Johnson gtrs, που?

Sparklin

Νέο μέλος
Πόντοι
6
Ξερει κανεις αν και ποιος φερνει Johnson στην Ελλαδα? Αν δεν υπαρχουν εδω, μπορω να τις βρω σε κανενα on-line καταστημα, εκτος απο Αμερική?

thanx!

Ξερει κανεις αν και ποιος φερνει Johnson στην Ελλαδα? Αν δεν υπαρχουν εδω' date=' μπορω να τις βρω σε κανενα on-line καταστημα, εκτος απο Αμερική?
thanx![/quote']

δεν νομιζω να τις παραγγειλεις απο εδω αλλα ετσι για να χαζεψεις...

http://www.crossroadsguitar.com/new.html

http://www.johnsongtr.com/

επαναφερω αυτο το θεμα για 3 λογους.

ο πρωτος ειναι μηπως τελικα βρεθηκε κανενα αξιοπιστο καταστημα στην ευρωπη που να φερνει johnson. o δευτερος ειναι γιατι στο official site εχει 2 μοντελα ενω κυκλοφορουν απειρα, και τελος ποια johnson ειναι copy της 335?

Johnson κιθάρες φέρνει εδώ και λίγο καιρό ο Ντούκας στα Γιάννενα (www.guitars.gr)

Έχει φέρει ήδη τις πρώτες απλά δεν το έχει βάλει ακόμα στο site...

Στείλτε του e-mail να τον ρωτήσετε για μοντέλα...

[email protected]

Γενικα την πληρη γκαμα των μοντελλων της θα την βρεις ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ (τα αμερικανικα site εχουν 2 μοντελλα μονο).

Η πλεον αξιοπιστη λυση ειναι τα On line ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ του γερμανικου

e-bay.

http://instrumente.search.ebay.de/johnson_E-Gitarren_W0QQcatrefZC12QQfsooZ1QQfsopZ1QQsacatZ46645

Aλλα ενα μαγαζι ειναι αυτο:

http://www.musik-schmidt.de/osc-schmidt/catalog/index.php?cPath=1_39_214&osCsid=a3bc68d1f9ae6de9d65aeb7f755dd8ce

το μοντελλο JP-ES-SV ειναι αντιγραφο της es 335 το εχω & εγω :wink:

Johnson%20Jazz-Gitarre%20JP-ESS-M.jpg

(για να ειμαι πιο ακριβης περισσοτερο με ES 355 μοιαζει..)

α,μια λεπτομερεια...η κιθαρες αυτες ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ τις περισσοτερες αμερικανικες κιθαρες αυτου του τυπου που κυκλοφορουν αυτη τη στιγμη στην αγορα :wink: (& κοστιζουν 10 φορες περισσοτερο) :wink:

Κάτσε ρε super!

Κατ'αρχήν ο άνθρωπος στα Γιάννενα μπορεί να φέρνει όλα τα μοντέλα...

Και γιατί τα μαγαζιά στην Γερμανία να είναι πιο αξιόπιστα ???

Δεν λέω, και εγώ από Γερμανία ψωνίζω, αλλά αυτό επειδή οι περισσότεροι Έλληνες αντιπρόσωποι είναι για μπάτσες...

όταν όμως βλέπω κάποιον σωστό που κάνει σωστά την δουλειά του και προσπαθεί να κρατάει τις τιμές του κοντά στις ευρωπαϊκές τότε νομίζω αξίζει κανείς να τον στηρίζει...

Μην τα ισοπεδώνουμε πια όλα...

:wink:

μα στην ΕΥΡΩΠΗ δεν ειναι και τα Γιαννενα?? :lol:

(αυτο που εννοουσα ηταν οτι στην ΑΜΕΡΙΚΗ δεν υπαρχουν πολλα μοντελλα)

εννοιειται οτι αν ο εδω εισαγωγεας ειναι ενταξει,που απο οτι εχω ακουσει ΕΙΝΑΙ ενταξει,πρεπει να τον προτιμησουμε (μονο & μονο που ανακαλυψε αυτες τις εκπληκτικες κιθαρες & τις φερνει παει να πει οτι ειναι γνωστης :wink: )

παντως καλο θα ηταν να το ανεφερε στο site του & να ειχε & μερικες φωτο/τιμες.. :wink: 8)

Noμίζω περιμένει (ή μόλις του ήρθε) τον κατάλογο με τα μοντέλα...

Λογικά όπου να'ναι θα με αγκαρέψει να του τα ανεβάσω στο site... :(

Παντως θα ηταν ενδιαφερον να μαθουμε που κατασκευαζονται (υποπτευομαι οτι και αυτες οπως το 75% των κιθαρων στον πλανητη φτιαχνονται στο εργοστασιο της SAMICK) ,πως διανεμονται στην Ευρωπη (μαλλον μεσω Γερμανιας?),τι μαγνητες φορανε (GFS?) κτλ. γιατι οσο και να εψαξα δεν μπορεσα να βρω το επισημο κορεατικο site της εταιρειας :wink:

Για μαθε και πες μας!

μια μερα μιλουσα με καποιον που ειχε επισκεφθει το εργοστασιο της samick και ειχε σοκαριστει απο τις μαρκες που εφτιαχναν τις κιθαρες τους εκει. δεν μου ελεγε μαρκες αλλα με διαβεβαιωνε οτι θα παθαινα την πλακα μου αν εβλεπα τι φτιαχνεται εκει :roll:

Ε αυτό δε σημαίνει ότι είναι όλες Samick.

Πάντως θα είχε ενδιαφέρον να μαθαίναμε...

απ οτι εμαθα απο τον ιδιο τον ντουκα, κατασκευαζονται σε εργοστασιο της johnson, αλλα κυκλοφορουν τα ιδια μοντελα κατω απο αλλες ονομασιες.στην ελλαδα υπαρχουν χρονια, αλλα δυστυχως δεν θυμαμαι το ονομα τους.οι τιμες αναμενονται εξευτελιστικες και ελπιζω αυτο να αληθευει :roll:

οι τιμες αναμενονται εξευτελιστικες και ελπιζω αυτο να αληθευει :roll:
Για τι τάξη μεγέθους μιλάμε?

μου ειπε οτι θα ειναι πιο φτηνα απ οτι τωρα στην ευρωπη. κατι bolt-on που εφερε τωρα τις πουλαει γυρω στα 130 ευρω, αλλα ουτως η αλλως ειναι φτηνοτερες απο τα σκαφη.

Tις έχω ακούσει αυτές τις Bolt on. Ειναι φοβερές για τα λεφτά τους! 130 Euro για solid alder body, Flame maple neck, EMG Alnico μαγνήτες, εεε του π#$%η ξεφτίλα ρε παιδιά !!! 10 σετ Elixir χορδές είναι ποιο ακριβά !!! :lol:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back