Johnson gtrs, που?

Tις έχω ακούσει αυτές τις Bolt on. Ειναι φοβερές για τα λεφτά τους! 130 Euro για solid alder body' date=' Flame maple neck, EMG Alnico μαγνήτες, εεε του π#$%η ξεφτίλα ρε παιδιά !!! 10 σετ Elixir χορδές είναι ποιο ακριβά !!! :lol:[/quote']
Μα οι emg μόνο κάνουν 130 ο ένας :lol:

Πιο φτηνά απ' ότι στην υπόλοιπη Ευρώπη οι Johnson;

Μ' αρέσει! :D

Μόνο που πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος να βάλω πάνω τον Jazz του Seymour Duncan, χωρίς να χρειαστώ μαθήματα ταχυδακτυλουργικής! :D

Εγω ρε παιδιά που έπαιξα με μια Johnson(strat style) πριν κανα 2 χρόνια δε θυμάμαι να μου έκανε κάτι εντύπωση παρα μόνο το όνομα που μου θύμισε τα Johnson & Johnson :lol:

για να ξεκαθαρισω τη θεση μου, προσωπικα αναφερομαι στα ακριβοτερα (280-500 ευρω) σκαφη της Johnson που ειναι ΚΟΡΕΑΤΙΚΑ & oχι στις bolt on που ειναι κινεζικες (& δεν τις εχω δοκιμασει) :wink:

τις bolt on δεν τις ανεφερα ως καλες.δεν εχω παιξει αλλωστε με καμια απο αυτες.απλα εδωσα μια ενδεικτικη τιμη γι αυτες για να ξερουμε που κυμαινομαστε. αν και τα σκαφη κατα μεσο ορο απ οτι βλεπω και γω ειναι στις τιμες που αναφερει ο SF.

αυτο δεν ειναι το ακριβες αντιγραφο της 335??

JP-ESS-S

j_335.JPG

j_335.JPG

gibson-es335.gif

Ε... δεν είναι και 100% πιστό αντίγραφο...

Αν εξαιρέσεις το Headstock που είναι λογικό να διαφέρει, η Johnson έχει πιο χοντρά f-holes και επίσης πιο μυτερά "κέρατα" :D:D:D

Τουλάχιστον έτσι μου φάνηκαν με μια γρήγορη ματιά... ;)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
δεν εννοουσα εννοουσα. σε σχεση με το μοντελο που εδωσε ο sf. ειπε βεβαια οτι φερνει πιο πολυ σε 355 αλλα ειχα καταλαβει μονο ηχητικα :oops:

Πλάκα πλάκα πάντως η johnson (η μαύρη δεν είναι ?) μ'αρέσει πιο πολύ εμφανισιακά...

και πιθανοτατα να ειναι και καλυτερη απτην gibson αν κρινω απο προσφατη εμπειρια μου με μια 335

παντως σε σχεση με την αθλια Gibson ES335 που σαν **@#&* αγορασα πριν 7 χρονια ειναι ΠΟΛΥ καλυτερη :twisted:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back