντάσου τι έκανες στην Εύη...Babtua είπε:Το unplugged σου μου άρεσε πολύ, αλλά έχω μια παρατήρηση που θα μπορούσε να το κάνει πολυ πολυ καλυτερο...
Θα τηρησω σιγην ιχθυος ομως μεχρι να τελειωσει το "παιχνιδι" για να μην επηρεασω κανενα. Όχι, ούτε με πμ θα σου πω;D
Εντάξει μέχρι εδώ καταλαβαίνω.Babtua είπε:Το unplugged σου μου άρεσε πολύ, αλλά έχω μια παρατήρηση που θα μπορούσε να το κάνει πολυ πολυ καλυτερο...
Θα τηρησω σιγην ιχθυος ομως μεχρι να τελειωσει το "παιχνιδι" για να μην επηρεασω κανενα.
Εδώ γιατί μου το χαλας;;Όχι, ούτε με πμ θα σου πω;D
αχαχαχαχααχαχχαneeq είπε:@Eυη: Για να παιζω το μπασο με ανοιχτες και μελωδια στην 4 χορδη. ;D Καλαμπορτζης κανονικος σε λεω.
αχχαχααχ χαίρομαι που το πιασες κ εγω βρήκα πολύ καλτ επιλογή να το κάνω έτσιΣτην αρχη πηγα να το κανω οπως εσυ, αλλα αποφασισα οτι δεν εχω χιουμορ. Και ομολογω οτι γελασα λίγο με το δικό σου, καλοπροαιρετα παντα.
Το έκανα έτσι εντελώς να βάλω τα ριφάκια γι αυτό ήταν απότομα, δεν ήταν άποψη ή κάτι τέτοιο. Όπως είπα, ανέβασα τις ασκήσεις μουΤο ροκ ήταν πολύ ωραίο όμως, αν και σταματουσες λιγο αποτομα. Ωστοσο η ιδεα με τα σταματήματα ήταν καλή.
Εγώ πειράζει που δε κατάλαβα ποιο παίζεις?Evilnye είπε:αχχαχααχ χαίρομαι που το πιασες κ εγω βρήκα πολύ καλτ επιλογή να το κάνω έτσιΣτην αρχη πηγα να το κανω οπως εσυ, αλλα αποφασισα οτι δεν εχω χιουμορ. Και ομολογω οτι γελασα λίγο με το δικό σου, καλοπροαιρετα παντα.![]()
Σε πμ έρχεται lolReCoC είπε:αχχαχααχ χαίρομαι που το πιασες κ εγω βρήκα πολύ καλτ επιλογή να το κάνω έτσι
Εγώ πειράζει που δε κατάλαβα ποιο παίζεις?
A tip please...